- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Canımmm görmüşsündür mutlaka ama yinede yazıyım 279Doğru diyosun sende cıkarsa gidicem bende hadi bn 6 bucukta cıkıyorum sen o zamana kdr güzel haberi almıs olursun eve gidince eşimi ikna ederm zaten ben hemen gideriz bizde hastaneye
Evet canım 4 5 tanede olsa fazla olma ihtimalı var ama az olma ihtimalide var inşallah güzel yumoşların cıkarmerhaba kızlar ben de gecen hafta tup bebek ıcın tedavıye basladım. bı sorn cıkmaz ıse 22 sınde yumurta toplanacak 25 inde de transfer. cumartesı adetımın 8 . gunu ve ıgnelerımın 4. gununde kontrole gıttıgımde doktor ultrasında 5 tane 11mm lik ıkı tane de 16 mm lık yumurta gordu. 16 mmlık olan yumurtaların atık olacagını soyledı yanı suanda gornen 5 ymurta. yasım 37polıkıstık over gorunumum var. sıze sorum; ltrasonda gorunen yumurtalardan daha fazla yumurta toplanma sansı var mı acaba. bu konuyla ılgılı bılgısı olan paylasırsa cok sewınırım. hepınızın bebıslerı bu ay gelsın ınsallah..
Sende gidiceksin demek mi oluyo bu yavrum anlamadımCanımmm görmüşsündür mutlaka ama yinede yazıyım 279
sen nasıl anlarsan hiç idrar testi yaptınmı? Yani şöyle gidip olumlu sonuç almanı çok istiyorum, inşaallah pozitif olur. Ama 9. Gün çıkacak bu kesin diye düşünüyorumSende gidiceksin demek mi oluyo bu yavrum anlamadım
aceleden hiç emoji koymamışım emojisiz olmazsen nasıl anlarsan hiç idrar testi yaptınmı? Yani şöyle gidip olumlu sonuç almanı çok istiyorum, inşaallah pozitif olur. Ama 9. Gün çıkacak bu kesin diye düşünüyorum
Sende gidiceksin demek mi oluyo bu yavrum anlamadım
Ben ilk transferimde erken gebeliktesti almıştım olumsuz çıkmıştı o çok koymuştu bana bu kez normal kaset testlerde 5-6. Günlerde çıktı idrarda bendeMerhaba herkese! Subat ayinda tedaviye baslayip güzel haberler alan herkesi tebrik ederim! Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende suan transfer sonrasi bekleme surecindeyim, 13 Subatta 1 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. 25 Subat kan tahlili randevum var. Oncesinde idrar testi yapip yapmama konusunda kararsizim. 9-10. günlerde erken gebelik testi ile sonuc alir miyim sizce? Erken ogrenen anneler bana bir oneride bulunurlarsa sevinirim :)
Sevgiler!
Ben ilk transferimde erken gebeliktesti almıştım olumsuz çıkmıştı o çok koymuştu bana bu kez normal kaset testlerde 5-6. Günlerde çıktı idrarda bende
Teşekkür ederim allah razı olsun canımİnşallah güzel güzel emriyoların olur canım bol şanslar
Tesekkur ederim canim. Insallah uzun protokoller ise yarar da bebisimize kavusuruz.21. Günüm bugun canım.... bugun kontrole gittim rahim duvarı için... bugun ve yarında yağıcam lucrine veda ediyorum sonra... dogum kontrol hapı bittiğinden 5 gün sonra adet gördüm... iğneye devam ediyodum o arada.... ilk adetimden 28 gün geçmişti canım
Gidiyoruuuuz kızlar banada dua edin nolur kurban oldugm rabbim banada o güzel duyguyu yasatsın simdi cıktık evdensen nasıl anlarsan hiç idrar testi yaptınmı? Yani şöyle gidip olumlu sonuç almanı çok istiyorum, inşaallah pozitif olur. Ama 9. Gün çıkacak bu kesin diye düşünüyorum
İşalllaaah :)merhaba kızlar ben de gecen hafta tup bebek ıcın tedavıye basladım. bı sorn cıkmaz ıse 22 sınde yumurta toplanacak 25 inde de transfer. cumartesı adetımın 8 . gunu ve ıgnelerımın 4. gununde kontrole gıttıgımde doktor ultrasında 5 tane 11mm lik ıkı tane de 16 mm lık yumurta gordu. 16 mmlık olan yumurtaların atık olacagını soyledı yanı suanda gornen 5 ymurta. yasım 37polıkıstık over gorunumum var. sıze sorum; ltrasonda gorunen yumurtalardan daha fazla yumurta toplanma sansı var mı acaba. bu konuyla ılgılı bılgısı olan paylasırsa cok sewınırım. hepınızın bebıslerı bu ay gelsın ınsallah..
ay aman Allah’ım inşallah, hadi hayırlısı... merakla bekliyorum... inşallah pozitif alırsınGidiyoruuuuz kızlar banada dua edin nolur kurban oldugm rabbim banada o güzel duyguyu yasatsın simdi cıktık evden
Sağol canım darısı sana inşallahİnanamıyoruuum, çok heyecanlandım... ne güzel haberler bunlar peş peşe.. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin amin amin amiiiinİşalllaaah :)
ay aman Allah’ım inşallah, hadi hayırlısı... merakla bekliyorum... inşallah pozitif alırsın
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese versin :)Ayy gözün aydın bizede dua et rabbim inşallah bizede nasip eder
İsteyen herkese inşallah...Sağol canım darısı sana inşallah
Allahım inşaallah hayırlısıyla olumlusuyla nasip etsin güldürsün yüzünüzüGidiyoruuuuz kızlar banada dua edin nolur kurban oldugm rabbim banada o güzel duyguyu yasatsın simdi cıktık evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?