2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Dün oldum biraz ağrım vardı. Adet sancısı gibi hatta biraz daha fazla. Anestezi bu sefer beni baya sersemleştirdi. Bu gün çok çok az canım
Yumurta toplamada en kötü ben olmusum herhalde otrdugm yerden zar zor destek almadan kalkıyodum o kadar kötü olmustum ki üstüne birde felaket bi kabızlık geldi mi hayatımda ilk defa kabız olmustm desem yeridir kendine cok dikkt et ayaklarını sıcam tut özellikle

Biz de 5 senedir istiyoruz ve uğraşıyoruz... Sitem etme, olan sana oluyor. Kendini üzüyorsun sitem ederek.. çözümü var çok şükür. Çok eskilerden yoktu bu çözümler, yazık onlar ne yapsalardı mesela.
İyi düşün, güzelce istemeyi bilirsek isteğimiz bize gelir bunu anladım bu 5 yılda. Sabır sabır sabır.

bizim kaderimizde ne cok benziyo bir birine:)

Bende rahim dinlendirme istiyodum aslında ama heycandan da ertelensin istemedim çok şükür tuttuda rahim dinlendirme banada çok mantıklı geliyo

figen1658 bizimki benziyodu ikimizinde Aşlahın izniylr pozitif inşallah sizinde benze herşeyinz brbirnize ve pozitf olur
inslalah cnm,valla okadar seyatlattim ki esimde mimro teseyle bile sperm bulunamadi,azm ettim ilacla o spermcikleri cokardimallahım o miss kokuyu icimize cekmeyyi nasip eysin

Bende rahim dinlendirme istiyodum aslında ama heycandan da ertelensin istemedim çok şükür tuttuda rahim dinlendirme banada çok mantıklı geliyo

Sağlıkla gelsin bebişin. Ben nedense çok düştüm umutsuzluk kapladı içimi. Ertelenmesi birde 8 yumurtadan sadece 3 tanesinin yaşıyor olması 5. Güne gidebilecek mi diye düşünmeden edemiyorum

Sağlıkla gelsin bebişin. Ben nedense çok düştüm umutsuzluk kapladı içimi. Ertelenmesi birde 8 yumurtadan sadece 3 tanesinin yaşıyor olması 5. Güne gidebilecek mi diye düşünmeden edemiyorum
hangi hastanede tevadi goruyosun,aslinda keske 3 gun embriosu transfer edilse anne rahminde daha iyi ilerliyo.bana 2 gun embriosu transfer edildi.

Ben de sayfayı sessiz takip edenlerdenim, hamile kalanları okudukça sessiz kalamadım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin inşallah hepinize , 27 ocaktta iğnelere başladım neredeyse bir ay olacak ama daha opuya bile gelemedim olsa da rahatlasam artık, 9 gündür 300mg gonalf oluyorum ama sadece 4 yumurtam büyüyor şu anda, haftaya pazartesi opu olabilir dedi doktorum yumurta sayım az mı havuza eklenir belki daha dedi ama kaç tane artar ki şu saatten sonra bilemedim, ilk denemem olduğu için çok tecrübesizim, üç kere doğal yolla hamile kaldığım için yumurtalardan sorun yaşamam sanmıştım ama tüp bebeğin her aşaması stresmiş allah yardımcımız olsun

figen1658 bizimki benziyodu ikimizinde Aşlahın izniylr pozitif inşallah sizinde benze herşeyinz brbirnize ve pozitf olur
İnşallah, biz de sizin gibi oluruz.. pozitifi de beraber alırız. Hep beraber sağlıkla bebeklerimizi de kucağımıza alırız inşallaaah...

Benim doktorum bugün çok komiktiii ağrın oldu mu hiç dedi haır dedim OLACAAAK dedi,iğnelerden korkuyordum ama acımıyormuş dedim ACIYACAK dedi kendimi bir an kırmızı başlıklı kız sandım bu arada acıyacak dediği iğne laf aramızda cidden acıtıyor mu cetrotoid ? Gonal f ve merional kullanıyorum onlarda hiç sıkıntı yok

inslalah cnm,valla okadar seyatlattim ki esimde mimro teseyle bile sperm bulunamadi,azm ettim ilacla o spermcikleri cokardimallahım o miss kokuyu icimize cekmeyyi nasip eysin
Çok merak ettim azıspermiyle ilgili mikro tesede bulunamayan sperm nasıl oldu da çıktı? Tıkanıklık mı vardı bana özelden o sürecteki herşeyini anlatabilir misin? Berde oturuyorsun hangi doktorlara gittiniz hangi aşamaşardan geçtiniz vs vs lütfen

Hayırlı olsun tedavin canm. Benm de 4 tane görünüyordu son kontrolde 6 tane göründü. Gerçi 2 tanesi küçüktü geriden geliyor. Perşembe yumurta toplama olacak. Korkma inşallahh yumurtaların fazla olur stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…