2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Benim bugün 6.gunum idrar testi yaptım sanırım silik şeklinde pozitif çıktı. Benim 27 şubatta adet olmam lazım 27 de kaç haftalık olmam gerekiyor. Hamileysem
Bence ozaman 20 günlük hamile oluyorsun 27 sinde. Silik çizgi öıktıysa mutlu ol çünkü ben 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testi yaptım silik pozitif çıktı, kan verdim sonucum 279

Kızlar beta hcg sonucum 30.6 cıktı :) transfer sonrası 6.günüm dondurulmuş 5.gün blast embriyo transferi olmuştum tek embriyo kondu Bu arada ben hiç catlatma iğnesi kullanmadım sadece estrofem folbiol ve coraspin kullanıyorum bi de göbek ignem var her akşam :)

oleyyy ikinci hamisimiz de geldi,ay nasil sevindim ya sanki ben hamileyim:)allah kucagina llamayi nasip etsin cnm

Canım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorum
Kızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
ay vallaha kalp krizi gecirecem kizlar yavas yavqs gelin ya sevincten olelimmi?ne diyosunuz ya nasil mutluyum anlatamam,ya topigimizde butun kizlar hamile gekiyo:)allahim kucaginiza klmayi nasip etsin kizlar

Doğru diyosun sende cıkarsa gidicem bende hadi bn 6 bucukta cıkıyorum sen o zamana kdr güzel haberi almıs olursun eve gidince eşimi ikna ederm zaten ben hemen gideriz bizde hastaneye

Ayyyy ne olmuş buralarda yahuuuu
yok artik sakami?
Bence de şaka olmalı

Kızlar 9. Gün sonucum 279 nasıl sizce?

Hadi gözün aydın sağlıkla kucağında gör inşAllah ikiz geliyor sanırım

Ohhh ohhh maşAllah hayırlısıyla katlanır değerlerin inş gözün aydın
Canım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorum
Şok şok şok yok mu arttıran benimde canım çekti inşAllah bende hamileyimdir de haberim yoktur , gözünüz aydın

Kızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
Sürprizlerle dolusun hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşAllah gebeliğin
Kızlar opu ya giriyorum dua edin Sağlıklı dolu dolu olsunlar
Hadi bakalım bu kadar güzel haber üstüne geriye güzel ilerler bir müjdede senden alırız inşAllah

canim lucrin 10 mg yi kac gun kullandin? Igneyi kullanirken mi adet oldun? Ve son soru ilk adetinden kac gun sonra oldun?
21. Günüm bugun canım.... bugun kontrole gittim rahim duvarı için... bugun ve yarında yağıcam lucrine veda ediyorum sonra... dogum kontrol hapı bittiğinden 5 gün sonra adet gördüm... iğneye devam ediyodum o arada.... ilk adetimden 28 gün geçmişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…