2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Iyi akşamlar herkese.benimde martin ortasi gibi transferim var.1 adet 5.gun embriyosu konulacak. Tek embriyo ile hamile kalanlar var mi acaba?

Haklısın canm süreç içerisinde insan ister istemez istemez stres oluyor. Benm de yarın yumurta toplamam var sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum... Hepimiz hakkında hayırlısı
Bol yumurtalı bir opu olur inşallah bebişe bir adım daha yaklaşıyorsun öyle düşün evet haklısın hayır düşünelim hayr olsun, ben de yarın 4ten çok yumurta göreceğim inşallah hissediyorum, evrene mesajı gönderdim bakalım sabah ola hayrola:)

Hadi insallahh canm bol yumurtalı bir opu olsun bizim için

Iyi akşamlar herkese.benimde martin ortasi gibi transferim var.1 adet 5.gun embriyosu konulacak. Tek embriyo ile hamile kalanlar var mi acaba?
Benim sen Mart’ın ortası gibi transferim olacak dondurulmuş embriyo tek transfer edilecek.embriyonuzun kalitesi nedir? Tabini çoğu kişi tek embriyo ile hamile kalıyor

Benim sen Mart’ın ortası gibi transferim olacak dondurulmuş embriyo tek transfer edilecek.embriyonuzun kalitesi nedir? Tabini çoğu kişi tek embriyo ile hamile kalıyor

5aa kalitesinde tek embriyo konulacak.rahimimde biraz cökükluk oldugu icin doktor riske atmak istemedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…