2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlar ben dün doktoruma gittim tedaviye dün öğlen itibariyle başladım :) bana sadece estrofem verdi 4 şubatta kontrol 8 şubatta da transferim var çok ama çok heyecanlıyım sanki ilk kez yapılıyormuş gibi bu arada sizler nerelerde tedavi görüyorsunuz ? Ben İstanbul’da Yaşıyorum Bahçeci Fulya da Güvenç Karlıkaya Hocama gidiyorum kendisiyle 2.transferim olacak inşallah

Ben şişli mamorial de 2. Transferimi olcam şubatın ilk haftası hayırlı olsun bu arada inşallah son transfer olur

hay
hayirli olsun,benim 2 ci transfeirm subatta antalyada gelecek ttup bebekde oolacak

Hayirlisi olur insallah hersey yolunda gider.benimde son kontrol pzt bi rahim istenilen kalinliga ulasmissada 2subat transferim cnm. Acibadem maslak hastanesinde tedavi oluyorm bende heyecan basladimi sende hayirli sonuclarmiz olur ins tedavude oldugu gibi pespese

Merhaba bendeimde kontrol 4 şubatta bende bahçeci fulyanın aynı caddesinde sens ürrme sağlığı süleyman tosun a gidiyorum transferleri florance nightingale de yapıyor, benimde transferim 8-9 u gibi olacak inşaallah güzel haberler veririz birbirimize. Bende sadece estrofem kullanıyorum demek rahim kalınlaştırmak için sadece o yeterli oluyor, ilk transferim olumsuzdu, embriyo kalitelerim iyi 2 transfer yapılacak Rabbim kabul eylesin daima dua ediyoruz

Kızlar topik inşaallah uğur getirir, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, inşaallah mutlu güzel haberler vericez birbirimize ben inanıyorum çok inanıyorum Hepimiz olumlu haberleri alalım inşaallah şubatın ilk 10 günü topiğimizdeki arkadaşlardan baya transfer var bakalım 20 si benim doğum günüm en çok istediğim şey o gün mutlu haberi alabilmek, bebeğime şu şarkıyı söylemek istiyorum büyüdüğünde
“ dogum günüm bana geldiğin gündü, gönlümdeki özlem ateşi söndü,
ağlayan gözlerim seninle güldü,
ben dogdum doğalı şimdi mutluyum “
çok tatlı olur bence

bendede xikolata kisti ve eşimde aazosperm.ahhh ne zor bu isler.insallah guzel sonuc aliriz hhepimiz
Canım eşin azıspermiymiş benimde azospermiydi mikrotesede bulundu ozaman dimi? Tüp beneğe başlayabildiğinden onu anlıyorum o amelyat günü olan sevincini duymak isterim aynı şeyleri yaşadım çünkü

İzmir de ümit inceboz irenbe ile tedaviye basladı kromozon analizi istedi kent hastanesi Dilek aslan ile olumsuz 2 tüp denememiz var 3ncu denemem sonuçlara göre histerskobi yapacak hikayem bu Allah herkese evlat nasip etsin

kromozom.analizi ne kdr cnm. tedavinin icindemi
Kromozom analizi bende yaptırdım ama henğz sonuç çıkmadı, devlette ücretsiz yaptırıyosun ama 3.5 ayda ancak sonucunuz çıkar dediler. Ben beklemeden 2. Denemeyi yaptırıyorum, doktorla konuştum dedim ki diyelim ki beklediğimiz sonuç çıkmadı kromozomlarda yanş olumsuz çıktı bunun bir tedavisi varmı? Yok dedi, e her normal yoldan hamile kalmak isteyende kromozom testi yaptırmıyor sonuçta, olumsuz çıksa sonlar ya tamamen bu iştem vazgeçicez yada herşeyi göze alıp tğp bebeğe devam edicez dimi, o Rabbimden gelen birşey olur dedim. Biz nolur nolmaz diye yaptıralım dedik olumsuz birşey çıkmayacak Allahın izniyle. Daha fazla bekleyemiyorum. Olumsuz çıkarsa embriyoların genetiğine bakılacakta onlara geçmiş mi geçmemiş mi bakılacakta sonra sil baştan başa dönülecekte sonraki tedavilerde o kromozom bozuklugu tekrar embriyolara geçmişmi bakılacakta vs vs, ben bekleyemedim kızlar başladık yani, Rabbim olumlu sonuçlar almamızı nasip etsin inşaallah

Kuzum bende dusuk var doktor kontrol amaçlı lı bakalım ona gore pgt veya histereskopi önerdi

ilk mi tup bebek denemeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…