- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
cnm bnmcanlar gözümden kaçmış olabilir. O yüzden bana ya özel msj olarak yada beni etiketleyerek tranfer tarihi ve sonuç tarihini yazarsanız aşağıdaki linkte takip edebiliriz. Sonuç alanlarda aynı şekilde yazabilirlermi?
Pozitif olup yazmadığım varsa etiketleyip yazsınlar lütfen diğer konudanda takip ediyoruz konu başlığını yazıyorum :)
2019 ŞUBAT TÜP BEBEK TRANSFER VE TAKİP
cnm bende de 7 toplandi ve 4 isleme alindi,ve sadece biri dollendi,sende 3 dollenmis daha ne.sıkma canınıMoralim bozuk çok 8 yumurta toplanmıştı 5 işleme alınmış sadece 3 tanesi gelişim göstermişİlk günden 2 kayıp var korkuyorum çok
evet irenbedeyimirenbede mi tedaviniz
Merhabalar, Amh konusunda hiç bilgim olmadığı için sadece okuyabildim. Yorum üretemedim kusura bakmayın. Zorlu süreçler evet, etrafımızda herkesler doğuruyor evet, ama Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla isteyen herkese gerçekten istemesini bilen herkese nasip edecektir. 1,5 sene boyunca günde en az 5 defa aynı ısrarda bu duayı eden biri olarak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Bence üzmeyin bu kadar yıpratmayın kendinizi. Allahın gücüne gitmesin diye bir cümlede kullanmamaya çalışın. Ve o hissi yaşatmayın kendinize, daha zor oluyordur o şekilde.Merhaba kızlar, bu konu için üye oldum 1 senedir benek yapmayı deniyoruz daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum tedavi amaçlı 3 sene doğum kontrol ilacı kullandım bebek için bıraktığımdan beri reglim bir türlü düzene girmedi amh seviyem 8 çıktı, rahim filmimde bir problem yok eşimde sperm testi yaptırdı bir sorun çıkmadı.Ocak ayında aşılama yaptık malesef başarılı olmadı ve dün tüp bebek için iğne yapmaya başladım artık psikolojim inanılmaz bozuldu o kadar umutsuzum ki sanki hiç tutmayacakmış gibi bu ay 5 tane arkadaşımın hamile haberi aldım onlar için o kadar sevindim ki inanın içimde hiç bir kıskançlık olmadı ama artık Allah’ın gücüne gitmesin ama içim sitem dolu neden bunu ben yaşıyorum diye. Umarım hepimiz anne oluruz çünkü gerçekten bunları ancak yaşayan anlar her ay heyecanla test yapıp negatifi görmek insanı çok yoruyor hem manevi hem maddi bu kadar yoruluyoruz inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
amh kon
Merhabalar, Amh konusunda hiç bilgim olmadığı için sadece okuyabildim. Yorum üretemedim kusura bakmayın. Zorlu süreçler evet, etrafımızda herkesler doğuruyor evet, ama Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla isteyen herkese gerçekten istemesini bilen herkese nasip edecektir. 1,5 sene boyunca günde en az 5 defa aynı ısrarda bu duayı eden biri olarak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Bence üzmeyin bu kadar yıpratmayın kendinizi. Allahın gücüne gitmesin diye bir cümlede kullanmamaya çalışın. Ve o hissi yaşatmayın kendinize, daha zor oluyordur o şekilde.
Ama şöyle düşünün benim eşimde sperm çıkışı olmadı. Amelyatla sperm aradılar diğer erkeklerde milyonlarca olan sperm benim eşimde ancak mikrotese amelyatıyla belkide 5-10 tane çıktı sayı veremediler. Amelyatın başarısızlık şansı %80 di. eğer bulunamasaydı tüp bebeği deneyemeyecektik bile. Hamdolsun ki yüzümüz güldü. Sizinde gülecektir inanıorum ben sizde inanın. Sağlıcakla kalın.
doktorlarınız kım, bn de gecen hafta basladım tedavıye umıt hanımın hastasıyım. cma gunu yumurta toplanacak.evet irenbedeyim
canım normal değil mi sence de psikolojimiz hep allak bullak e tabi ilaçlar da bir yandan bende herşeye ağlıyorum bu aralarEvet canım erdal beyde yaptırmıştım taze 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu ama tutmadı dpnmuşum da kalmamıştı hiç sonra bu merkeze geçtim vştamin vs derken 16 tane donmuşum oldu çok şükür hatta geçen hemşireler dedi bu kdar donmuşa nadir rastlıyoruz dediler mutlu oldum vitamin çok önemli kullanmaya devam et aksatma arı sütü propolis iç ve ilikli kemik suyu kaynatıp yemeklerinin içine kat benim ilk tedavimde embriyolarım çok kalitesizdi şiödi 10tane 3. Gün 6 tane 5. Gün embriyom var donmuş stresli ve korkuyorum heyecanlanıyorum ama kendimi frenliyorum ilaçlardan mı neden bilmiyorum sürekli ağlamak geliyor içimden
Hoşgeldin Aramıza Kaderdaşımız seni en iyi bizler anlarızMerhaba kızlar, bu konu için üye oldum 1 senedir benek yapmayı deniyoruz daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum tedavi amaçlı 3 sene doğum kontrol ilacı kullandım bebek için bıraktığımdan beri reglim bir türlü düzene girmedi amh seviyem 8 çıktı, rahim filmimde bir problem yok eşimde sperm testi yaptırdı bir sorun çıkmadı.Ocak ayında aşılama yaptık malesef başarılı olmadı ve dün tüp bebek için iğne yapmaya başladım artık psikolojim inanılmaz bozuldu o kadar umutsuzum ki sanki hiç tutmayacakmış gibi bu ay 5 tane arkadaşımın hamile haberi aldım onlar için o kadar sevindim ki inanın içimde hiç bir kıskançlık olmadı ama artık Allah’ın gücüne gitmesin ama içim sitem dolu neden bunu ben yaşıyorum diye. Umarım hepimiz anne oluruz çünkü gerçekten bunları ancak yaşayan anlar her ay heyecanla test yapıp negatifi görmek insanı çok yoruyor hem manevi hem maddi bu kadar yoruluyoruz inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
canım benim doktorum Kaan Bey biz geçen ay vitamin kullanmaya başladık bu ay rahim filmi çekilicem adetimlede iğnelere başlıcam nasipse.kan testleri genetik testleri bitti beklemedeyimdoktorlarınız kım, bn de gecen hafta basladım tedavıye umıt hanımın hastasıyım. cma gunu yumurta toplanacak.
cnm bnm
cnm bende de 7 toplandi ve 4 isleme alindi,ve sadece biri dollendi,sende 3 dollenmis daha ne.sıkma canını
canım benim doktorum Kaan Bey biz geçen ay vitamin kullanmaya başladık bu ay rahim filmi çekilicem adetimlede iğnelere başlıcam nasipse.kan testleri genetik testleri bitti beklemedeyimcumartesi orda olcam bende cuma olsaydı denk gelirdik 4. katta
yaaa keske ay bi tuaf oldum.5 senedir ugrasiyoruz biz nelerden gecdim.allahım sanada ve tum isteyen heherkese evlat nasip etsinSen hamilesin bak söyledi dersin. İçime öyle doğdu.
amh kon
Merhabalar, Amh konusunda hiç bilgim olmadığı için sadece okuyabildim. Yorum üretemedim kusura bakmayın. Zorlu süreçler evet, etrafımızda herkesler doğuruyor evet, ama Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla isteyen herkese gerçekten istemesini bilen herkese nasip edecektir. 1,5 sene boyunca günde en az 5 defa aynı ısrarda bu duayı eden biri olarak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Bence üzmeyin bu kadar yıpratmayın kendinizi. Allahın gücüne gitmesin diye bir cümlede kullanmamaya çalışın. Ve o hissi yaşatmayın kendinize, daha zor oluyordur o şekilde.
Ama şöyle düşünün benim eşimde sperm çıkışı olmadı. Amelyatla sperm aradılar diğer erkeklerde milyonlarca olan sperm benim eşimde ancak mikrotese amelyatıyla belkide 5-10 tane çıktı sayı veremediler. Amelyatın başarısızlık şansı %80 di. eğer bulunamasaydı tüp bebeği deneyemeyecektik bile. Hamdolsun ki yüzümüz güldü. Sizinde gülecektir inanıorum ben sizde inanın. Sağlıcakla kalın.
cnm boyle sitem etme,bende hem cimolata kisti,hem amh dusuklugu hem de esimde sperm sıfırdı.ben hic sitem etmedim mi ettim,ama yine donup dodolasdim elimi allahıma actim.ve cok sukur artik aek tuk de olsa sperm cikti ve ben deneyebiliyorum.dusunsene ya hic deneyemeyenler,onalrin hic ssansi yok.inslalah seninde bebegin olucak.allaha dua etMerhaba kızlar, bu konu için üye oldum 1 senedir benek yapmayı deniyoruz daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum tedavi amaçlı 3 sene doğum kontrol ilacı kullandım bebek için bıraktığımdan beri reglim bir türlü düzene girmedi amh seviyem 8 çıktı, rahim filmimde bir problem yok eşimde sperm testi yaptırdı bir sorun çıkmadı.Ocak ayında aşılama yaptık malesef başarılı olmadı ve dün tüp bebek için iğne yapmaya başladım artık psikolojim inanılmaz bozuldu o kadar umutsuzum ki sanki hiç tutmayacakmış gibi bu ay 5 tane arkadaşımın hamile haberi aldım onlar için o kadar sevindim ki inanın içimde hiç bir kıskançlık olmadı ama artık Allah’ın gücüne gitmesin ama içim sitem dolu neden bunu ben yaşıyorum diye. Umarım hepimiz anne oluruz çünkü gerçekten bunları ancak yaşayan anlar her ay heyecanla test yapıp negatifi görmek insanı çok yoruyor hem manevi hem maddi bu kadar yoruluyoruz inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
yaaa aynen çok memnunum ve çok güveniyorum doktoruma ama tabi hayırlısı.evet canım adetim bitmiş olacak c.tesi günü. bende pko var bakalım sonuç nasıl olacak.2 ay vitamin kullanmış olcam. Ümit Hanım da çok iyi bir doktor ama hakkınızda hayırlısı olsun bir sürü kaliteli yumuşlarınız toplansın inşallah. amiiiinnn rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerineaa super kaan bey cok ıyı bır doktor ve dırekt vıtamınlere baslatıyor. o vıtamınlerle ymurta kalıtesı de artıyor. cumartesı hsg mı cektırıyorsun cumartesı. hadı gecmıs olsun. bıan once bebegıne kavusursun ınsallah..
evet irenbedeyim
suan da ucret; doktor tup bebek takıbıyle beraber 6500. ben bes yıl once de orada tedavı gorup oglma hamıle kalmıstım. sımdı memnunıyetın otesınde ırenbe nın labratuvarı ve embrıyologlarının cok ıyı oldgunu bıldıgım ıcın bu merkezı sectım. ozel muaynehanesı olan tp bebk doktorlarının cogu ırenbe de işlemleri yaptırıyor. ve tabı kı merkezde herkes ınanılmaz gleryzu ve yardımsever. sanırım bu olması gereken zaten. tup bebek mı dusunuyor sunzmemnunmusunuz. ucret ne kdr
evt cnm bende tup bebek dusunuyorm. ege unv randevu aldm. irenbe de aklimdasuan da ucret; doktor tup bebek takıbıyle beraber 6500. ben bes yıl once de orada tedavı gorup oglma hamıle kalmıstım. sımdı memnunıyetın otesınde ırenbe nın labratuvarı ve embrıyologlarının cok ıyı oldgunu bıldıgım ıcın bu merkezı sectım. ozel muaynehanesı olan tp bebk doktorlarının cogu ırenbe de işlemleri yaptırıyor. ve tabı kı merkezde herkes ınanılmaz gleryzu ve yardımsever. sanırım bu olması gereken zaten. tup bebek mı dusunuyor sunz
hayırlısı olsun ınsallah. adetle beraber baslıcaksınız. nezaman baslıyor tedavınızevt cnm bende tup bebek dusunuyorm. ege unv randevu aldm. irenbe de aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?