2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

irenbede mi tedaviniz

Evet canım erdal beyde yaptırmıştım taze 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu ama tutmadı dpnmuşum da kalmamıştı hiç sonra bu merkeze geçtim vştamin vs derken 16 tane donmuşum oldu çok şükür hatta geçen hemşireler dedi bu kdar donmuşa nadir rastlıyoruz dediler mutlu oldum vitamin çok önemli kullanmaya devam et aksatma arı sütü propolis iç ve ilikli kemik suyu kaynatıp yemeklerinin içine kat benim ilk tedavimde embriyolarım çok kalitesizdi şiödi 10tane 3. Gün 6 tane 5. Gün embriyom var donmuş stresli ve korkuyorum heyecanlanıyorum ama kendimi frenliyorum ilaçlardan mı neden bilmiyorum sürekli ağlamak geliyor içimden

Kızlar 9. Gün sonucum 279 nasıl sizce?

İnşallah bacım şimdilik silik çıktı inşallah doğrudur kimyasal falan değildir.
Canım bende Hamileyim ama daha kendime bile itiraf edemiyorum
Kızlar ben olmadı sanmıştım şoktayım 96 olmuş değerim

İnanamıyoruuum, çok heyecanlandım... ne güzel haberler bunlar peş peşe.. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

figen1658 S Sansli25 Ebrarinannesii julican Mojo44 hepinizi cok cok cpk tebrik ediyorm hepinzden olumlu sonuc gelince bende cok heycanlandım Allahım inşallah hayrlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsin dualarınız artık bizim için olsun :) figen1658 cok fena gaza geldim eve gdiyim elime söylicem hemen gidelim bizde birde degerin baya yüksek cıkmıs inşallah ikizdir bunca snenin acısını cıkartırsın

İnşallah kardeşim sıradaki haberden gelir.

fgn akman canım dualarımız hamile olanların sağlıkla gebeliklerini ilerletmeleri aksiliksiz pozitif sekilde 9 ay gecirmeleri. Transfer olanların hepsinin pozitif sonucu görebilmesi Yumurtası toplananların saglıklı yumurtalarının olması ve onlarında hayırlı sonuc lar alması.. Cok cok güzel günlerimiz olsun hepimizin yüzü gülsün insallah

Ay kuzum inşaallah Allah razı olsun, Rabime şükürler olsun dualarım seninle inşaallah seninde pozitif olur ve devam eder inşaallah

merhaba kızlar ben de gecen hafta tup bebek ıcın tedavıye basladım. bı sorn cıkmaz ıse 22 sınde yumurta toplanacak 25 inde de transfer. cumartesı adetımın 8 . gunu ve ıgnelerımın 4. gununde kontrole gıttıgımde doktor ultrasında 5 tane 11mm lik ıkı tane de 16 mm lık yumurta gordu. 16 mmlık olan yumurtaların atık olacagını soyledı yanı suanda gornen 5 ymurta. yasım 37polıkıstık over gorunumum var. sıze sorum; ltrasonda gorunen yumurtalardan daha fazla yumurta toplanma sansı var mı acaba. bu konuyla ılgılı bılgısı olan paylasırsa cok sewınırım. hepınızın bebıslerı bu ay gelsın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…