- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İlaçlardan dolayı mı pozitif çıkıyor? Benim bildiğim hani gebelik varsa pozitif çıkıyor. Negatifse testler yanlış sonuç verebiliyor ama pozitifse doğru sonuç alınıyor.kac gunluk embrio?erken bence cnm daha 7gun kana salgiliyo bthc sonr aidrara atar.
ben kısmetleri varsa olacak, yoksa ne yapsan olmayacak diye düşünüyorum artık. Öyle düşünmek rahatlatıyor.evet cnm taze embrio,benim bide cikolata kistim var,ama olsun allaha sığındım her gece dua ediyorum,allahim hhic bir kadini evlatsiz birakmasin
Ayy, o günlere dikkat etmek istiyorum da.. gerçi ne yapabileceksek... elimde bir yapıştırıcıyla mı gezeyim. Tutkalla mı yapıştırayım.. :)buyuk ihtimalle 5gun de tutunmaya baslarlar
Evet 5 hücreli embriyo çok iyiNe kadar güzel işte, içini ferah tut. Laboratuar koşulları daha zorlayıcıymış embriyolar için. Az embriyo elde edince öyle anne rahmine bırakıyorlarmış. Bak ne güzel bi de 5 hücreli seninki. Güzel düşünelim de sonuç negatif de çıksa bu yanımıza kar kalsın bari. Seninki taze embriyo mu?
tabi ilaclardan cikabiliyo,sakin cok kafana takma o gunleri tutkal ne kız:)ben simdi mesela 2 ci gunum 6saatlik yola cikiyorum evime gidiyorum.ama transfer edildiginden belli normal davraniyorum geziyorum evde oturuyorum,cok az yatiyorum,saga saga donuyorum surekli.hatta transfer gunu esime deideidm beni hamburgerciye gotur:)herkes yatiyo ben ilk gun dolastimİlaçlardan dolayı mı pozitif çıkıyor? Benim bildiğim hani gebelik varsa pozitif çıkıyor. Negatifse testler yanlış sonuç verebiliyor ama pozitifse doğru sonuç alınıyor.
ben kısmetleri varsa olacak, yoksa ne yapsan olmayacak diye düşünüyorum artık. Öyle düşünmek rahatlatıyor.
2 gun icinmi iyi?banada oyle dedi doktor,hatta tam transfer ederken embriolog dedi hocam 5bolunmus diyeEvet 5 hücreli embriyo çok iyi
Doktorlar 2 günle 5 gün arasında yapıyorlar saten seninki hızlı ilerlemiş embriyon2 gun icinmi iyi?banada oyle dedi doktor,hatta tam transfer ederken embriolog dedi hocam 5bolunmus diye
Benim 6.gunum test yaptım negatif çıktı,Hadi hayırlı olsun, valla gittiğin doktora göre değişiyor ama gebe kalma durumunda genelde ilk 3 ay kullandırıyorlar
Valla aynen yeter ki olsun da o kadarının lafı Bile olmaz hayırlısıyla güzel sonuçlar gelir inşAllah
Bana eşekten düşeni getirin misali al benden de o kadar
Ayyy en zor gün hadi inşAllah hayırlı güzel müjdeli haberler ver bize
ayy hadi insallah ya ne guzel haberDoktorlar 2 günle 5 gün arasında yapıyorlar saten seninki hızlı ilerlemiş embriyon
zaten negatif cikar daha cooook erken ya,arkadasin biri 10 gun yapti negatif cikti kanda 11 gun bakti pozitif.bosa kendinizi yipratmayinBenim 6.gunum test yaptım negatif çıktı,
Canım 5.gün Embriyosu benim ki blast dediler ama bilmiyorum 6.günde cıkar diyorlardı kan testi vermeye gidiyorum :)kac gunluk embrio?erken bence cnm daha 7gun kana salgiliyo bthc sonr aidrara atar.
Bi de predictor test yaptım he adetten 6gün önceyi gösteren hanihem biz diyoruz evde test yapmicaz dimi ama annis niye dinlemiyosun bizi?insallah dogrudur da bizde seviniriz
Kaçıncı gün embriyosuydu? Kana karışmamış olabilir mi daha acaba?Benim 6.gunum test yaptım negatif çıktı,
Ovitrellle bin etkisiyle 10 güne kadar bhcg değeri yüksek çıkıyor diye biliyorumİlaçlardan dolayı mı pozitif çıkıyor? Benim bildiğim hani gebelik varsa pozitif çıkıyor. Negatifse testler yanlış sonuç verebiliyor ama pozitifse doğru sonuç alınıyor.
ben kısmetleri varsa olacak, yoksa ne yapsan olmayacak diye düşünüyorum artık. Öyle düşünmek rahatlatıyor.
Ben de transferden sonra yemeğe gittim. 3 saat kadar oturduk orada muhabbet ettik. Sonra eve geldim. Evden çıkmadım bir daha ama evde sürekli geziniyorum. Fazla bir iş yapmıyorum ama. Belki bugünden sonra dışarıda yürüyüşlere başlarım diye düşünüyorum.tabi ilaclardan cikabiliyo,sakin cok kafana takma o gunleri tutkal ne kız:)ben simdi mesela 2 ci gunum 6saatlik yola cikiyorum evime gidiyorum.ama transfer edildiginden belli normal davraniyorum geziyorum evde oturuyorum,cok az yatiyorum,saga saga donuyorum surekli.hatta transfer gunu esime deideidm beni hamburgerciye gotur:)herkes yatiyo ben ilk gun dolastim
2 gun icinmi iyi?banada oyle dedi doktor,hatta tam transfer ederken embriolog dedi hocam 5bolunmus diye
Benimki 2 hücreliydi durumum çok mu vahim acaba? kurt düştü içime şimdi.. Normalin gerisinde mi kalmış ki sizceDoktorlar 2 günle 5 gün arasında yapıyorlar saten seninki hızlı ilerlemiş embriyon
merakla bekliyorum haberini :)Canım 5.gün Embriyosu benim ki blast dediler ama bilmiyorum 6.günde cıkar diyorlardı kan testi vermeye gidiyorum :)
Yaa çok güzel.. benim yavru 2’ye bölünmüştü, transfer edilirken de biraz daha ilerlemiş dediler ama bölünmüş müydü bir daha bilmiyorum. Bak senin embriyon bence hayata gelmek için baya çabalıyor gibi :) bölünüyor yavrucak daha ne yapsın.2 gun icinmi iyi?banada oyle dedi doktor,hatta tam transfer ederken embriolog dedi hocam 5bolunmus diye
yok cnm ne alaka?seninki dondurulmustu zaten birinci gun,birinci gun zaten 2 hucreli olur,o 2 ci gun transfer ettiler ama o gun icinde bolunuyo zaten ,gobusunde bolunmustir oBenimki 2 hücreliydi durumum çok mu vahim acaba kurt düştü içime şimdi.. Normalin gerisinde mi kalmış ki sizce
ay bak ya simdi bizide heycanlandirdin,hemen haber et bize bari,ama bak olumsuz bisey cikarsa hicccc uzulmek yok erken cunkiCanım 5.gün Embriyosu benim ki blast dediler ama bilmiyorum 6.günde cıkar diyorlardı kan testi vermeye gidiyorum :)
yok cnm ne alaka?seninki dondurulmustu zaten birinci gun,birinci gun zaten 2 hucreli olur,o 2 ci gun transfer ettiler ama o gun icinde bolunuyo zaten ,gobusunde bolunmustir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?