2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Evet canım 4 5 tanede olsa fazla olma ihtimalı var ama az olma ihtimalide var inşallah güzel yumoşların cıkar

Merhaba herkese! Subat ayinda tedaviye baslayip güzel haberler alan herkesi tebrik ederim! Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bende suan transfer sonrasi bekleme surecindeyim, 13 Subatta 1 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. 25 Subat kan tahlili randevum var. Oncesinde idrar testi yapip yapmama konusunda kararsizim. 9-10. günlerde erken gebelik testi ile sonuc alir miyim sizce? Erken ogrenen anneler bana bir oneride bulunurlarsa sevinirim :)

Sevgiler!

Ben ilk transferimde erken gebeliktesti almıştım olumsuz çıkmıştı o çok koymuştu bana bu kez normal kaset testlerde 5-6. Günlerde çıktı idrarda bende

Ben ilk transferimde erken gebeliktesti almıştım olumsuz çıkmıştı o çok koymuştu bana bu kez normal kaset testlerde 5-6. Günlerde çıktı idrarda bende

Tesekkurler Figen’cim. Transfer gününü 0 sayiyoruz, sonraki 5-6. günlerde mi net cift cizgi gordun? Kacinci gun embriyosu ve kac adet transfer edilmisti? Masallah ve de :) insallah saglikla kucagina alirsin.

Edit: 5. gun cift embriyo yazmissin gecmisine baktim simdi :) insallah ikiside tutmustur, sanki senin test sonucu onu gosteriyor :)

Tesekkur ederim canim. Insallah uzun protokoller ise yarar da bebisimize kavusuruz.

sen nasıl anlarsan hiç idrar testi yaptınmı? Yani şöyle gidip olumlu sonuç almanı çok istiyorum, inşaallah pozitif olur. Ama 9. Gün çıkacak bu kesin diye düşünüyorum
Gidiyoruuuuz kızlar banada dua edin nolur kurban oldugm rabbim banada o güzel duyguyu yasatsın simdi cıktık evden

İşalllaaah :)
Gidiyoruuuuz kızlar banada dua edin nolur kurban oldugm rabbim banada o güzel duyguyu yasatsın simdi cıktık evden
ay aman Allah’ım inşallah, hadi hayırlısı... merakla bekliyorum... inşallah pozitif alırsın

Pozitif sonuç alan arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Ben de bugün son kontrolüme gittim. 4 tane 15 16 lik yumurtalarım var 2 tane küçük göründü toplam 6 tanesalı gece çatlama iğnesi perşembe sabah da yumurta toplama olacak ne olur bana da dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…