2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

kac gunluk embrio?erken bence cnm daha 7gun kana salgiliyo bthc sonr aidrara atar.
İlaçlardan dolayı mı pozitif çıkıyor? Benim bildiğim hani gebelik varsa pozitif çıkıyor. Negatifse testler yanlış sonuç verebiliyor ama pozitifse doğru sonuç alınıyor.
evet cnm taze embrio,benim bide cikolata kistim var,ama olsun allaha sığındım her gece dua ediyorum,allahim hhic bir kadini evlatsiz birakmasin
ben kısmetleri varsa olacak, yoksa ne yapsan olmayacak diye düşünüyorum artık. Öyle düşünmek rahatlatıyor.

Evet 5 hücreli embriyo çok iyi

tabi ilaclardan cikabiliyo,sakin cok kafana takma o gunleri tutkal ne kız:)ben simdi mesela 2 ci gunum 6saatlik yola cikiyorum evime gidiyorum.ama transfer edildiginden belli normal davraniyorum geziyorum evde oturuyorum,cok az yatiyorum,saga saga donuyorum surekli.hatta transfer gunu esime deideidm beni hamburgerciye gotur:)herkes yatiyo ben ilk gun dolastim

Benim 6.gunum test yaptım negatif çıktı,

Ovitrellle bin etkisiyle 10 güne kadar bhcg değeri yüksek çıkıyor diye biliyorum

Ben de transferden sonra yemeğe gittim. 3 saat kadar oturduk orada muhabbet ettik. Sonra eve geldim. Evden çıkmadım bir daha ama evde sürekli geziniyorum. Fazla bir iş yapmıyorum ama. Belki bugünden sonra dışarıda yürüyüşlere başlarım diye düşünüyorum.

2 gun icinmi iyi?banada oyle dedi doktor,hatta tam transfer ederken embriolog dedi hocam 5bolunmus diye
Doktorlar 2 günle 5 gün arasında yapıyorlar saten seninki hızlı ilerlemiş embriyon
Benimki 2 hücreliydi durumum çok mu vahim acaba? kurt düştü içime şimdi.. Normalin gerisinde mi kalmış ki sizce yoksa normal mi? Ben 2. Gün 2 hücreli normal diye biliyodum ama...

Son düzenleme:
2 gun icinmi iyi?banada oyle dedi doktor,hatta tam transfer ederken embriolog dedi hocam 5bolunmus diye
Yaa çok güzel.. benim yavru 2’ye bölünmüştü, transfer edilirken de biraz daha ilerlemiş dediler ama bölünmüş müydü bir daha bilmiyorum. Bak senin embriyon bence hayata gelmek için baya çabalıyor gibi :) bölünüyor yavrucak daha ne yapsın.

Benimki 2 hücreliydi durumum çok mu vahim acaba kurt düştü içime şimdi.. Normalin gerisinde mi kalmış ki sizce
yok cnm ne alaka?seninki dondurulmustu zaten birinci gun,birinci gun zaten 2 hucreli olur,o 2 ci gun transfer ettiler ama o gun icinde bolunuyo zaten ,gobusunde bolunmustir o

yok cnm ne alaka?seninki dondurulmustu zaten birinci gun,birinci gun zaten 2 hucreli olur,o 2 ci gun transfer ettiler ama o gun icinde bolunuyo zaten ,gobusunde bolunmustir o

1. Gün yani döllendiğinde tek hücre oluyor sonraki gün 2 ye bölünüyor diye biliyordum. 2 embriyo çözüldü mesela, diğeri 2 ye bölünememiş bile öyle tek hücreli duruyordu
Diğeri bölünmüş, doktor ondan ümitliydi, diğerinden değil gibiydi.

Umarım bölünmeye devam ediyordur içimde. Ben ondan o enerjiyi almıştım resmini görünce. Pek cengaver bişeye benziyordu. Hatta tam bölünürken poz vermiş... artist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…