- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Bence ozaman 20 günlük hamile oluyorsun 27 sinde. Silik çizgi öıktıysa mutlu ol çünkü ben 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testi yaptım silik pozitif çıktı, kan verdim sonucum 279Benim bugün 6.gunum idrar testi yaptım sanırım silik şeklinde pozitif çıktı. Benim 27 şubatta adet olmam lazım 27 de kaç haftalık olmam gerekiyor. Hamileysem
sakaaaaa hamilesin bebegim tetebrik ederim ikizmi acaba cunki 9gun icin baya yuksek bi degerKızlar 9. Gün sonucum 279 nasıl sizce?
Muhtemelen bakalım 2 gün sonra tekrarlıyıcam bakalımsakaaaaa hamilesin bebegim tetebrik ederim ikizmi acaba cunki 9gun icin baya yuksek bi deger
İnşallah bacım şimdilik silik çıktı inşallah doğrudur kimyasal falan değildir.Bence ozaman 20 günlük hamile oluyorsun 27 sinde. Silik çizgi öıktıysa mutlu ol çünkü ben 5.6. Ve 8. Günlerde idrar testi yaptım silik pozitif çıktı, kan verdim sonucum 279
Hiiiç içini karartma ben okadar rahatlamıştımki o silik çizgiyi gördüğümde hep pozitif olcak dedimİnşallah bacım şimdilik silik çıktı inşallah doğrudur kimyasal falan değildir.
yaaa cok sevindim cnm bnm,allah kat kat artirsin artillahMuhtemelen bakalım 2 gün sonra tekrarlıyıcam bakalım
oleyyy ikinci hamisimiz de geldi,ay nasil sevindim ya sanki ben hamileyim:)allah kucagina llamayi nasip etsin cnmKızlar beta hcg sonucum 30.6 cıktı :) transfer sonrası 6.günüm dondurulmuş 5.gün blast embriyo transferi olmuştum tek embriyo konduBu arada ben hiç catlatma iğnesi kullanmadım sadece estrofem folbiol ve coraspin kullanıyorum bi de göbek ignem var her akşam :)
Canım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorumoleyyy ikinci hamisimiz de geldi,ay nasil sevindim ya sanki ben hamileyim:)allah kucagina llamayi nasip etsin cnm
Canım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorum
ay vallaha kalp krizi gecirecem kizlar yavas yavqs gelin ya sevincten olelimmi?ne diyosunuz ya nasil mutluyum anlatamam,ya topigimizde butun kizlar hamile gekiyo:)allahim kucaginiza klmayi nasip etsin kizlarKızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
Karatmiycam canım teşekkür ederim.Hiiiç içini karartma ben okadar rahatlamıştımki o silik çizgiyi gördüğümde hep pozitif olcak dedim
Doğru diyosun sende cıkarsa gidicem bende hadi bn 6 bucukta cıkıyorum sen o zamana kdr güzel haberi almıs olursun eve gidince eşimi ikna ederm zaten ben hemen gideriz bizde hastaneyeozaman gözün aydın kuzum :) benimde öyle görünce çok heyecanlandım. Ben gidicem 1 aat sonra falan çıkarsa sende yaptırıcan mı :) yokksa beklicenmi çarşambayıhahahhahha gazı geç ya çatlıyıcam meraktan sonuçta 7. günde kan verip çıkanlar var neden bekleyelim ki :)
Çok ciddiyim ben yaptırmak istedim olasılıgı %5 10 attırıyomus doktorum senin dha ilk imkanı yok dedi aydın arıcı yaz youtube ye veya ebru öztürk öksüz bak acıklamaları varyok artik sakami?
Bol dua et bizimde dualarımız seninle pozitif düşünKızlar opu ya giriyorum dua edin Sağlıklı dolu dolu olsunlar
Bence de şaka olmalıyok artik sakami?
Kızlar 9. Gün sonucum 279 nasıl sizce?
Ohhh ohhh maşAllah hayırlısıyla katlanır değerlerin inş gözün aydınKızlar beta hcg sonucum 30.6 cıktı :) transfer sonrası 6.günüm dondurulmuş 5.gün blast embriyo transferi olmuştum tek embriyo konduBu arada ben hiç catlatma iğnesi kullanmadım sadece estrofem folbiol ve coraspin kullanıyorum bi de göbek ignem var her akşam :)
Şok şok şok yok mu arttıran benimde canım çekti inşAllah bende hamileyimdir de haberim yoktur , gözünüz aydınCanım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorum
Sürprizlerle dolusun hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşAllah gebeliğinKızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
Hadi bakalım bu kadar güzel haber üstüne geriye güzel ilerler bir müjdede senden alırız inşAllahKızlar opu ya giriyorum dua edin Sağlıklı dolu dolu olsunlar
21. Günüm bugun canım.... bugun kontrole gittim rahim duvarı için... bugun ve yarında yağıcam lucrine veda ediyorum sonra... dogum kontrol hapı bittiğinden 5 gün sonra adet gördüm... iğneye devam ediyodum o arada.... ilk adetimden 28 gün geçmişti canımcanim lucrin 10 mg yi kac gun kullandin? Igneyi kullanirken mi adet oldun? Ve son soru ilk adetinden kac gun sonra oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?