- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.101
Canm opu dan hiç korkma hiç söylenildiği gibi bnm hiç ağrım olmadı 5. Gün embriyom bütün donduruldu hayırlısıyla hepimize bebişler nasip olur :)Kontrolden geliyorum 16 mm civarı 6 yumurtam olmuş, cumartesi çatlatma iğnesi, pazartesi opu olacağım inşallah, daha önce hiç ameliyat olmadığım için ben de opudan korkanlardanım, opusunu olup bitenlere geçmiş olsun darısı bizlere inşallah
Canım :) çok tatlısın... sebebini anlatmaya çalıştım özelden... bu aralar whatsapp mesajlarını takip etmek biraz zor oluyor benim için ama katılmak istiyorum hazır hissettiğimde sizin için sakıncası yoksa.kuzum.sen niye gelmedin whatsap grubuna.en cok seni bekledim ya.ayniyiz ya biz 2 gun embriosu gunlerimiz ayni
Bende baktim bugun ama anlamadim son saatlerim artikben olsam hergün ultrasondan bakardım kendime :) ctabi birşey görünmeyeceğini bile bile karından
Insallah hayirli sonuclar alirsin kuzum Rabbim yardimcimiz olsunKızlar bende varım yumurta takibindeyiz şimdilk güzel gidiyor toplama işleminden çok korkuyorum sanırım 5-6 güne oluck işlem
Süper seninde kasıklarda şişkinlik fln oldu mu bende çarşamba olacağım opu muhtemelen.yarın kontrolüm var.Bende hiç ameliyat olmadım inanılmaz korkuyorum ve iğnelerden nefret etmeye başladımKontrolden geliyorum 16 mm civarı 6 yumurtam olmuş, cumartesi çatlatma iğnesi, pazartesi opu olacağım inşallah, daha önce hiç ameliyat olmadığım için ben de opudan korkanlardanım, opusunu olup bitenlere geçmiş olsun darısı bizlere inşallah
kızlar korkmayın Allah yardım ediyor ve atlatıyorsunuz beş kere tüp yaptım altıncı için çabalamaya başladım çol şükür tüp harici hiç anestezi almadım, Allah başka dert vermesinSüper seninde kasıklarda şişkinlik fln oldu mu bende çarşamba olacağım opu muhtemelen.yarın kontrolüm var.Bende hiç ameliyat olmadım inanılmaz korkuyorum ve iğnelerden nefret etmeye başladım
Geçmiş olsun bol kaliteli yumoşların olsunKızlar benim de bugün opu vardı. Korkmanıza gerek yok anestezi verdikleri için hiç ağrınız olmuyor zaten. İşlem bittikten sonra hafif bir ağrı baş dönmesi oluyor. Bir iki gün dinlenmeniz yeterli
Bende 9.iğnemi yaptım.Normalde gonal f 300 ve merional 150 kullanıyorum.2 gündür çatlamasın diye cetrotide diye bir iğne daha eklendi.Kan sulandırıcı transferden sonra sanırım evet acıtıyomuşbirisi iğneyi yapmadan önce ve sonrasında buzla masaj yapın yazmış artık bizde öyle denerizKızlar bugün 4. iğnemi yaptım cumartesi kontrolüm var bakalım yumurtalarım ne halde doktor cumartesi başka bir iğne daha vereceğini söyledi sizin gonal f dışında kullandığınız iğneleriniz neler? okuduğum kadarıyla bazıları kan sulandırıcı kullanıyor çok acıttığını yazmışlar doğru mu gerçekten
İnşallah inşallahCanm opu dan hiç korkma hiç söylenildiği gibi bnm hiç ağrım olmadı 5. Gün embriyom bütün donduruldu hayırlısıyla hepimize bebişler nasip olur :)
Benim yumurtlama zamanlarımda kasıklarımda adet öncesi gibi hafif bi ağrı olurdu zaten yine öyleyim ve karnım şiş sanki canım, opu herkes kolay diyor ama ameliyat kıyafeti giyme, bayılma, yumurtalarıma iğne yapmaları fikri yetiyor bana, işlem şu anda hissettiklerimden çok daha kolay olacaktır inşallah biliyorum ama böyle olmayı beklemek daha zor inan, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah, iğneleri hiç sorma her geçen gün daha profesyonelleşeceğime daha acıtarak vurmaya başladım sırf psikolojik batıramamaktan, stresten yanlış doz yapmışlığım bile varSüper seninde kasıklarda şişkinlik fln oldu mu bende çarşamba olacağım opu muhtemelen.yarın kontrolüm var.Bende hiç ameliyat olmadım inanılmaz korkuyorum ve iğnelerden nefret etmeye başladım
Benim gonalfin 13. günü, yanında 5mg lucrin oluyorum, kan sulandırıcı transferden sonradır herhaldeKızlar bugün 4. iğnemi yaptım cumartesi kontrolüm var bakalım yumurtalarım ne halde doktor cumartesi başka bir iğne daha vereceğini söyledi sizin gonal f dışında kullandığınız iğneleriniz neler? okuduğum kadarıyla bazıları kan sulandırıcı kullanıyor çok acıttığını yazmışlar doğru mu gerçekten
Aynen o şişkinlik çok rahatsız ediyor,kıyafetin bel kısmı iğne yerlerine gelince acıyor artık,inşallah gönlümüzce olur herşey çok zormuş hem de çokBenim yumurtlama zamanlarımda kasıklarımda adet öncesi gibi hafif bi ağrı olurdu zaten yine öyleyim ve karnım şiş sanki canım, opu herkes kolay diyor ama ameliyat kıyafeti giyme, bayılma, yumurtalarıma iğne yapmaları fikri yetiyor bana, işlem şu anda hissettiklerimden çok daha kolay olacaktır inşallah biliyorum ama böyle olmayı beklemek daha zor inan, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah, iğneleri hiç sorma her geçen gün daha profesyonelleşeceğime daha acıtarak vurmaya başladım sırf psikolojik batıramamaktan, stresten yanlış doz yapmışlığım bile var
İnş canm en kusa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin Dr una güven canm bn sağlıkçı olmama rağmen hiçbirsey bilmiyormuşum gibi yaklaşıyorum o zaman işler daha yolunda gidiyor gibi geliyor sen daha şakın olduğunda işler tıkır tıkır ilerliyor :)
İnşallah inşallahne güzel 5. gün embiroyosu da olmuş , bana pzt opu, perşembe transfer olur dedi şimdiden 3.güne karar verdi gibi doktorum anlamadım
Çok sağol canm pazar günü tekrar bilgilendirme yapacaklarGeçmiş olsun bol kaliteli yumoşların olsun
Daha yaptıramadim kuzum hastane çok uzak eşimin müsait lik durumunu bekliyorum. Tek başına da göndermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?