2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Sizin yumurta toplama zamaniniz ne zamandi?
Benimki geçen sene Nisa’n ayında oldu canım.haziran ayında açık miyom ameliyatı oldum.ameliyattan sonra 6 ay geçmesi gerekiyordu transfer için.sonra ameliyattan kalan yapışıklık için geçen ay histeroskobi oldum.bays bi uzadı inşallah sonu güzel olur.bizde ki asıl Sebep erkek infertilitesi.bu 2.denemem olacak.ilki başka bir hastaneydi hiç dondurulmuş embriyom kalmamıştı.bu tedavim de 4 embriyo donduruldu.şubatın 25 i gibi adet olurum.rahimin kalınlaşmasına göre ve yumurtanın çatlamasına göre transfer günüm belli olacak.ben naturel yani ilaçsız transfere hazırlanacağım.sende durum nedir

Bizimkiside erkek infertlitesi. Benim bu ilk denemem.bir hafta once yumurta toplama oldu ve 9 tanesini dondurduk. Opunun 6. Günü adet oldum ve transfer icin tekrar kontrollere gidicem.benim doktorumda belki ilacsiz transfer yapariz dedi ama sanki bana niyese ilacli olan daha iyi gibiymis gibi geliyor.bakalim ne karar verirse duruma gore beklemekten baska care yok

Ben ilaçlıdan ziyade naturel olmasından yanayım.çok şükür ki bana da öyle dendi.ben Memorial şişlide tedavi görüyorum burda uygun olan arkadaşlara hep naturel yapılıyor ve pozitif sayısı da oldukça yüksek

Dogrudur bu konuda bilgim yok doktor ne derse ona tabi olucam.Nasipte varsa bir şekilde oluyor insallah tez zamanda bizlerede kismet olur

Benim dördüncü günüm bugün . Heyecan, panik, azcık korku hep beraber takılıyoruz
En zoru da transferden sonra ki süreç çok heyecanlı.allahım korktuklarımızla imtihan etmesin.hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız inşallah

Merhaba hanimlar benimde ilk tup bebek denemem 9 subatta transfer oldu 3. Gun embriyosu 2 tane. Doktorum 22sinde baktir dedi yarin betahcg gunu cok korkuyorum cok heyecanliyim Rabbim isteyen herkese versin
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım..pozitif sonuçlarla dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…