- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.081
Ben dondurulmuş embriyo için adetimi bekliyorum canım.4-5 gün içinde olurum muhtemelen.naturel yani ilaçsız transfer olacak rahim kalınlaşması yumurta çatlaması falan doğal olacakmış.hayırlsı inşallahSen hangi süreçtesin Canım?
Gonal günlük 300 kullanıyorum . Cumartesi kontrolüm varÇarşamba,perşembe yada cuma dedi doktorum.hangi ilaçları kaç doz kullanıyorsun
Niye öyle ki canım ?Ben dondurulmuş embriyo için adetimi bekliyorum canım.4-5 gün içinde olurum muhtemelen.naturel yani ilaçsız transfer olacak rahim kalınlaşması yumurta çatlaması falan doğal olacakmış.hayırlsı inşallah
Ben Şişli Memorial da tedavi görüyorum.orada sıkıntısı olmayan bayanlara doğal transfer yapılıyor.bizde erkek problemi var.4 tane dondurulmuş embriyom var Mart’ın ortası gibi transfer olurum allah izin verirseNiye öyle ki canım ?
Amh değeriniz kaç? Kaç yumurta söylendi size tahminiGonal günlük 300 kullanıyorum . Cumartesi kontrolüm var
Benim de senin gibi dondurulmuş doğal transfer oldu. Ben şuan transferimin 6. günündeyim.Ben dondurulmuş embriyo için adetimi bekliyorum canım.4-5 gün içinde olurum muhtemelen.naturel yani ilaçsız transfer olacak rahim kalınlaşması yumurta çatlaması falan doğal olacakmış.hayırlsı inşallah
Nerede tedavi gördünüz hayırlı olsun.bende adetimi bekliyorum.inşallah pozitif sonuçlar almak nasip olurBenim de senin gibi dondurulmuş doğal transfer oldu. Ben şuan transferimin 6. günündeyim.
Siz transferden sonra iğne ilaç vs.kullandınız mıBenim de senin gibi dondurulmuş doğal transfer oldu. Ben şuan transferimin 6. günündeyim.
amin demek sen yokken topik coştu sanrıım 4 gebelik haberi var :)Günaydın bir kaç gündür yoğundum giremedim hepinizi baştan sona okudum hepinize kendim olmuş gibi çok sevindim allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin bizede en kısa zamanda nasip etsin amin
Toplanmıştır yumurtaların canım hayırlısı inşallah bugünden sonra asıl merak başlıyorHadi insallahh canm bol yumurtalı bir opu olsun bizim için
15 dk kuzumToplama işlemi kaç dakika sürdü canım ?
Catlamak uzereyim ama dayaniyorum. ozel bi hastanede kadin dogum polk calisiyorum sanirim ondan braz daha metanetliyimBugün 12. Gün nasıl sabrettin
Evet en zoru buymus galiba aylardir tedavi git gel son 1 gun kaldi beklemek o kadar zor ki Rabbim yardim etsinSen hangi süreçtesin Canım?
evet canım çok memnunum hem doktorumdan hem de merkezden. çok ilgililer ve içim rahat en önemlisi profesyoneller yani ve bunu girer girmez anlıyorsun aslında. hadi yapalım geçelim yapmadılar bana tüm testler yapıldı 2 ay vitamin kullandırdılar. ücreti ben Aralık ayında sormuştum 6000 tl idi.zam geldi diye duydum ama ne kadar oldu bilmiyorum gittiğimde sorarım ama tekrar.memnunmusunuz. ucret ne kdr
tamam cnm. ıms tedaviniz olumlu olurevet canım çok memnunum hem doktorumdan hem de merkezden. çok ilgililer ve içim rahat en önemlisi profesyoneller yani ve bunu girer girmez anlıyorsun aslında. hadi yapalım geçelim yapmadılar bana tüm testler yapıldı 2 ay vitamin kullandırdılar. ücreti ben Aralık ayında sormuştum 6000 tl idi.zam geldi diye duydum ama ne kadar oldu bilmiyorum gittiğimde sorarım ama tekrar.
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebişlerimize kavuşalımtamam cnm. ıms tedaviniz olumlu olur
Çok şükür 5 yumurta toplandı sıra döllenmelerindeToplanmıştır yumurtaların canım hayırlısı inşallah bugünden sonra asıl merak başlıyor
kuzum.sen niye gelmedin whatsap grubuna.en cok seni bekledim ya.ayniyiz ya biz 2 gun embriosu gunlerimiz ayniBenim de senin gibi dondurulmuş doğal transfer oldu. Ben şuan transferimin 6. günündeyim.
ben olsam hergün ultrasondan bakardım kendime :) ctabi birşey görünmeyeceğini bile bile karındanCatlamak uzereyim ama dayaniyorum. ozel bi hastanede kadin dogum polk calisiyorum sanirim ondan braz daha metanetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?