- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.001
Aynen öyle cnm..İğnenin acıtması değilde psikolojisi yoruyor insanı ben iğne öncesi çok strese giriyorum
Valla, her aşaması ayrı sabır istiyor. Öyle bir yolculuk...Çok zor süreçler bunlar o yüzden bu kadar takılıyoruz napalım bizi bizden başka kimse düşünmüyoraz kaldı zaten sizin keşke bende transfer olsam da beklemeye geçsem
İnşallah inşallah uykusuz geceler gelsin artıkAynen öyle cnm..
ah ne olaydı o ilk iğneyi kendime yapışım...
gülümseyerek hatırlayalım bu günlerimizi, bebeklerimiz kucağımızda...
Gelsin, öyle güzel geliyor ki o bebek ağlaması sesi. Hiç rahatsız olmuyorum. Bağırmalarına, ağlamalarına hiç sinirim bozulmuyor. Öyle sevgiyle dinleyesim geliyor.İnşallah inşallah uykusuz geceler gelsin artık
Bana verilmedi bu sefer kan sulandırıcı. taze transferde verilmişti. Ama en çok o yakıyodu. Ucu da kalındı.valla bana hep igne verildi,hatta az once vurudm evde dort dondum
Sanki kendi duygularımı okuyo gibi hissetim kendimi o kadar iyi anlıyorum seni ama Allah büyük inşallah tez zamanda sende meleğinin haberini alırsın bu arada benmde amh testim 6.10 çıkmıştı pko oldugumu bliyodm zaten nrmalde bu kadar yüksek olmuyo pkodan kaynaklı yüksekti seninde baya yüksekmiş pko var mı sende de ?Merhaba kızlar, bu konu için üye oldum 1 senedir benek yapmayı deniyoruz daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum tedavi amaçlı 3 sene doğum kontrol ilacı kullandım bebek için bıraktığımdan beri reglim bir türlü düzene girmedi amh seviyem 8 çıktı, rahim filmimde bir problem yok eşimde sperm testi yaptırdı bir sorun çıkmadı.Ocak ayında aşılama yaptık malesef başarılı olmadı ve dün tüp bebek için iğne yapmaya başladım artık psikolojim inanılmaz bozuldu o kadar umutsuzum ki sanki hiç tutmayacakmış gibi bu ay 5 tane arkadaşımın hamile haberi aldım onlar için o kadar sevindim ki inanın içimde hiç bir kıskançlık olmadı ama artık Allah’ın gücüne gitmesin ama içim sitem dolu neden bunu ben yaşıyorum diye. Umarım hepimiz anne oluruz çünkü gerçekten bunları ancak yaşayan anlar her ay heyecanla test yapıp negatifi görmek insanı çok yoruyor hem manevi hem maddi bu kadar yoruluyoruz inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
Bende 27 ocakta ilk iğneme başladım dünde hamile oldugumu öğrendim sizin neden o kadar uzadı anlamadım ben Allahım şifa versin inşallah tez zamanda opu gerçekleşirBen de sayfayı sessiz takip edenlerdenim, hamile kalanları okudukça sessiz kalamadım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin inşallah hepinize, 27 ocaktta iğnelere başladım neredeyse bir ay olacak ama daha opuya bile gelemedim olsa da rahatlasam artık, 9 gündür 300mg gonalf oluyorum ama sadece 4 yumurtam büyüyor şu anda, haftaya pazartesi opu olabilir dedi doktorum yumurta sayım az mı havuza eklenir belki daha dedi ama kaç tane artar ki şu saatten sonra bilemedim, ilk denemem olduğu için çok tecrübesizim, üç kere doğal yolla hamile kaldığım için yumurtalardan sorun yaşamam sanmıştım ama tüp bebeğin her aşaması stresmiş allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim canım, artar inşallah ne diyelim aslında sayıya takılmıyordum ama burada 10taneden 5 kaldı gibi yorumlar görünce benim 4 taneden kaç kalacak o zaman diye stres yaptım birazcık, tecrübesizlik de eklenince, perşembe tekrar kontrolüm bakalım ama şu saatten sonra dediğin gibi artsa bile geriden gelir herhalde, az olsu öz olsun sonucu güzel olsun şu saatten sonra ne diyelim:)Hayırlı olsun tedavin canm. Benm de 4 tane görünüyordu son kontrolde 6 tane göründü. Gerçi 2 tanesi küçüktü geriden geliyor. Perşembe yumurta toplama olacak. Korkma inşallahh yumurtaların fazla olur stres yapma..
Ne güzel darısı başımıza inşallah, bi de ben görebilsem o günleri böyle belirsizlikle beklemek çok zor, herkes transfer sonrası beklemek en zor diyor doğrudur da ama ilk denemem olduğu için bu opu trasfer daha gerdi beni, benim uzun protokol olduğu için 27 ocakta lucrine başladım yumurtalarım baskılandı, 7 şubatta adet oldum şimdi gonalfla büyütmeye çalışıyoruz ama bu kadar uzun baskıdan küstüler herhalde 4 tanesi büyüyor şu andaBende 27 ocakta ilk iğneme başladım dünde hamile oldugumu öğrendim sizin neden o kadar uzadı anlamadım ben Allahım şifa versin inşallah tez zamanda opu gerçekleşir
Doktorum sana tam olarak pko diyemeyiz kendi kendine regl oluyorsun bu tanıyı koymak için gün gün yumurtalıklarına bakmamız gerekir dedi. Umarım inşallah bebek isteyen bunun için uğraşan herkes güzel haberi yakında alırSanki kendi duygularımı okuyo gibi hissetim kendimi o kadar iyi anlıyorum seni ama Allah büyük inşallah tez zamanda sende meleğinin haberini alırsın bu arada benmde amh testim 6.10 çıkmıştı pko oldugumu bliyodm zaten nrmalde bu kadar yüksek olmuyo pkodan kaynaklı yüksekti seninde baya yüksekmiş pko var mı sende de ?
Haklısın canm süreç içerisinde insan ister istemez istemez stres oluyor. Benm de yarın yumurta toplamam var sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum... Hepimiz hakkında hayırlısıTeşekkür ederim canım, artar inşallah ne diyelim aslında sayıya takılmıyordum ama burada 10taneden 5 kaldı gibi yorumlar görünce benim 4 taneden kaç kalacak o zaman diye stres yaptım birazcık, tecrübesizlik de eklenince, perşembe tekrar kontrolüm bakalım ama şu saatten sonra dediğin gibi artsa bile geriden gelir herhalde, az olsu öz olsun sonucu güzel olsun şu saatten sonra ne diyelim:)
Aminnn kuzum aminnn inşallah Rabbim uğtaşan herkese nasip etsincanım normal değil mi sence de psikolojimiz hep allak bullak e tabi ilaçlar da bir yandan bende herşeye ağlıyorum bu aralarçok iyi ama embriyo sayın maşallah inşallah benim de kaliteli bi sürü yumuşlarım olur 1 ay daha vitaminlere devam edicem canım bende önümüzdeki ay iğnelere başlıcakmışım. rahim filmi çekilcem adetten sonra umarım sorun çıkmaz.sende içini ferah tut bence stres yapma yeter heyecan en güzeli ama yaaa allah güldürsün yüzümüzü inşallah tez zamanda
Kızlar 8 tane yumurtam toplanabilmiş üzüldüm biraz
Canm niye üzülüyorsun ki benm 4 tane 2 tanesi geriden geliyor yarın opu yapılacak kaç tane toplanacak ve döllenecek belli değil. Önemli kaç tanesinin döllendiği ve kaçıncı güne gittiğiKızlar 8 tane yumurtam toplanabilmiş üzüldüm biraz
Hiç üzülme bnm cumartesi günü 7 tane toplandı 3 tanesi embriyo 5. Günü bekliyorlar dondurup bidahaki aya inş transfer olcak inş hakkımızda hayırlısı olsunKızlar 8 tane yumurtam toplanabilmiş üzüldüm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?