- 9 Haziran 2016
- 298
- 287
- 33
- 30
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Yumurta toplamada en kötü ben olmusum herhalde otrdugm yerden zar zor destek almadan kalkıyodum o kadar kötü olmustum ki üstüne birde felaket bi kabızlık geldi mi hayatımda ilk defa kabız olmustm desem yeridir kendine cok dikkt et ayaklarını sıcam tut özellikleDün oldum biraz ağrım vardı. Adet sancısı gibi hatta biraz daha fazla. Anestezi bu sefer beni baya sersemleştirdi. Bu gün çok çok az canım
Biz de 5 senedir istiyoruz ve uğraşıyoruz... Sitem etme, olan sana oluyor. Kendini üzüyorsun sitem ederek.. çözümü var çok şükür. Çok eskilerden yoktu bu çözümler, yazık onlar ne yapsalardı mesela.Merhaba kızlar, bu konu için üye oldum 1 senedir benek yapmayı deniyoruz daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum tedavi amaçlı 3 sene doğum kontrol ilacı kullandım bebek için bıraktığımdan beri reglim bir türlü düzene girmedi amh seviyem 8 çıktı, rahim filmimde bir problem yok eşimde sperm testi yaptırdı bir sorun çıkmadı.Ocak ayında aşılama yaptık malesef başarılı olmadı ve dün tüp bebek için iğne yapmaya başladım artık psikolojim inanılmaz bozuldu o kadar umutsuzum ki sanki hiç tutmayacakmış gibi bu ay 5 tane arkadaşımın hamile haberi aldım onlar için o kadar sevindim ki inanın içimde hiç bir kıskançlık olmadı ama artık Allah’ın gücüne gitmesin ama içim sitem dolu neden bunu ben yaşıyorum diye. Umarım hepimiz anne oluruz çünkü gerçekten bunları ancak yaşayan anlar her ay heyecanla test yapıp negatifi görmek insanı çok yoruyor hem manevi hem maddi bu kadar yoruluyoruz inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
bizim kaderimizde ne cok benziyo bir birine:)Biz de 5 senedir istiyoruz ve uğraşıyoruz... Sitem etme, olan sana oluyor. Kendini üzüyorsun sitem ederek.. çözümü var çok şükür. Çok eskilerden yoktu bu çözümler, yazık onlar ne yapsalardı mesela.
İyi düşün, güzelce istemeyi bilirsek isteğimiz bize gelir bunu anladım bu 5 yılda. Sabır sabır sabır.
Mutluluğa da aynı zamanda ulaşsak tam olmaz mı?bizim kaderimizde ne cok benziyo bir birine:)
Bende rahim dinlendirme istiyodum aslında ama heycandan da ertelensin istemedim çok şükür tuttuda rahim dinlendirme banada çok mantıklı geliyobenim eşim azospermiydi. Amelyatla sperm buldular ki bulunamama ihtimali % 80 di. ekim ayında amelyat oldu bulundu şükür benimde ekim ayında yumurtalarım aynı gün toplandı. 16 falan yumurtam vardı 10 tanesi işlem görebildi. 2 tane iyi kalitede transfer edilmişti taze transfer ekim ayında, ama olmadı nasip değilmiş. Sonra bu ay dondurulmuş transferim oldu 9 şubatta şimdi de hamileyim çok şükür inşaallah değerlerim katlanır. Ben rahim dinlendirme olayını doğru buluyorum. Çünkü yumurta toplamada bişekilde yorgun oluyor vücut. Tabiki o şekildede çok transferden olumlu yanıt geliyor ama ben böyle düşünseydim ekim ayında transfer olmak istemezdim eğer ki sabredebilseydim :)
bizim kaderimizde ne cok benziyo bir birine:)
inslalah cnm,valla okadar seyatlattim ki esimde mimro teseyle bile sperm bulunamadi,azm ettim ilacla o spermcikleri cokardimfigen1658 bizimki benziyodu ikimizinde Aşlahın izniylr pozitif inşallah sizinde benze herşeyinz brbirnize ve pozitf olur
benim transferim oldu cnm bugun 3 cu gunum.Mutluluğa da aynı zamanda ulaşsak tam olmaz mı?
test günümüz de aynı. Senin transferin ne zamandı?
Bende rahim dinlendirme istiyodum aslında ama heycandan da ertelensin istemedim çok şükür tuttuda rahim dinlendirme banada çok mantıklı geliyo
hangi hastanede tevadi goruyosun,aslinda keske 3 gun embriosu transfer edilse anne rahminde daha iyi ilerliyo.bana 2 gun embriosu transfer edildi.Sağlıkla gelsin bebişin. Ben nedense çok düştüm umutsuzluk kapladı içimi. Ertelenmesi birde 8 yumurtadan sadece 3 tanesinin yaşıyor olması 5. Güne gidebilecek mi diye düşünmeden edemiyorum
nisana randevu verildi cnm. bende devlette denemek istedim ilk once. tutmazsa irenbe dusunuyrm. bende polikstik over var yumurta cok.hayırlısı olsun ınsallah. adetle beraber baslıcaksınız. nezaman baslıyor tedavınız
Hee biliyorum canım, transferin oldu da benden 1 gün sonra mı yoksa aynı gün müydü onu tam hatırlayamadım.benim transferim oldu cnm bugun 3 cu gunum.
Aynenfigen1658 bizimki benziyodu ikimizinde Aşlahın izniylr pozitif inşallah sizinde benze herşeyinz brbirnize ve pozitf olur
İnşallah, biz de sizin gibi oluruz.. pozitifi de beraber alırız. Hep beraber sağlıkla bebeklerimizi de kucağımıza alırız inşallaaah...figen1658 bizimki benziyodu ikimizinde Aşlahın izniylr pozitif inşallah sizinde benze herşeyinz brbirnize ve pozitf olur
hee ayın 16 transfer oldum cnm 28 test gunumHee biliyorum canım, transferin oldu da benden 1 gün sonra mı yoksa aynı gün müydü onu tam hatırlayamadım.
9 gün kaldı diyorsun en zor bekleme sürecindesin İnşallah bebişine kavuşursun sonra da bizhee ayın 16 transfer oldum cnm 28 test gunum
Çok merak ettim azıspermiyle ilgili mikro tesede bulunamayan sperm nasıl oldu da çıktı? Tıkanıklık mı vardı bana özelden o sürecteki herşeyini anlatabilir misin? Berde oturuyorsun hangi doktorlara gittiniz hangi aşamaşardan geçtiniz vs vs lütfeninslalah cnm,valla okadar seyatlattim ki esimde mimro teseyle bile sperm bulunamadi,azm ettim ilacla o spermcikleri cokardimallahım o miss kokuyu icimize cekmeyyi nasip eysin
Hayırlı olsun tedavin canm. Benm de 4 tane görünüyordu son kontrolde 6 tane göründü. Gerçi 2 tanesi küçüktü geriden geliyor. Perşembe yumurta toplama olacak. Korkma inşallahh yumurtaların fazla olur stres yapma..Ben de sayfayı sessiz takip edenlerdenim, hamile kalanları okudukça sessiz kalamadım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin inşallah hepinize, 27 ocaktta iğnelere başladım neredeyse bir ay olacak ama daha opuya bile gelemedim olsa da rahatlasam artık, 9 gündür 300mg gonalf oluyorum ama sadece 4 yumurtam büyüyor şu anda, haftaya pazartesi opu olabilir dedi doktorum yumurta sayım az mı havuza eklenir belki daha dedi ama kaç tane artar ki şu saatten sonra bilemedim, ilk denemem olduğu için çok tecrübesizim, üç kere doğal yolla hamile kaldığım için yumurtalardan sorun yaşamam sanmıştım ama tüp bebeğin her aşaması stresmiş allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?