- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Süper hayırlı olsun şağı yukarı aynıyız.Bende bugün 6.iğnemi vurdum yarın kontrol varYok canım iğne ilaç neyse artık onlara başlıyoruz. Adetimin üçüncü günü bugün
irenbede mi tedavinizbenim ilk denemem canım normalde tüp bebek doktorum sadece eşimden genetik testi istedi ama genetik doktorum olmaz ikinize de bakılacak öyle tedavi mi olur bebeği kim taşıcak dedinormalde düşüklerden sonra bakılırmış tüp bebek tedavisinde pıhtılaşma var mı diye.aslında tesadüfen öğrenmiş olduk yani büyük ihtimalle bebiş tutsa bile düşecekti. Allah'ım yardımcı oldu işte her şey bir sebep zaten bu hayatta. 9 ay iğne ve hap kullanmam gerekicekmiş ama olsun bebişime değer
Bol bol kaliteli yumurtaların olur umarım.Bilgilendir bizi deKızlar opu ya giriyorum dua edin Sağlıklı dolu dolu olsunlar
tebriklerKızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
Uzlaşsınlar lütfeeeeeeeenn...aynen oyle kuzum:)yani rahimle embrio arasinda uzalasma olmasi lazim
8 tane çıktı yumurtam az değil mi?Bol bol kaliteli yumurtaların olur umarım.Bilgilendir bizi de
Evet canım erdal beyde yaptırmıştım taze 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu ama tutmadı dpnmuşum da kalmamıştı hiç sonra bu merkeze geçtim vştamin vs derken 16 tane donmuşum oldu çok şükür hatta geçen hemşireler dedi bu kdar donmuşa nadir rastlıyoruz dediler mutlu oldum vitamin çok önemli kullanmaya devam et aksatma arı sütü propolis iç ve ilikli kemik suyu kaynatıp yemeklerinin içine kat benim ilk tedavimde embriyolarım çok kalitesizdi şiödi 10tane 3. Gün 6 tane 5. Gün embriyom var donmuş stresli ve korkuyorum heyecanlanıyorum ama kendimi frenliyorum ilaçlardan mı neden bilmiyorum sürekli ağlamak geliyor içimdentınaztepe de erdal bey var dimi duydum onu da merkez araştırırken sonra vazgeçtim. pko var diye dinlendircem seni dedi ben hiç beklemiyordum hooop hemen opu transfer olur diye düşünmüştüm. hala bir sürü vitamin kullanıyorum salı günü gidicem belkide iğnelere başlarım çok heyecanlıyım yaamiiiiinnnnn canım benim düşmanımın kucağı boş kalmasın evlat hasreti çok başka
Kızlar 9. Gün sonucum 279 nasıl sizce?
İnşallah bacım şimdilik silik çıktı inşallah doğrudur kimyasal falan değildir.
Kızlar beta hcg sonucum 30.6 cıktı :) transfer sonrası 6.günüm dondurulmuş 5.gün blast embriyo transferi olmuştum tek embriyo konduBu arada ben hiç catlatma iğnesi kullanmadım sadece estrofem folbiol ve coraspin kullanıyorum bi de göbek ignem var her akşam :)
Canım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorum
Kızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
Ayy gözün aydın bizede dua et rabbim inşallah bizede nasip ederKızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim
İnşallah güzel güzel emriyoların olur canım bol şanslarBu akşam son iğnem olan çatlatmayı 22.30da vuruyorum.çarşamba sabah 8de opu var.çok heyecanlıyım
İnşallah kardeşim sıradaki haberden gelir.figen1658 S Sansli25 Ebrarinannesii julican Mojo44 hepinizi cok cok cpk tebrik ediyorm hepinzden olumlu sonuc gelince bende cok heycanlandım Allahım inşallah hayrlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsin dualarınız artık bizim için olsun :) figen1658 cok fena gaza geldim eve gdiyim elime söylicem hemen gidelim bizde birde degerin baya yüksek cıkmıs inşallah ikizdir bunca snenin acısını cıkartırsın
Kızlar sız Kaan testimi yaptırdınız?İnanamıyoruuum, çok heyecanlandım... ne güzel haberler bunlar peş peşe.. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ay kuzum inşaallah Allah razı olsun, Rabime şükürler olsun dualarım seninle inşaallah seninde pozitif olur ve devam eder inşaallahfigen1658 S Sansli25 Ebrarinannesii julican Mojo44 hepinizi cok cok cpk tebrik ediyorm hepinzden olumlu sonuc gelince bende cok heycanlandım Allahım inşallah hayrlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsin dualarınız artık bizim için olsun :) figen1658 cok fena gaza geldim eve gdiyim elime söylicem hemen gidelim bizde birde degerin baya yüksek cıkmıs inşallah ikizdir bunca snenin acısını cıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?