2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

inşallah canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin. ümit hanım çok iyi bir doktor serum tedavisini duydum sanırım 1 gün sürüyor dimi? benim taze transfer olmayacak ya beklicem mecbur 1 ay ama burda herkesi takip etmeye çalışıyorum her pozitif umut oluyor bana da. benim de mart başında opu olcak büyük ihtimalle

Merhaba kızlar... yarın kontrolüm var şükür aralık 28 de yumurtam toplanmış ve rahim dinlendirmedeydim.... yarında rahim duvarı kalınlıgıma bakılacak.... bu hafta transfer var inşallah.... şu bahsettiğiniz progestan ilacı ne kadar süre kullandırıyolar mesela... transfer için şimdi verirler banada merak ettim ne kadar süre.... t

gercekten mi?ay nasil sevindim benim gibi birini bulduguma.kac hucreliydi?ve neden 2 ci gun?
Canım hayırlı olsun hiiiiç 2ymiş 5miş bakma rabbim nasip ettiyse o minnak hopppp gelir inşallah içini ferah tut dicem de benim de yarın 6.gün beklemekten sıkılmaya başladım

benim önceki hamileligim de 8 hafta kullanmıştım canım ama benim tehlikem vardı o sebepten cok yogun kullanıyordum ( günde 1 kere kalçadan iğne olarak) sonra 12.haftaya kadar da fitilini kullanmıştım

Pıhtılaşmanın çözümü çok basit canını sıkma , bence sebebi bilmeden mücadele etmek daha can sıkıcı bir durum.
benim ilk denemem canım normalde tüp bebek doktorum sadece eşimden genetik testi istedi ama genetik doktorum olmaz ikinize de bakılacak öyle tedavi mi olur bebeği kim taşıcak dedi normalde düşüklerden sonra bakılırmış tüp bebek tedavisinde pıhtılaşma var mı diye.aslında tesadüfen öğrenmiş olduk yani büyük ihtimalle bebiş tutsa bile düşecekti. Allah'ım yardımcı oldu işte her şey bir sebep zaten bu hayatta. 9 ay iğne ve hap kullanmam gerekicekmiş ama olsun bebişime değer

Canım benimde rahim dinlendirmeyi uygun gördü doktorum yarın opu olucam yumurta toplandıktan sonra ilaç vitamin kullandın mı. Adetinin kaçıncı günü transfer oluyorsun

Benimde taze değil canım aralıkta opu oldum opudan sonraki 2. Adette çağırdı muayene erri herşey yolunda şükür başladık ilaçlara ilaç 1 gün ama devam edecek tek seferlik değiş

Canım hayırlı olsun hiiiiç 2ymiş 5miş bakma rabbim nasip ettiyse o minnak hopppp gelir inşallah içini ferah tut dicem de benim de yarın 6.gün beklemekten sıkılmaya başladım
ay cnm nasıl guzel konustun,agzin agzin bal damliyo.insallah once senden ve diger arkadaslardan ha is haberi alicam sonra ben vericem o guzel haberi

ay cnm nasıl guzel konustun,agzin agzin bal damliyo.insallah once senden ve diger arkadaslardan ha is haberi alicam sonra ben vericem o guzel haberi
ya gözünü sevdiğim şuan senden ve minnaktan değerli hiçbişey yok tadını cıkar ve sabret ne kaldı bizler ne günleri atlattık bunu mu atlatamıcaz bak öyle düşün hem burada hepbirlikte sohbette cok iyi geliyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…