- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.341
Merhaba ben yeni başladım 2400 tl tuttu. Eczacı yeni zam geldi dedi 2 gün önce gelseydin daha az ödeyecektin demişti.merhabalar, tüp bebek fiyatlarına daha doğrusu ilaçlara şubat ayında zam gelmiş sanırım.
son fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz kızlar, ilaçlar dahil ne kadar tutuyor?
ankara da yaptıranlar var mı?
Teşekkürler cnm verdiğin bilgi icinembriyoya yapılan genetik bir test
embriyonun sağlıklı olup olmadığına dair yapılıyor
benim tekrarlayan düşüğüm fazla olduğu için gerekli görüldü
google yazarsan daha detaylı bilgi edinebilirsin
raporsuz ilaç fiyatı mı bu?Merhaba ben yeni başladım 2400 tl tuttu. Eczacı yeni zam geldi dedi 2 gün önce gelseydin daha az ödeyecektin demişti.
Teşekkürler cnm verdiğin bilgi icin
Evet raporsuz. Tup bebek ücretim de 3. Deneme oldugu icin 7100tlraporsuz ilaç fiyatı mı bu?
peki tüp bebek ücreti ne kadar?
teşekkür ederim
Geçtiğimiz pazartesi günü gonal f ilacını aldığımda 500 tl ödemiştim cumartesi günü tekrar almam gerekti fiyatı 620 tl oldu dediler zam gelmiş. Tüp bebek içinse doktoruma 8500 tl ödeyeceğim. Kullanacağın ilaçlara ve dozuna doktorun karar veriyor ama afaki olarak 2000-4000 arası tutar gibi geliyormerhabalar, tüp bebek fiyatlarına daha doğrusu ilaçlara şubat ayında zam gelmiş sanırım.
son fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz kızlar, ilaçlar dahil ne kadar tutuyor?
Merhaba öncelikle kayıpların için çok üzüldüm umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.biliyorum ben de aynı şeyleri hissediyorum fakat moralini iyi tutmaya çalış burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama ancak herkes kendi hastalık geçmişini düşünerek yorum getirebilir bana kalırsa insanların yorumlarına kulağını kapat ve doktorun hangi tedavinin ne zaman yapılması gerektiğini söylüyorsa onu uygulamayı düşün psikolojik olarak hazır hissetmeyebilirsin kendini belki de kötüye şartladığın için ama en azından ilaçlarını alıp yumurtalarını dondurup psikolojinin rahatladığı zamanda transferi uygulamayı düşünebilirsin. Umarım çabalarının karşılığını alırsın burada bebek sahibi olmaya çalışan sıkıntılar yaşayan herkes için dua ediyorumMerhaba arkadaşlar ben 2018 yılından beri 8 kez tup bebek tedavısı oldum
ilk tadavimde acıbadem fulyada gebelik oldu 7 haftalık kalbi durdu
sonra sırasıyla başka doktorlarda 4 defa daha oldum ve en son 3 tedavimi memorialda oldum
memorial öyle guzel protokolu var ki yumurtalar ilaçlara cvp vermeyecek gıbıyse tadavıyı iptal ediyorlar vs
kan degerleriniz gunluk takip ediliyor
memorialda bir defa mayıs ayında transfer oldum tutmadı
tekrar tedavi ile eylulde 2018 de transfer oldum
her sey cok guzel giderken 8 haftalık kurtaj olmak zorunda kaldım
hemen ertesı ay hıstereskopi yapalım rahım neden tutmuto dedıler
ondanda bısey acıklanmadı
histereskopiyi ocak başında oldum ve suabt bası tekrar yumurta takıbıne başladım ancak onlarda gelişmedi
sizce sureclerım bırbırıne cok mu yakın
bıraz daha ara mı versem
yasım 34
amh degerim benim 0,14 çok dusuk
doktor kaybetcek vaktın yok derken ben tukendim
bir iki ay ara vermek sizce benden cok buyuk kayıplara yol acar mı
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi önceliğimiz 5. gün embriyosunu transfer etmek olacak umarım başarılı olur ikimiz için de.benim yaşım 38 ve geçmişteki kayıp sayım fazla olduğu için 2 embriyoya izin var.
ancak iki sağlam embriyoya ulaşılabilir mi onu bilemem
5. günde pgt ye gidecek embriyolar
tabi dediğim gibi 5. güne kadar giderse
bundan önceki tedavimde 4. güne 10 hücreli embriyo olarak tek bir embriyo ancak gelebilmişti
onu belki tutar diye transfer ettiler ancak sonuç olumsuz oldu
benim önceliğim sağlıklı 5. gün ebriyosu ve pgt den olumlu sonucun gelmesi
Gününü henüz konuşmadık yarın kontrole gideceğim heralde yarın yumurta toplama günü belli olur. Dualarım hepimiz için inşallah hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.Benim 3. Günüm ilk iğnemde cok sancim oldu ama dunkunde hiçbirşey hissetmedim. Kalem şeklinde olan iğneyi ilk kez kullanıyorum. Benim henüz şişkinlik yok cok sismenem icin de hamur işi yasak. Hemşire bana 10 - 12 gün iğne süreci demişti. Denin az kalmis yumurta toplanmasına
Valla şuan hayırlıca o aşamaya gelelim de korkuyorum iğneler dn ama tek hayırlıca olsunda korkumuda yenerim inan burda herkes birbirini çok iyi anlıyor birde ben ailemden kimseye söylemedim burası var 2 arkadaşım birde esim bilenler çok iyi geliyorsunuz bana Allah razı olsun herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahÇok sevindim canım benim de 18 yumurta sayılıyo yanyana hepsi bide toplama kolay olck ddi o açıdan da yne de korku var
Ankarada bir arkadas yaptırmıştı ilaçlar dahil 13 bindi galiba canım bahceci demerhabalar, tüp bebek fiyatlarına daha doğrusu ilaçlara şubat ayında zam gelmiş sanırım.
ben gen art düşünüyorum. burada topiği yok kimse oradayaptırmadı mı acabaAnkarada bir arkadas yaptırmıştı ilaçlar dahil 13 bindi galiba canım bahceci de
Evet insan tanımadığından bide aynı yollardan geçen insanlardan daha güzel moral alıyo :) inşallah hakkında hayırlısı olsunValla şuan hayırlıca o aşamaya gelelim de korkuyorum iğneler dn ama tek hayırlıca olsunda korkumuda yenerim inan burda herkes birbirini çok iyi anlıyor birde ben ailemden kimseye söylemedim burası var 2 arkadaşım birde esim bilenler çok iyi geliyorsunuz bana Allah razı olsun herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin canim ınslalahEvet insan tanımadığından bide aynı yollardan geçen insanlardan daha güzel moral alıyo :) inşallah hakkında hayırlısı olsun
Başlık açabilirsin canım varsa yazarlar sanadaben gen art düşünüyorum. burada topiği yok kimse oradayaptırmadı mı acaba
3. denemem olacak. ilki negatifti. ikincisinde hamile kaldım ama düşük yaptım ve kürtaj. tabi bu ilk 2 deneme başka merkezdeydi. 3. için gen art düşünüyorum
Ben de kimseye söylemedim çünkü geçen ay aşılama yaptırdım ve bunu çoğu kişiyle paylaşmıştım ama her aşamada sürekli sordular tabi ki iyi niyetle soruyorlar ama sonuç negatif olunca zaten üzülüyorum bir de ben unuttukça sorup hatırlattılar bilmiyorum açıkcası insanların bilmesi beni daha çok strese soktu tüp bebek tedavisine başladığımı anneme 4 gün sonra söyledim başka da kimse bilmiyor zaten o yüzden burada paylaşmak iyi geliyorValla şuan hayırlıca o aşamaya gelelim de korkuyorum iğneler dn ama tek hayırlıca olsunda korkumuda yenerim inan burda herkes birbirini çok iyi anlıyor birde ben ailemden kimseye söylemedim burası var 2 arkadaşım birde esim bilenler çok iyi geliyorsunuz bana Allah razı olsun herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bencede kimseye söylememek en guzeli. Sadece seninle aynı durumu yaşayan sana faydası olacak insanlara söylemeli. Bende de kimse bilmiyor eşim ve ben sadece.Ben de kimseye söylemedim çünkü geçen ay aşılama yaptırdım ve bunu çoğu kişiyle paylaşmıştım ama her aşamada sürekli sordular tabi ki iyi niyetle soruyorlar ama sonuç negatif olunca zaten üzülüyorum bir de ben unuttukça sorup hatırlattılar bilmiyorum açıkcası insanların bilmesi beni daha çok strese soktu tüp bebek tedavisine başladığımı anneme 4 gün sonra söyledim başka da kimse bilmiyor zaten o yüzden burada paylaşmak iyi geliyor
Benim ailem şehir dışında biz dogu da görev yapıyoruz çalışıyorum düşünmüyorum fazla kimsede sormuyor zaten en iyisi bu demekkı kimse bilmesinBen de kimseye söylemedim çünkü geçen ay aşılama yaptırdım ve bunu çoğu kişiyle paylaşmıştım ama her aşamada sürekli sordular tabi ki iyi niyetle soruyorlar ama sonuç negatif olunca zaten üzülüyorum bir de ben unuttukça sorup hatırlattılar bilmiyorum açıkcası insanların bilmesi beni daha çok strese soktu tüp bebek tedavisine başladığımı anneme 4 gün sonra söyledim başka da kimse bilmiyor zaten o yüzden burada paylaşmak iyi geliyor
Benim yarın opu korkuyorumKızlar kontrolden geldim son iki iğnem sanırım çarşamba çatlatıyoruz cuma opu görünüyo şimdilik herşey yolunda biri çıktı opudan yarı baygın korktum iyice çatlatma iğnesinden sonra iğne vuruldunuz mu başka?
Kızlar kontrolden geldim son iki iğnem sanırım çarşamba çatlatıyoruz cuma opu görünüyo şimdilik herşey yolunda biri çıktı opudan yarı baygın korktum iyice çatlatma iğnesinden sonra iğne vuruldunuz mu başka?
Aaa ben hemen bitiyo sanıyodum iğneler ztn gonal yarın son doz benim bitti bnde dyodum çok aldırmış kalck cetrotide. İnşallah guzel geçer canım bi sürü toplansın döllensin inşBenim yarın opu korkuyorumdün gece çatlatma iğnesi vuruldum bu akşamda son cetrotide var.ama opu öncesi 1 gün bazıları hiç iğne olmuyor nedenini bilmiyorum
Merhaba canm bn Ank Memorial da yaptırıyorum raporum yok ilaçlar 3-4 bin arası tutuyor vitaminler falan çok pahalı tüp bebekte 6,5 lira canm bna bide histerıskopi yapacak Dr um oda 2.7 liraymış inş en kusa zamanda hepimizin olurmerhabalar, tüp bebek fiyatlarına daha doğrusu ilaçlara şubat ayında zam gelmiş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?