- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.041
Bana gelen bişey olmadı numaraları sen kaydedip grup kurmucan mıkızlar hemen hemen hepinize ozel msj attim
nama gelmedıkızlar hemen hemen hepinize ozel msj attim
Süper tebrikleeeeerMerhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bugün 11. Gün 765 değerim
Tamam kuzum Allah kolaylıklar versin inşaallahfigen1658 canm tebrikler darısı diğer arkadaşlara ve bana olsun insallahh benim de yarın opu var bana da dua etmeyi unutma
Amin canm insallahhTamam kuzum Allah kolaylıklar versin inşaallah
cnm biz whatsap grub kurduk ozelden istersen no at ordan yazisalimIyi akşamlar herkese.benimde martin ortasi gibi transferim var.1 adet 5.gun embriyosu konulacak. Tek embriyo ile hamile kalanlar var mi acaba?
Bol yumurtalı bir opu olur inşallah bebişe bir adım daha yaklaşıyorsun öyle düşünHaklısın canm süreç içerisinde insan ister istemez istemez stres oluyor. Benm de yarın yumurta toplamam var sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum... Hepimiz hakkında hayırlısı
Canım yarısı bile döllense kardeşleri bile olur öyle düşün:) bence daha embriyologla görüşmeden hiç moral bozma güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar 8 tane yumurtam toplanabilmiş üzüldüm biraz
Hadi insallahh canm bol yumurtalı bir opu olsun bizim içinBol yumurtalı bir opu olur inşallah bebişe bir adım daha yaklaşıyorsun öyle düşünevet haklısın hayır düşünelim hayr olsun, ben de yarın 4ten çok yumurta göreceğim inşallah hissediyorum, evrene mesajı gönderdim bakalım sabah ola hayrola:)
Benim sen Mart’ın ortası gibi transferim olacak dondurulmuş embriyo tek transfer edilecek.embriyonuzun kalitesi nedir? Tabini çoğu kişi tek embriyo ile hamile kalıyorIyi akşamlar herkese.benimde martin ortasi gibi transferim var.1 adet 5.gun embriyosu konulacak. Tek embriyo ile hamile kalanlar var mi acaba?
Benim sen Mart’ın ortası gibi transferim olacak dondurulmuş embriyo tek transfer edilecek.embriyonuzun kalitesi nedir? Tabini çoğu kişi tek embriyo ile hamile kalıyor
İnşallah canımmCanım yarısı bile döllense kardeşleri bile olur öyle düşün:) bence daha embriyologla görüşmeden hiç moral bozma güzel haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?