- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.061
Bana da 5aa kalitesinde transfer edilecek.transfer günlerimiz de hemen hemen yakın.inşallah mutlu güzel haberler veririrz5aa kalitesinde tek embriyo konulacak.rahimimde biraz cökükluk oldugu icin doktor riske atmak istemedi maalesef
Bana da 5aa kalitesinde transfer edilecek.transfer günlerimiz de hemen hemen yakın.inşallah mutlu güzel haberler veririrz
Benimki geçen sene Nisa’n ayında oldu canım.haziran ayında açık miyom ameliyatı oldum.ameliyattan sonra 6 ay geçmesi gerekiyordu transfer için.sonra ameliyattan kalan yapışıklık için geçen ay histeroskobi oldum.bays bi uzadı inşallah sonu güzel olur.bizde ki asıl Sebep erkek infertilitesi.bu 2.denemem olacak.ilki başka bir hastaneydi hiç dondurulmuş embriyom kalmamıştı.bu tedavim de 4 embriyo donduruldu.şubatın 25 i gibi adet olurum.rahimin kalınlaşmasına göre ve yumurtanın çatlamasına göre transfer günüm belli olacak.ben naturel yani ilaçsız transfere hazırlanacağım.sende durum nedirSizin yumurta toplama zamaniniz ne zamandi?
Benimki geçen sene Nisa’n ayında oldu canım.haziran ayında açık miyom ameliyatı oldum.ameliyattan sonra 6 ay geçmesi gerekiyordu transfer için.sonra ameliyattan kalan yapışıklık için geçen ay histeroskobi oldum.bays bi uzadı inşallah sonu güzel olur.bizde ki asıl Sebep erkek infertilitesi.bu 2.denemem olacak.ilki başka bir hastaneydi hiç dondurulmuş embriyom kalmamıştı.bu tedavim de 4 embriyo donduruldu.şubatın 25 i gibi adet olurum.rahimin kalınlaşmasına göre ve yumurtanın çatlamasına göre transfer günüm belli olacak.ben naturel yani ilaçsız transfere hazırlanacağım.sende durum nedir
Ben ilaçlıdan ziyade naturel olmasından yanayım.çok şükür ki bana da öyle dendi.ben Memorial şişlide tedavi görüyorum burda uygun olan arkadaşlara hep naturel yapılıyor ve pozitif sayısı da oldukça yüksekBizimkiside erkek infertlitesi. Benim bu ilk denemem.bir hafta once yumurta toplama oldu ve 9 tanesini dondurduk. Opunun 6. Günü adet oldum ve transfer icin tekrar kontrollere gidicem.benim doktorumda belki ilacsiz transfer yapariz dedi ama sanki bana niyese ilacli olan daha iyi gibiymis gibi geliyor.bakalim ne karar verirse duruma gore beklemekten baska care yok
Ben ilaçlıdan ziyade naturel olmasından yanayım.çok şükür ki bana da öyle dendi.ben Memorial şişlide tedavi görüyorum burda uygun olan arkadaşlara hep naturel yapılıyor ve pozitif sayısı da oldukça yüksek
Günaydın bir kaç gündür yoğundum giremedim hepinizi baştan sona okudum hepinize kendim olmuş gibi çok sevindim allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin bizede en kısa zamanda nasip etsin amin
En zoru da transferden sonra ki süreç çok heyecanlı.allahım korktuklarımızla imtihan etmesin.hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız inşallahBenim dördüncü günüm bugün . Heyecan, panik, azcık korku hep beraber takılıyoruz
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım..pozitif sonuçlarla dön inşallahMerhaba hanimlar benimde ilk tup bebek denemem 9 subatta transfer oldu 3. Gun embriyosu 2 tane. Doktorum 22sinde baktir dedi yarin betahcg gunu cok korkuyorum cok heyecanliyim Rabbim isteyen herkese versin
Ayy insallah canimm insallah Rabbim sag salim hepimizin kucagina versin bebisleriAllah gönlündekini nasip etsin inşallah canım..pozitif sonuçlarla dön inşallah
Toplama işlemi kaç dakika sürdü canım ?Merhaba hanimlar benimde ilk tup bebek denemem 9 subatta transfer oldu 3. Gun embriyosu 2 tane. Doktorum 22sinde baktir dedi yarin betahcg gunu cok korkuyorum cok heyecanliyim Rabbim isteyen herkese versin
Sen hangi süreçtesin Canım?En zoru da transferden sonra ki süreç çok heyecanlı.allahım korktuklarımızla imtihan etmesin.hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız inşallah
Benimde 9. Günüm biraz kasıklarımda şişkinlik olmaya başladıBenim dördüncü günüm bugün . Heyecan, panik, azcık korku hep beraber takılıyoruz
Bugün 12. Gün nasıl sabrettinMerhaba hanimlar benimde ilk tup bebek denemem 9 subatta transfer oldu 3. Gun embriyosu 2 tane. Doktorum 22sinde baktir dedi yarin betahcg gunu cok korkuyorum cok heyecanliyim Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlısı olsun canım . Şimdilik bende hiç bir hissiyat yok :)Benimde 9. Günüm biraz kasıklarımda şişkinlik olmaya başladı
Salı muayeneye gitmiştim 10mm kadar olmuşlardı bugün muhtemelen 12 filandır büyüdükçe baskı yapıyor sanırımHayırlısı olsun canım . Şimdilik bende hiç bir hissiyat yok :)
Ne zaman toplanacak ?Salı muayeneye gitmiştim 10mm kadar olmuşlardı bugün muhtemelen 12 filandır büyüdükçe baskı yapıyor sanırım
Çarşamba,perşembe yada cuma dedi doktorum.hangi ilaçları kaç doz kullanıyorsunNe zaman toplanacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?