- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
insallahzbu arada gaz yapiyo bende sadece progesteron,sen ignesinimi kullaniyosun?Olur inşAllah
Bende sadece uyku hemde öyle böyle değil ya kafa yerdeProtestan bende de uyku ve gaz yapıyor
Yok hapını kullanıyoruminsallahzbu arada gaz yapiyo bende sadece progesteron,sen ignesinimi kullaniyosun?
İlk 3 gün bende de öyle olmuştu sonra bünye alışıyor daha fazla dayanabiliyorsunBende sadece uyku hemde öyle böyle değil ya kafa yerde
Ne bilem ya inşallah alışır yoksa yandımİlk 3 gün bende de öyle olmuştu sonra bünye alışıyor daha fazla dayanabiliyorsun
Progesteron transfer sonrası mı kullanılıyorinsallahzbu arada gaz yapiyo bende sadece progesteron,sen ignesinimi kullaniyosun?
Aaa benim de 2. gün embriyosu...bana 2 gun embriosu transfer edildi,ikinci denemem ilkinde 3 gun embriosuydu,olmadi.simdide 2 ci gun pek umut yok
Çok sağol canm ben de ulaştım öyle olabiliyormuş. Elimde değil çok panik oldum çok korktumCanım benmde öyle oldu hemşirem özellikle söyledi içinde fazla var bu ilaçlarn merk etme diye
Evet transfer sonrasıProgesteron transfer sonrası mı kullanılıyor
yok yunurta toplandigi gun basliyosun ,ben jelini kullaniyorumProgesteron transfer sonrası mı kullanılıyor
inşallah canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin. ümit hanım çok iyi bir doktor serum tedavisini duydum sanırım 1 gün sürüyor dimi? benim taze transfer olmayacak ya beklicem mecbur 1 ayİnşallah sonuç ikimiz içinde güzel olur canım benim transfer tsrihim 2 mart olarak belirlendi ilaçlarımı kullanmaya başladım birde bana intralipid serum tedavisi başlayacak doktor hanım bağışıklık için
gercekten mi?ay nasil sevindim benim gibi birini bulduguma.kac hucreliydi?ve neden 2 ci gun?Aaa benim de 2. gün embriyosu...
Gününe göre değil de kısmetine göre bu işler. Bi bakmışsın içinde bölüne bölüne tutunuvermişler.
Canım hayırlı olsun hiiiiç 2ymiş 5miş bakma rabbim nasip ettiyse o minnak hopppp gelir inşallahgercekten mi?ay nasil sevindim benim gibi birini bulduguma.kac hucreliydi?ve neden 2 ci gun?
benim önceki hamileligim de 8 hafta kullanmıştım canım ama benim tehlikem vardı o sebepten cok yogun kullanıyordum ( günde 1 kere kalçadan iğne olarak) sonra 12.haftaya kadar da fitilini kullanmıştımMerhaba kızlar... yarın kontrolüm var şükür aralık 28 de yumurtam toplanmış ve rahim dinlendirmedeydim.... yarında rahim duvarı kalınlıgıma bakılacak.... bu hafta transfer var inşallah.... şu bahsettiğiniz progestan ilacı ne kadar süre kullandırıyolar mesela... transfer için şimdi verirler banada merak ettim ne kadar süre.... t
benim ilk denemem canım normalde tüp bebek doktorum sadece eşimden genetik testi istedi ama genetik doktorum olmaz ikinize de bakılacak öyle tedavi mi olur bebeği kim taşıcak dediPıhtılaşmanın çözümü çok basit canını sıkma , bence sebebi bilmeden mücadele etmek daha can sıkıcı bir durum.
Merhaba kızlar... yarın kontrolüm var şükür aralık 28 de yumurtam toplanmış ve rahim dinlendirmedeydim.... yarında rahim duvarı kalınlıgıma bakılacak.... bu hafta transfer var inşallah.... şu bahsettiğiniz progestan ilacı ne kadar süre kullandırıyolar mesela... transfer için şimdi verirler banada merak ettim ne kadar süre.... t
Benimde taze değil canım aralıkta opu oldum opudan sonraki 2. Adette çağırdı muayene erri herşey yolunda şükür başladık ilaçlara ilaç 1 gün ama devam edecek tek seferlik değişinşallah canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin. ümit hanım çok iyi bir doktor serum tedavisini duydum sanırım 1 gün sürüyor dimi? benim taze transfer olmayacak ya beklicem mecbur 1 ayama burda herkesi takip etmeye çalışıyorum her pozitif umut oluyor bana da. benim de mart başında opu olcak büyük ihtimalle
ay cnm nasıl guzel konustun,agzin agzin bal damliyo.insallah once senden ve diger arkadaslardan ha is haberi alicam sonra ben vericem o guzel haberiCanım hayırlı olsun hiiiiç 2ymiş 5miş bakma rabbim nasip ettiyse o minnak hopppp gelir inşallahiçini ferah tut dicem de benim de yarın 6.gün beklemekten sıkılmaya başladım
ya gözünü sevdiğim şuan senden ve minnaktan değerli hiçbişey yok tadını cıkaray cnm nasıl guzel konustun,agzin agzin bal damliyo.insallah once senden ve diger arkadaslardan ha is haberi alicam sonra ben vericem o guzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?