2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Evt 5. Gün embriyosu 5. Günde idrarda geç çıktı 20 dk kadar 6. Günde 3 dk da çıktı 8 de de hemen çıktı ama silik ama belli oluyor 9. Gün bugün kanda 279 değerim şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına canım

Herkese merhabalar,

9 subatta 1 adet 3.gun embriyosu transfer edilmisti. 14 subatta (transferden sonraki 5.gun) e2 ve progesteron test sonucuma gore ovitrelle ignenin yarisina yakinini gobekten yaptim. Normalde test gunum 21 subat fakat transferden sonra 8. ve 9. gun idrarda gebelik testi yaptim. Ikinci cizgi hemen cikti ama sizce ignenin etkisinden midir?
Bu ikinci denememiz, ilki kimyasal gebelikle sonuclandi.

İğne etkisi canım lutfen sabret hangi merkez

Izmir medikal park canim. Negatif sonuc almaktan cok yoruldum, insallah hepimiz mutlu haberi tez zamanda aliriz.
2 olumsuz denemem var kentte ilkinde taze embriyo kondu hamile kaldım sonra düşük oldu dondurulmus cihazları bozulmuş haber verilmedi tabi sonuc negatif suan ümit hanımla görüştüm irenbe tüp bebek merkezi öneririm insallah olumlu olur

Insallah Allahim dualarimizi kabul eder. Irenbeyi ben de cok duydum, basarililar. Insallah sana da şans getirir. Kent su an izmirin en iyi hastanesi ama boyle bi ihmalkarlik yapmalarini aklim almiyor. Bizde de teknik aksakliklar oldu ama 3 adet daha dondurulmus embriyom var, mecbur medikalde devam edicem.

Kim dedi en iyi diye 10 kişiden 2 si tutuyo

Kuzum bizim herşeyimz beraber olms nerdeyse ama 14 subatta neden ovitrelle yaptın onu anlamadm benmde 9subat 4.gün emriyosu transfer edildi gebelk testinde de biraz bekledikten snra ikinci cizgi cok silik bi şeklde cıktı bnde dayanamadım kan verdim şu anda sonuc bekliyoruz bugün 9.gün transferimin

Evet ayni gun transfer olmusuz, Insallah sonucun olumludur ve Allah tamamina erdirir.

Ovitrelle embrionun gelismesine ve tutunmasina yardimci olmasi icin vuruluyor, bir de bana dogal siklusla transfer yapildi sanirim onun da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…