- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
offf tlfn basinda tirnaklarimi yedim yawww:)Daha almadık canım şimdi hastaneye geldik daha cıkmamıstır arabada bekliyoruz inşallah güzel sonuclar alırız
cnm bende 7cikti,sen sanma ki cok cikanlar iyi,iclerinden sadece 2 si bille dollenmeyen var.az olsun oz olsun,ne kadar cok hormonla buyuturlerse okadar cok kalite duser
İnşaallah kuzummmmm dualarım seninleee inşaallah güzel sonuçlar AllahımmmmDaha almadık canım şimdi hastaneye geldik daha cıkmamıstır arabada bekliyoruz inşallah güzel sonuclar alırız
Tebrikler, Allah tamamina erdirsin.HAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Allah ım ne güzel gün ne güzel haberlerHAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
benee sorun vardi cnm 4tanesi isleme alindi 1 dollendi.amh dusuk bende dolayosiyla yumoslar kalitesizKaçı döllendi canım senin yumoşların
ayyyy cnm ya gozleim selale oldu.anlat degerin kac?allah kat kat artirsin insallah kzuumHAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
64 cıktı Perşembe bidaha yaptrmam lazım ama işten izin alamam cumartesi yaptırırm bi kadın doğumcuya gideriz hayrlısıylaayyyy cnm ya gozleim selale oldu.anlat degerin kac?allah kat kat artirsin insallah kzuum
HAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Merhabalar canım benim 3.gün emb. İdi hiç belirti aramadım ve kan testi gününe kadar idrar testi vs birsey yapmadan dua ve sabırla bekledim. O kadar hormon ilacı kullanıyoruz ki belirti aramamalıyız. Allah seninde gönlünü sevindirsin canım benimMaşallah kızlar positifleri görünce dayanamadım size sorayım dedim.
Benimde bugün donmuş transferimin 5.günü (2 adet 5.gün embiryosu)idrar testi yaptım bişey cıkmadı.
Positif gören arkadaşlar sizde ne gibi belirtiler vardı ve en önemlisi akıntınız varmıydı.
Benim hiç akıntım yok kup kuruyum bu benim 8.denemem yine olmadı diye cok korkuyorum.
Kuzummmm çok mutluyum şuandaaa Rabbim keseye nasip etsin çarşamba yine yaparız Hayırlı olsun maşaallah sübhanallahHAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın kurban olduğum inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırızAllah kucağına da almayı nasip etsin canım. Bende opu oldum çok heyecanlıyım stresliyim bana da du et hamilenin duası kabul olurmuş
Ben çarşamba gidemem kuzum eşim 4 12 merkeze cıkmam tek basıma sıkıntı gec olur cumartesi kadın doğuma sıra alıcam ne gerekiyosa yapsınlarKuzummmm çok mutluyum şuandaaa Rabbim keseye nasip etsin çarşamba yine yaparız Hayırlı olsun maşaallah sübhanallah
Heee tamam kuzum haberleşiriz yineBen çarşamba gidemem kuzum eşim 4 12 merkeze cıkmam tek basıma sıkıntı gec olur cumartesi kadın doğuma sıra alıcam ne gerekiyosa yapsınlar
Canım hayırlı olsun çok sevindim :)HAMİLEYİMMM HAMİLEYİİMMM DELİRİCEM
Değerin kaç?Ben çarşamba gidemem kuzum eşim 4 12 merkeze cıkmam tek basıma sıkıntı gec olur cumartesi kadın doğuma sıra alıcam ne gerekiyosa yapsınlar
Eveeeet, belki bir gün arayla olur. Ay korkuyorum yaa... benim 28 şubat test günüm. Öncesinde idrar test yapmayı düşünmüyorum ama bakalım, o zamanlarki psikolojime bağlı.dimi ya ay insallah cnm bizde senle ayni gun test yapcaz kizzzz
benimkide 28 cnm:)bende evde yapmicamEveeeet, belki bir gün arayla olur. Ay korkuyorum yaa... benim 28 şubat test günüm. Öncesinde idrar test yapmayı düşünmüyorum ama bakalım, o zamanlarki psikolojime bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?