2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Sanki kendi duygularımı okuyo gibi hissetim kendimi o kadar iyi anlıyorum seni ama Allah büyük inşallah tez zamanda sende meleğinin haberini alırsın bu arada benmde amh testim 6.10 çıkmıştı pko oldugumu bliyodm zaten nrmalde bu kadar yüksek olmuyo pkodan kaynaklı yüksekti seninde baya yüksekmiş pko var mı sende de ?

Bende 27 ocakta ilk iğneme başladım dünde hamile oldugumu öğrendim sizin neden o kadar uzadı anlamadım ben Allahım şifa versin inşallah tez zamanda opu gerçekleşir

Teşekkür ederim canım, artar inşallah ne diyelim aslında sayıya takılmıyordum ama burada 10taneden 5 kaldı gibi yorumlar görünce benim 4 taneden kaç kalacak o zaman diye stres yaptım birazcık, tecrübesizlik de eklenince, perşembe tekrar kontrolüm bakalım ama şu saatten sonra dediğin gibi artsa bile geriden gelir herhalde, az olsu öz olsun sonucu güzel olsun şu saatten sonra ne diyelim:)

Bende 27 ocakta ilk iğneme başladım dünde hamile oldugumu öğrendim sizin neden o kadar uzadı anlamadım ben Allahım şifa versin inşallah tez zamanda opu gerçekleşir
Ne güzel darısı başımıza inşallah, bi de ben görebilsem o günleri böyle belirsizlikle beklemek çok zor, herkes transfer sonrası beklemek en zor diyor doğrudur da ama ilk denemem olduğu için bu opu trasfer daha gerdi beni, benim uzun protokol olduğu için 27 ocakta lucrine başladım yumurtalarım baskılandı, 7 şubatta adet oldum şimdi gonalfla büyütmeye çalışıyoruz ama bu kadar uzun baskıdan küstüler herhalde 4 tanesi büyüyor şu anda

Doktorum sana tam olarak pko diyemeyiz kendi kendine regl oluyorsun bu tanıyı koymak için gün gün yumurtalıklarına bakmamız gerekir dedi. Umarım inşallah bebek isteyen bunun için uğraşan herkes güzel haberi yakında alır

Haklısın canm süreç içerisinde insan ister istemez istemez stres oluyor. Benm de yarın yumurta toplamam var sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum... Hepimiz hakkında hayırlısı

Aminnn kuzum aminnn inşallah Rabbim uğtaşan herkese nasip etsin

Kızlar 8 tane yumurtam toplanabilmiş üzüldüm biraz
Canm niye üzülüyorsun ki benm 4 tane 2 tanesi geriden geliyor yarın opu yapılacak kaç tane toplanacak ve döllenecek belli değil. Önemli kaç tanesinin döllendiği ve kaçıncı güne gittiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…