- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
yazdim ozelden cnmÇok merak ettim azıspermiyle ilgili mikro tesede bulunamayan sperm nasıl oldu da çıktı? Tıkanıklık mı vardı bana özelden o sürecteki herşeyini anlatabilir misin? Berde oturuyorsun hangi doktorlara gittiniz hangi aşamaşardan geçtiniz vs vs lütfen
insallah cnm,yalan solemim hic transfer olmus gibi deyilimgeziyorum ,saga sola donuyom yatakta kendi isime iakiyorum.belki unutsuzum ondna,ama elim gobusumde hep dua ediyorum9 gün kaldı diyorsun en zor bekleme sürecindesin İnşallah bebişine kavuşursun sonra da biz
onlar hic acitmiyo.ama iclerinde biri var kan sulandirici o seni iligini somuruyoBenim doktorum bugün çok komiktiii ağrın oldu mu hiç dedi haır dedim OLACAAAK dedi,iğnelerden korkuyordum ama acımıyormuş dedim ACIYACAK dedi kendimi bir an kırmızı başlıklı kız sandım bu arada acıyacak dediği iğne laf aramızda cidden acıtıyor mu cetrotoid ? Gonal f ve merional kullanıyorum onlarda hiç sıkıntı yok
Benimki de ayın 15 i transfer. 13 gün sonra test günü dediler. 28 i oluyor.hee ayın 16 transfer oldum cnm 28 test gunum
niye 13 gun en gec 12 gun oluyoBenimki de ayın 15’i transfer. 13 gün sonra test günü dediler. 28’i oluyor.
Bilmiyorum ki.. benimkisi 2 hücreliydi acaba o yüzden mi ki.. ben de 12 gün diye biliyordum. Bundan öncekinde de 12 gün sonra yaptırmıştım.niye 13 gun en gec 12 gun oluyo
Pozitif düşün pozitif olsun bence de hayatın akışından kopmamak lazım tabi ki biraz dikkatte şart.Ben 27 si gibi opu olucam seninde tahlil sonucu 28i hadi hayırlısı olsun hepimizeeeeeeinsallah cnm,yalan solemim hic transfer olmus gibi deyilimgeziyorum ,saga sola donuyom yatakta kendi isime iakiyorum.belki unutsuzum ondna,ama elim gobusumde hep dua ediyorum
Kan sulandırıcı herkese veriyor mu acaba coraspin fln işe yaramıyor mu nedir bu kadar acı yaaaaaonlar hic acitmiyo.ama iclerinde biri var kan sulandirici o seni iligini somuruyoçok yakıyo eşimin elini ısırdım ben acıdan
Haftasonuna filan mı geliyor acaba mesela bahçeci pazar gün kapalı sanırımBilmiyorum ki.. benimkisi 2 hücreliydi acaba o yüzden mi ki.. ben de 12 gün diye biliyordum. Bundan öncekinde de 12 gün sonra yaptırmıştım.
Bu sefer öyle dendi.
allaha allah degisik vvardir bi bildikleriBilmiyorum ki.. benimkisi 2 hücreliydi acaba o yüzden mi ki.. ben de 12 gün diye biliyordum. Bundan öncekinde de 12 gün sonra yaptırmıştım.
Bu sefer öyle dendi.
valla bana hep igne verildi,hatta az once vurudm evde dort dondumKan sulandırıcı herkese veriyor mu acaba coraspin fln işe yaramıyor mu nedir bu kadar acı yaaaaa
Hiç sanmam bi bildikleri olduğunu karışıklık olmuştur bence yerinde olsam beklemeyip 12 günde testi yaptırırdım ya da arayıp sor neden 13 diye sonuçta bizim için 1 saat bile önemli insan bekleyemiyorallaha allah degisik vvardir bi bildikleri
Offffff o kadar mı kötü yaaa o da göbekten herhalde valla bana hep igne verildi,hatta az once vurudm evde dort dondum
valla bana 12 gunde yap dediler:)ignede acitoyo korkma kızzz sonucu guzel olsunHiç sanmam bi bildikleri olduğunu karışıklık olmuştur bence yerinde olsam beklemeyip 12 günde testi yaptırırdım ya da arayıp sor neden 13 diye sonuçta bizim için 1 saat bile önemli insan bekleyemiyor
İğnenin acıtması değilde psikolojisi yoruyor insanı ben iğne öncesi çok strese giriyorumvalla bana 12 gunde yap dediler:)ignede acitoyo korkma kızzz sonucu guzel olsun
27 si çarşamba günü. Haftasonuna denk gelmiyor. Valla transferi yaptı doktor sonra 13 gün dedi. O sırada da hiç sormak aklıma gelmedi neden diye. Hem tuvalete çok sıkışıktım hem de bu sefer azcık canım acıdı.Haftasonuna filan mı geliyor acaba mesela bahçeci pazar gün kapalı sanırım
Çok zor süreçler bunlar o yüzden bu kadar takılıyoruz napalım bizi bizden başka kimse düşünmüyoraz kaldı zaten sizin keşke bende transfer olsam da beklemeye geçsem27 si çarşamba günü. Haftasonuna denk gelmiyor. Valla transferi yaptı doktor sonra 13 gün dedi. O sırada da hiç sormak aklıma gelmedi neden diye. Hem tuvalete çok sıkışıktım hem de bu sefer azcık canım acıdı.
normali hep 12 gün. Bundan öncekinde aynı klinik aynı doktor bana 12 gün demişti. Ben bu sefer 2. gün embriyosu, hücre sayısı da çok az heralde garanti olsun diye 13 gün dedi sandım. Fazla da soruşturmak aklıma gelmedi.valla bana 12 gunde yap dediler:)ignede acitoyo korkma kızzz sonucu guzel olsun
Aynen o yüzdendir muhtemelennormali hep 12 gün. Bundan öncekinde aynı klinik aynı doktor bana 12 gün demişti. Ben bu sefer 2. gün embriyosu, hücre sayısı da çok az heralde garanti olsun diye 13 gün dedi sandım. Fazla da soruşturmak aklıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?