- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
ahahha ay sen cok yasa ya ne guldum :)tmm iste en iyisi seninle,o simdi icerde ohhh mis gibi annesinin icinde bolunuyo,hatta diyodur gel suna supriz yapalim ikiz olalim1. Gün yani döllendiğinde tek hücre oluyor sonraki gün 2 ye bölünüyor diye biliyordum. 2 embriyo çözüldü mesela, diğeri 2 ye bölünememiş bile öyle tek hücreli duruyordu
Diğeri bölünmüş, doktor ondan ümitliydi, diğerinden değil gibiydi.
Umarım bölünmeye devam ediyordur içimde. Ben ondan o enerjiyi almıştım resmini görünce. Pek cengaver bişeye benziyordu. Hatta tam bölünürken poz vermiş... artist.
ikimizde ynı gün 5. gün emriyosu transfer edildi neden bana 9. gün test yap dediler alayamıyorum. bi önceki transferimde de 10. gün yap demişlerdi herkes 11/12 günlerde test yapıyor kafam karışıyor :) banane sende yapBende kendimi öyle hissediyorum ve cok korkuyorum öyle degilse diye aklım cıkıyo inşallah hayırlı haberler alırsın canım dualarımz seninle bende çarsamba gcesi gdicem bugün işe basladım eşimde 4 12 o geldikten snra gidicez nasip olursa
Ama ilk döllendikleri gün hemen 2 ye mi bölünüyorlar ki? Bunları 1. gün dondurdular sonra bana transfer etmeden bir gün önce çözdüler. Çözüldükten sonra ertesi gün 2 hücreli olması normal mi? ( daha yeni aydınlanan ve sorgulayan ben)ahahha ay sen cok yasa ya ne guldum :)tmm iste en iyisi seninle,o simdi icerde ohhh mis gibi annesinin icinde bolunuyo,hatta diyodur gel suna supriz yapalim ikiz olalim
dondurduklari icin mi acaba gec bolundu?olabilir bence,sonucda dondurulumca gelisim gelisim gostermgostermiyoAma ilk döllendikleri gün hemen 2 ye mi bölünüyorlar ki? Bunları 1. gün dondurdular sonra bana transfer etmeden bir gün önce çözdüler. Çözüldükten sonra ertesi gün 2 hücreli olması normal mi? ( daha yeni aydınlanan ve sorgulayan ben)
Bilmem ki, belki de gelişemeyecek... problemli bir embriyo, napalım... dediğim gibi herşey kısmet. Varsa oluyor, yoksa olmayacak.dondurduklari icin mi acaba gec bolundu?olabilir bence,sonucda dondurulumca gelisim gelisim gostermgostermiyo
kendin bana diyosun olumsuz duaunme,sana bisey solim mi aslinda kac hucre oldugu hic onemli degil,yeterki rahim onu kabul etsin.hem ben dun okudum 2 hucreli 2 embrio konulmus hemde kalitesiz doktor pek sans vvermemis,ama ikiz hamile kalmis.Bilmem ki, belki de gelişemeyecek... problemli bir embriyo, napalım... dediğim gibi herşey kısmet. Varsa oluyor, yoksa olmayacak.
Senin embriyon kaliteli ama bence üzülme, canını hiç sıkma keyfine bak.
İnternetten bu bilgiyi buldum ;
“İyi kaliteli bir embriyonun, 2. günde (42-44. saat) 4-5 blastomer ve 3. günde (66-68. saat ) en az 7 hücreye sahip olması gerekir . Yapılan çalışmalar, çok yavaş ya da çok hızlı embriyo gelişiminin embriyo tutunma oranlarını olumsuz şekilde etkilediğini ortaya koymuştur.”
Benim embriyo 3. günde nasıl 7 hücreli olsun... zor... ama belki karnımı sevmiştir mutlu olmuştır. Ay bir pozitif, bir negatif düşünüp dıruyorum. Git gelliyim, kafayı yiycem en sonunda. :)
Taze emriyoysa çatlatma iğnesinden de olabilr ama dondurulmssa var gibi benceKızlar bugün transferimin 6.günü ne dersiniz oldu mu sizceBayılcam şimdi heyecandan
Emriyo yapıştırıcı var canım bizden önce düşünmüşler öyle şeyleri iki üç kere olmayınca yapıyolarmıs o işlemiAyy, o günlere dikkat etmek istiyorum da.. gerçi ne yapabileceksek... elimde bir yapıştırıcıyla mı gezeyim. Tutkalla mı yapıştırayım.. :)
Otrivulle Bi ilaçmo kız ben yaptım silik şekilde iki çizgi çıktı 6 GünümOvitrellle bin etkisiyle 10 güne kadar bhcg değeri yüksek çıkıyor diye biliyorum
Zaten zor duruyorum beni gazlama cok heycanlıyım birde ben sbah test yaptım cok acık renkte ikinci cizgi vardı cok heycanlandım ama kendimi zor sakinleştirdim size atmak içinde fotografını çektim ama sabah aceleyle net cıkmadıikimizde ynı gün 5. gün emriyosu transfer edildi neden bana 9. gün test yap dediler alayamıyorum. bi önceki transferimde de 10. gün yap demişlerdi herkes 11/12 günlerde test yapıyor kafam karışıyor :) banane sende yap
Çatlatma iğnesi işte canım beta hcg salgılıyoms o yüzden idrarda pozitif gösterebiliyoOtrivulle Bi ilaçmo kız ben yaptım silik şekilde iki çizgi çıktı 6 Günüm
ozaman gözün aydın kuzum :) benimde öyle görünce çok heyecanlandım. Ben gidicem 1 aat sonra falan çıkarsa sende yaptırıcan mı :) yokksa beklicenmi çarşambayıZaten zor duruyorum beni gazlama cok heycanlıyım birde ben sbah test yaptım cok acık renkte ikinci cizgi vardı cok heycanlandım ama kendimi zor sakinleştirdim size atmak içinde fotografını çektim ama sabah aceleyle net cıkmadı
yok artik sakami?Emriyo yapıştırıcı var canım bizden önce düşünmüşler öyle şeyleri iki üç kere olmayınca yapıyolarmıs o işlemi
7.gunde kan testi yaptıranlar oluyor mu? Kızozaman gözün aydın kuzum :) benimde öyle görünce çok heyecanlandım. Ben gidicem 1 aat sonra falan çıkarsa sende yaptırıcan mı :) yokksa beklicenmi çarşambayıhahahhahha gazı geç ya çatlıyıcam meraktan sonuçta 7. günde kan verip çıkanlar var neden bekleyelim ki :)
tabiki kuzum 7.8.9. günde yaptıranlar oluyor. idrarda tabiki daha geç çıkıyor ama 6/7 günden itibaren kanda hcg salgılanıyor. ama 5. gün embriyosu olursa çıkar muhtemelen birazdan bi resim atıcam okursun7.gunde kan testi yaptıranlar oluyor mu? Kız
Evet :) çok haklısın, aynı şeyleri ben sana söylemiştim. Şimdi sen bana söylemişsin. Gözlerim doldu.b
kendin bana diyosun olumsuz duaunme,sana bisey solim mi aslinda kac hucre oldugu hic onemli degil,yeterki rahim onu kabul etsin.hem ben dun okudum 2 hucreli 2 embrio konulmus hemde kalitesiz doktor pek sans vvermemis,ama ikiz hamile kalmis.
Benim bugün 6.gunum idrar testi yaptım sanırım silik şeklinde pozitif çıktı. Benim 27 şubatta adet olmam lazım 27 de kaç haftalık olmam gerekiyor. Hamileysemtabiki kuzum 7.8.9. günde yaptıranlar oluyor. idrarda tabiki daha geç çıkıyor ama 6/7 günden itibaren kanda hcg salgılanıyor. ama 5. gün embriyosu olursa çıkar muhtemelen birazdan bi resim atıcam okursun
Emriyo yapıştırıcı var canım bizden önce düşünmüşler öyle şeyleri iki üç kere olmayınca yapıyolarmıs o işlemi
aynen oyle kuzum:)yani rahimle embrio arasinda uzalasma olmasi lazimEvet :) çok haklısın, aynı şeyleri ben sana söylemiştim. Şimdi sen bana söylemişsin. Gözlerim doldu.
Aynı şeyi yaşayanlar birbirini nasıl anlıyor ne bileyim. Yakınlık samimiyet hissettim. Sağol. Doğru söylüyorsun. Kaç günlükmüş, kaç hücreliymiş önemli olmuyor. Kalitesiz denen embriyo kendini rahimde toplayabiliyor. Şans işi, kısmet işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?