2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

yazdim ozelden cnm

onlar hic acitmiyo.ama iclerinde biri var kan sulandirici o seni iligini somuruyoçok yakıyo eşimin elini ısırdım ben acıdan

Bugün 2. iğnemi yaptım 150 gonal f kullanıyorum cumartesi kontrole gideceğim başka bir ilaç daha vereceğini söyledi bakalım neler olacak merak ettiğim bir konu var kaç embriyo transferi yaptıracaksınız? Doktorum 2 tane koyabileceğini söyledi ama ikiz bebek hamileliğinden ve bakımından biraz korkuyorum ama 2 embriyonun da şansı arttıracağını söylüyor

insallah cnm,yalan solemim hic transfer olmus gibi deyilimgeziyorum ,saga sola donuyom yatakta kendi isime iakiyorum.belki unutsuzum ondna,ama elim gobusumde hep dua ediyorum
Pozitif düşün pozitif olsun bence de hayatın akışından kopmamak lazım tabi ki biraz dikkatte şart.Ben 27 si gibi opu olucam seninde tahlil sonucu 28i hadi hayırlısı olsun hepimizeeeeee

Hiç sanmam bi bildikleri olduğunu karışıklık olmuştur bence yerinde olsam beklemeyip 12 günde testi yaptırırdım ya da arayıp sor neden 13 diye sonuçta bizim için 1 saat bile önemli insan bekleyemiyor
valla bana 12 gunde yap dediler:)ignede acitoyo korkma kızzz sonucu guzel olsun

Haftasonuna filan mı geliyor acaba mesela bahçeci pazar gün kapalı sanırım
27 si çarşamba günü. Haftasonuna denk gelmiyor. Valla transferi yaptı doktor sonra 13 gün dedi. O sırada da hiç sormak aklıma gelmedi neden diye. Hem tuvalete çok sıkışıktım hem de bu sefer azcık canım acıdı.

Çok zor süreçler bunlar o yüzden bu kadar takılıyoruz napalım bizi bizden başka kimse düşünmüyoraz kaldı zaten sizin keşke bende transfer olsam da beklemeye geçsem

valla bana 12 gunde yap dediler:)ignede acitoyo korkma kızzz sonucu guzel olsun
normali hep 12 gün. Bundan öncekinde aynı klinik aynı doktor bana 12 gün demişti. Ben bu sefer 2. gün embriyosu, hücre sayısı da çok az heralde garanti olsun diye 13 gün dedi sandım. Fazla da soruşturmak aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…