2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hadi hayırlı olsun, valla gittiğin doktora göre değişiyor ama gebe kalma durumunda genelde ilk 3 ay kullandırıyorlar

Valla aynen yeter ki olsun da o kadarının lafı Bile olmaz hayırlısıyla güzel sonuçlar gelir inşAllah

hemde nasil iyi gekiyo,ailemden daha yakinsiniz bana.inallah guzel gecer bu gunler
Bana eşekten düşeni getirin misali al benden de o kadar

Ayyy en zor gün hadi inşAllah hayırlı güzel müjdeli haberler ver bize

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

benim yumurtam sadece bir tane dollendi oda 2 gun 5hucreli olunca anne rahminde daha iyi gekisir dediler.ve cok iyi kalitedeymis
Ne kadar güzel işte, içini ferah tut. Laboratuar koşulları daha zorlayıcıymış embriyolar için. Az embriyo elde edince öyle anne rahmine bırakıyorlarmış. Bak ne güzel bi de 5 hücreli seninki. Güzel düşünelim de sonuç negatif de çıksa bu yanımıza kar kalsın bari. Seninki taze embriyo mu?

Son düzenleme:
canim lucrin 10 mg yi kac gun kullandin? Igneyi kullanirken mi adet oldun? Ve son soru ilk adetinden kac gun sonra oldun?

Evet, artık sinir basıyordu kafana taktığın için olmuyor. Bu kadar takmasan olucak dendiğinde. O kadar çok duydum ki bunu. Halbuki olsaydı kafama takmazken olurdu o zaman.. bence de çok güçlüyüz ve bizim anneliğimiz bebeklerimiz daha rahmimizde değilken başlıyor.

evet cnm taze embrio,benim bide cikolata kistim var,ama olsun allaha sığındım her gece dua ediyorum,allahim hhic bir kadini evlatsiz birakmasin

Bende kendimi öyle hissediyorum ve cok korkuyorum öyle degilse diye aklım cıkıyo inşallah hayırlı haberler alırsın canım dualarımz seninle bende çarsamba gcesi gdicem bugün işe basladım eşimde 4 12 o geldikten snra gidicez nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…