- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallah tutar canım ya ikiz olsunlar inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursunHayırlı olsun dostum ben ilk denemeyi yaptırdım. 25 ini bekliyorum. İnsallh hepimiz için hayırlı olur.
Hadi hayırlı olsun, valla gittiğin doktora göre değişiyor ama gebe kalma durumunda genelde ilk 3 ay kullandırıyorlarMerhaba kızlar... yarın kontrolüm var şükür aralık 28 de yumurtam toplanmış ve rahim dinlendirmedeydim.... yarında rahim duvarı kalınlıgıma bakılacak.... bu hafta transfer var inşallah.... şu bahsettiğiniz progestan ilacı ne kadar süre kullandırıyolar mesela... transfer için şimdi verirler banada merak ettim ne kadar süre.... t
Valla aynen yeter ki olsun da o kadarının lafı Bile olmaz hayırlısıyla güzel sonuçlar gelir inşAllahbenim ilk denemem canım normalde tüp bebek doktorum sadece eşimden genetik testi istedi ama genetik doktorum olmaz ikinize de bakılacak öyle tedavi mi olur bebeği kim taşıcak dedinormalde düşüklerden sonra bakılırmış tüp bebek tedavisinde pıhtılaşma var mı diye.aslında tesadüfen öğrenmiş olduk yani büyük ihtimalle bebiş tutsa bile düşecekti. Allah'ım yardımcı oldu işte her şey bir sebep zaten bu hayatta. 9 ay iğne ve hap kullanmam gerekicekmiş ama olsun bebişime değer
Bana eşekten düşeni getirin misali al benden de o kadarhemde nasil iyi gekiyo,ailemden daha yakinsiniz bana.inallah guzel gecer bu gunler
Ayyy en zor gün hadi inşAllah hayırlı güzel müjdeli haberler ver bizeMerhaba kızlar, 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testlerimin hepsi pozitif çıkmıştı, yarın test sonuc günüm 9. Gün kan testi olacak dendi, sabah işe gidiyorum ve akşamında kan vereceğim bakalım değerler nasıl olacak, inşaallah güzel haberler alırım ve sizlerede güzel haberler vermek nasip olur, ben hamileyim gibi hissediyorum ama inşaallah öyledir Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. Bana dua edin nolur
Kızlar ben jelini kullandım da hapından daha memnun kaldımTeşekkürler bende doktora söyliyim iğne olmak istemiyorum mümkünse jel versin
İnşallah güzel haberlerle gelirsinMerhaba kızlar, 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testlerimin hepsi pozitif çıkmıştı, yarın test sonuc günüm 9. Gün kan testi olacak dendi, sabah işe gidiyorum ve akşamında kan vereceğim bakalım değerler nasıl olacak, inşaallah güzel haberler alırım ve sizlerede güzel haberler vermek nasip olur, ben hamileyim gibi hissediyorum ama inşaallah öyledir Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. Bana dua edin nolur
Merhaba hayırlı olsun muayeneye mi gideceksinMerhaba bayanlar. Benim tüp bebek serüvenim yarın başlıyor. Çok heyecanlıyımtecrübelerinizden faydalanmak istiyorum . Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Ne kadar güzel işte, içini ferah tut. Laboratuar koşulları daha zorlayıcıymış embriyolar için. Az embriyo elde edince öyle anne rahmine bırakıyorlarmış. Bak ne güzel bi de 5 hücreli seninki. Güzel düşünelim de sonuç negatif de çıksa bu yanımıza kar kalsın bari. Seninki taze embriyo mu?benim yumurtam sadece bir tane dollendi oda 2 gun 5hucreli olunca anne rahminde daha iyi gekisir dediler.ve cok iyi kalitedeymis
canim lucrin 10 mg yi kac gun kullandin? Igneyi kullanirken mi adet oldun? Ve son soru ilk adetinden kac gun sonra oldun?Opudan sonra enfeksiyon olmamam için 4 günlük bi ilaç verdiler... sonra adet olmamı beklediler... adet olunca gittim 21 günlük dogum kontrol hapı verdi onu içtim... dogum kontrol hapının bitmesine 3 gün varkende lucrin yapmamı söyledi 10 mg olarakta onu vurundum.... sonra 2. Adetimi oldum gittim doktora estrofeme başladık lucrini 5 mg ye çekti .... 13 gün sonra yani yarına ilk rahim duvarı kontrolüme çağırdı :))
Evet, artık sinir basıyordu kafana taktığın için olmuyor. Bu kadar takmasan olucak dendiğinde. O kadar çok duydum ki bunu. Halbuki olsaydı kafama takmazken olurdu o zaman.. bence de çok güçlüyüz ve bizim anneliğimiz bebeklerimiz daha rahmimizde değilken başlıyor.çünkü sadece bizler birbirimizi anlıyoruz canım biz yaşıyoruz .evet ailelerimiz çevremiz destekler yanımızdalar amaaaa bi süre sonra herkes kendi hayatında . hele birde kucaklarında çocuk hoplatırken konuşanlarsıkma takılma olur vs. öyle değil işte ..... biz birbirimizin umuduyuz canım ve inan ki çok güçlüyüz
Yok canım iğne ilaç neyse artık onlara başlıyoruz. Adetimin üçüncü günü bugünMerhaba hayırlı olsun muayeneye mi gideceksin
bence de jel cunki bu hamile hakirsan da devam edeceksin,ne gerek avr vucudunu desmeye,en iyisi jel cok kolayTeşekkürler bende doktora söyliyim iğne olmak istemiyorum mümkünse jel versin
buyuk ihtimalle 5gun de tutunmaya baslarlarJUMRAL26 e peki bizimkiler tahmini kaçıncı günlerde tutunurlar ki? Mesela şimdi bölünüyorlardır.
evet cnm taze embrio,benim bide cikolata kistim var,ama olsun allaha sığındım her gece dua ediyorum,allahim hhic bir kadini evlatsiz birakmasinNe kadar güzel işte, içini ferah tut. Laboratuar koşulları daha zorlayıcıymış embriyolar için. Az embriyo elde edince öyle anne rahmine bırakıyorlarmış. Bak ne güzel bi de 5 hücreli seninki. Güzel düşünelim de sonuç negatif de çıksa bu yanımıza kar kalsın bari. Seninki taze embriyo mu?
Bende kendimi öyle hissediyorum ve cok korkuyorum öyle degilse diye aklım cıkıyo inşallah hayırlı haberler alırsın canım dualarımz seninle bende çarsamba gcesi gdicem bugün işe basladım eşimde 4 12 o geldikten snra gidicez nasip olursaMerhaba kızlar, 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testlerimin hepsi pozitif çıkmıştı, yarın test sonuc günüm 9. Gün kan testi olacak dendi, sabah işe gidiyorum ve akşamında kan vereceğim bakalım değerler nasıl olacak, inşaallah güzel haberler alırım ve sizlerede güzel haberler vermek nasip olur, ben hamileyim gibi hissediyorum ama inşaallah öyledir Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. Bana dua edin nolur
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızYok canım iğne ilaç neyse artık onlara başlıyoruz. Adetimin üçüncü günü bugün
kac gunluk embrio?erken bence cnm daha 7gun kana salgiliyo bthc sonr aidrara atar.Kızlar bugün transferimin 6.günü ne dersiniz oldu mu sizceBayılcam şimdi heyecandan
hem biz diyoruz evde test yapmicaz dimi ama annis niye dinlemiyosun bizi?insallah dogrudur da bizde sevinirizKızlar bugün transferimin 6.günü ne dersiniz oldu mu sizceBayılcam şimdi heyecandan
evet cnm taze embrio,benim bide cikolata kistim var,ama olsun allaha sığındım her gece dua ediyorum,allahim hhic bir kadini evlatsiz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?