- Konu Sahibi cocukoloji
-
şükür canım inşallah bu serum derdine derman olur da bebişini alırsın kucağına. dondurulmuş embriyonun daha mı çok şansı oluyor anlamadım ki.gittiğimde sorcam bende.daha önceki denemen de irenbede miydi?Benimde taze değil canım aralıkta opu oldum opudan sonraki 2. Adette çağırdı muayene erri herşey yolunda şükür başladık ilaçlara ilaç 1 gün ama devam edecek tek seferlik değiş
Ben yurtdışındayım. Burada prosedür daha farklı, yasalar daha farklı.gercekten mi?ay nasil sevindim benim gibi birini bulduguma.kac hucreliydi?ve neden 2 ci gun?
Yok canım tınaztepede olmuştu dondurulmuş embriyoda şans daha fazlaymış vücut ilaç etkilerini atıyor ve dinlenmiş bir rahime transfer yapıldığı için şans artıyorumuş rabbim nasip etsin cğmlemize canım bu uğurda savaş veren uğraşan herkes alsın evladını kucağınaşükür canım inşallah bu serum derdine derman olur da bebişini alırsın kucağına. dondurulmuş embriyonun daha mı çok şansı oluyor anlamadım ki.gittiğimde sorcam bende.daha önceki denemen de irenbede miydi?
canım ya okudum yazdıklarını transferin olmuş gözün aydın umutsuz olma bak hisseder bebişin mutsuz bir annesi olsun istemez değil miay cnm nasıl guzel konustun,agzin agzin bal damliyo.insallah once senden ve diger arkadaslardan ha is haberi alicam sonra ben vericem o guzel haberi
Opudan sonra enfeksiyon olmamam için 4 günlük bi ilaç verdiler... sonra adet olmamı beklediler... adet olunca gittim 21 günlük dogum kontrol hapı verdi onu içtim... dogum kontrol hapının bitmesine 3 gün varkende lucrin yapmamı söyledi 10 mg olarakta onu vurundum.... sonra 2. Adetimi oldum gittim doktora estrofeme başladık lucrini 5 mg ye çekti .... 13 gün sonra yani yarına ilk rahim duvarı kontrolüme çağırdı :))Canım benimde rahim dinlendirmeyi uygun gördü doktorum yarın opu olucam yumurta toplandıktan sonra ilaç vitamin kullandın mı. Adetinin kaçıncı günü transfer oluyorsun
Evet bizde son catlamaması için kullanılan cetrotide de azını dısarı sıkmıstık yanlşlıkla eşim yapmıstı hatta sabah uyku sersemi cok korktu aglıcaktı nerdeyse zor sakinleştrdm insan bazen ya bişey ters giderse diye cok korkuyoÇok sağol canm ben de ulaştım öyle olabiliyormuş. Elimde değil çok panik oldum çok korktum
seninde transferin hayırlı olsun canım benim az kalmış test gününe de yaaa ne güzelll inşallah bebiş seninledirya gözünü sevdiğim şuan senden ve minnaktan değerli hiçbişey yok tadını cıkarve sabret ne kaldı bizler ne günleri atlattık bunu mu atlatamıcaz bak öyle düşün hem burada hepbirlikte sohbette cok iyi geliyor değil mi
Canım bn yumurta toplamadn beri hep kullanıyorm hamile kalırsanda ilk 3 ay kullanıyomussun benm bildigim kadarıyla vajinal kullanıyorum benMerhaba kızlar... yarın kontrolüm var şükür aralık 28 de yumurtam toplanmış ve rahim dinlendirmedeydim.... yarında rahim duvarı kalınlıgıma bakılacak.... bu hafta transfer var inşallah.... şu bahsettiğiniz progestan ilacı ne kadar süre kullandırıyolar mesela... transfer için şimdi verirler banada merak ettim ne kadar süre.... t
Opudan sonra enfeksiyon olmamam için 4 günlük bi ilaç verdiler... sonra adet olmamı beklediler... adet olunca gittim 21 günlük dogum kontrol hapı verdi onu içtim... dogum kontrol hapının bitmesine 3 gün varkende lucrin yapmamı söyledi 10 mg olarakta onu vurundum.... sonra 2. Adetimi oldum gittim doktora estrofeme başladık lucrini 5 mg ye çekti .... 13 gün sonra yani yarına ilk rahim duvarı kontrolüme çağırdı :))
Kesinlikle canm haklısınEvet bizde son catlamaması için kullanılan cetrotide de azını dısarı sıkmıstık yanlşlıkla eşim yapmıstı hatta sabah uyku sersemi cok korktu aglıcaktı nerdeyse zor sakinleştrdm insan bazen ya bişey ters giderse diye cok korkuyo
tınaztepe de erdal bey var dimi duydum onu da merkez araştırırken sonra vazgeçtim. pko var diye dinlendircem seni dedi ben hiç beklemiyordum hooop hemen opu transfer olur diye düşünmüştüm. hala bir sürü vitamin kullanıyorum salı günü gidicem belkide iğnelere başlarım çok heyecanlıyım yaYok canım tınaztepede olmuştu dondurulmuş embriyoda şans daha fazlaymış vücut ilaç etkilerini atıyor ve dinlenmiş bir rahime transfer yapıldığı için şans artıyorumuş rabbim nasip etsin cğmlemize canım bu uğurda savaş veren uğraşan herkes alsın evladını kucağına
benim yumurtam sadece bir tane dollendi oda 2 gun 5hucreli olunca anne rahminde daha iyi gekisir dediler.ve cok iyi kalitedeymisBen yurtdışındayım. Burada prosedür daha farklı, yasalar daha farklı.
Dondurulmuş yumurtalarla yaptık. Onlar zaten döllendikleri ilk gün dondurulmuşlardı.. burada dondurma işlemi ilk gün oluyormuş. Yasalar öyle.
2 tanesi transfer için çözüldü ve ertesi gün de transfer gerçekleşti. Bu yüzden 2. gün embriyosu olmuş oldu. 2 hücreliydi.
Senin neden o şekilde oldu? Kaç hücreli?
evet sizelrin sayesinde dahada iyiyim simdi,cok saolun,ailemden daha yakinsiniz kızlarcanım ya okudum yazdıklarını transferin olmuş gözün aydın umutsuz olma bak hisseder bebişin mutsuz bir annesi olsun istemez değil mi
hemde nasil iyi gekiyo,ailemden daha yakinsiniz bana.inallah guzel gecer bu gunlerya gözünü sevdiğim şuan senden ve minnaktan değerli hiçbişey yok tadını cıkarve sabret ne kaldı bizler ne günleri atlattık bunu mu atlatamıcaz bak öyle düşün hem burada hepbirlikte sohbette cok iyi geliyor değil mi
çünkü sadece bizler birbirimizi anlıyoruz canım biz yaşıyoruz .evet ailelerimiz çevremiz destekler yanımızdalar amaaaa bi süre sonra herkes kendi hayatında . hele birde kucaklarında çocuk hoplatırken konuşanlarevet sizelrin sayesinde dahada iyiyim simdi,cok saolun,ailemden daha yakinsiniz kızlar
inşallahhhh canım benim anneler hissedermiş zaten öyle derler yarın akşam olmaz sana şimdiMerhaba kızlar, 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testlerimin hepsi pozitif çıkmıştı, yarın test sonuc günüm 9. Gün kan testi olacak dendi, sabah işe gidiyorum ve akşamında kan vereceğim bakalım değerler nasıl olacak, inşaallah güzel haberler alırım ve sizlerede güzel haberler vermek nasip olur, ben hamileyim gibi hissediyorum ama inşaallah öyledir Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. Bana dua edin nolur
suan varya hislerime tercuman oldun,okadar sıkıldım ki bu sıkma canını bosver olur diyenlere.anlatmak istemiyorum zatençünkü sadece bizler birbirimizi anlıyoruz canım biz yaşıyoruz .evet ailelerimiz çevremiz destekler yanımızdalar amaaaa bi süre sonra herkes kendi hayatında . hele birde kucaklarında çocuk hoplatırken konuşanlarsıkma takılma olur vs. öyle değil işte ..... biz birbirimizin umuduyuz canım ve inan ki çok güçlüyüz
ayyy insallah allaallahım insallah seni mutlu haberle odullendirirMerhaba kızlar, 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testlerimin hepsi pozitif çıkmıştı, yarın test sonuc günüm 9. Gün kan testi olacak dendi, sabah işe gidiyorum ve akşamında kan vereceğim bakalım değerler nasıl olacak, inşaallah güzel haberler alırım ve sizlerede güzel haberler vermek nasip olur, ben hamileyim gibi hissediyorum ama inşaallah öyledir Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. Bana dua edin nolur
Teşekkürler bende doktora söyliyim iğne olmak istemiyorum mümkünse jel versinyok yunurta toplandigi gun basliyosun ,ben jelini kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?