- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.321
Benim bugün tam 1 hafta oluyor yarın kontrolüm var vücudum çok şişmiş gibi geliyor bakalım daha kaç gün kullanmam gerekecek bu iğneleri. Senin kaçıncı günün?Anladim canım cok sagol
Sahol canimsenin tedavide kaçıncı gunun
Aynı zamanda mı başladık acaba tedaviye? Benim kaç yumurtam olduğu yarın anlaşılır sanırım. İnşallah bütün çabalarımızın karşılığını alırız! Senin doktorun kaç embriyo yerleştirebiliriz dedi? 2 ye iznin var mı?Ben de ctesi kontrole gittim benim 8 yumurtam görünüyorsu 9mm ile 13mm arasındaymış büyüklükleri
Benim kontrolüm de salı günü
Takip edeceğim seni
Merhaba arkadaşlar ben 2018 yılından beri 8 kez tup bebek tedavısı oldum
ilk tadavimde acıbadem fulyada gebelik oldu 7 haftalık kalbi durdu
sonra sırasıyla başka doktorlarda 4 defa daha oldum ve en son 3 tedavimi memorialda oldum
memorial öyle guzel protokolu var ki yumurtalar ilaçlara cvp vermeyecek gıbıyse tadavıyı iptal ediyorlar vs
kan degerleriniz gunluk takip ediliyor
memorialda bir defa mayıs ayında transfer oldum tutmadı
tekrar tedavi ile eylulde 2018 de transfer oldum
her sey cok guzel giderken 8 haftalık kurtaj olmak zorunda kaldım
hemen ertesı ay hıstereskopi yapalım rahım neden tutmuto dedıler
ondanda bısey acıklanmadı
histereskopiyi ocak başında oldum ve suabt bası tekrar yumurta takıbıne başladım ancak onlarda gelişmedi
sizce sureclerım bırbırıne cok mu yakın
bıraz daha ara mı versem
yasım 34
amh degerim benim 0,14 çok dusuk
doktor kaybetcek vaktın yok derken ben tukendim
bir iki ay ara vermek sizce benden cok buyuk kayıplara yol acar mı
çok zor dönemler geçirmişsin genetik ve kromozom testlerin trombofili paneli vs bakılmıştır diye umuyorum.
Amh değerin için sana pendik yanıklar baharatı önericem. Önce facebooktan sayfasındaki yorumlara test sonuçlarına bak, ondan sonra güvenirsen inanırsan iletişime geç derim. Ben bunların hiç birini yaşamadım bilemem. Ama ne kadar çok istediğini bilirim. Doktor ara vermemeni söylemiş doktorun daha iyi bilir. Ama çok ta yıpranmışsın sen kendini yorgun hissederken vücudun nasıl olumlu cevap verebilir ki ?
Aynı zamanda mı başladık acaba tedaviye? Benim kaç yumurtam olduğu yarın anlaşılır sanırım. İnşallah bütün çabalarımızın karşılığını alırız! Senin doktorun kaç embriyo yerleştirebiliriz dedi? 2 ye iznin var mı?
Merhaba arkadaşlar ben 2018 yılından beri 8 kez tup bebek tedavısı oldum
ilk tadavimde acıbadem fulyada gebelik oldu 7 haftalık kalbi durdu
sonra sırasıyla başka doktorlarda 4 defa daha oldum ve en son 3 tedavimi memorialda oldum
memorial öyle guzel protokolu var ki yumurtalar ilaçlara cvp vermeyecek gıbıyse tadavıyı iptal ediyorlar vs
kan degerleriniz gunluk takip ediliyor
memorialda bir defa mayıs ayında transfer oldum tutmadı
tekrar tedavi ile eylulde 2018 de transfer oldum
her sey cok guzel giderken 8 haftalık kurtaj olmak zorunda kaldım
hemen ertesı ay hıstereskopi yapalım rahım neden tutmuto dedıler
ondanda bısey acıklanmadı
histereskopiyi ocak başında oldum ve suabt bası tekrar yumurta takıbıne başladım ancak onlarda gelişmedi
sizce sureclerım bırbırıne cok mu yakın
bıraz daha ara mı versem
yasım 34
amh degerim benim 0,14 çok dusuk
doktor kaybetcek vaktın yok derken ben tukendim
bir iki ay ara vermek sizce benden cok buyuk kayıplara yol acar mı
Rabbim kolaylıklar versin, o nasip etmedikçe elden birşey gelmez duaya devam inşaallah en kısa zamanda güldürsün Rabbim sizleride tekrar merkez değişikliğimi yapsanız bilemiyorum başka biriey gelmiyor aklıma ama amh dğşüklüğünü çözmek şazım sanırımçok tesekkurler
aynen öle beynım istıyor
ayaklarım gitmiyor
gitmedikçede kendimle savasıyorum
üstümdeki baskı zaten ; tedavısız olamayacaksın dedikçe beynım ben direniyorum gıtmedıkce kendıme kızıyorum
eşimden süreklı zaman istıyorum bıraz daha dayanır mısın dıye o da mecbur evet dıyor ama onunda cok ıstedıgını bılıyorum
kan pıhtılaşması cıktı onun ıgnesını oluyorum zaten transfer sonrası her gun
diğer tüm testler temız dı
Benim 3. Günüm ilk iğnemde cok sancim oldu ama dunkunde hiçbirşey hissetmedim. Kalem şeklinde olan iğneyi ilk kez kullanıyorum. Benim henüz şişkinlik yok cok sismenem icin de hamur işi yasak. Hemşire bana 10 - 12 gün iğne süreci demişti. Denin az kalmis yumurta toplanmasınaBenim bugün tam 1 hafta oluyor yarın kontrolüm var vücudum çok şişmiş gibi geliyor bakalım daha kaç gün kullanmam gerekecek bu iğneleri. Senin kaçıncı günün?
Kizlar pgt ne oluyor ve ne icin yapılıyor.
Yazmalarınızda okuyorum merak ettim.
Amin canim ınslalah doktor bekliyorum şimdiinsallah hayırlı sonuçlanır
çok geçmiş olsun öncelikle..
vakit kaybetmemen gerekir belki ama bu kadar da üst üste olması bedenini de ruhunu da yorar
bence 5-6 ay kadar ara ver.
bu süreçte
bir takım yumurta kalitesini arttırıcı kürler ve ilaçlar var
onları kullan, bir kendini nadasa al
moralin de düzelir bu süreçte
herşey iyi olsun inşallah senin için..
NE KÜRLER NE KARIŞIMLAR İÇİYORUM
2015 TE ACIK MIYOM AMELİYATI OLDUM
O ZAMAN DOKTOR BENI UYARMADI
AMH TESTI YAPTIR
O ZAMAN YAPTIRSAYDIM ONCE HAVUZ SISTEMI YAPTIRIP SOMNRA AMELIYAT OLURDUM CUNKU AMELIYATTA ACIK OLUNCA YUMURTALAR ZARAR GOREBILIYORMUS
DÜŞÜK DEGER DAHA DA DUSUYORMUS
hayırlı haberlerini alırız ınslalah canımKızlar kontrolden geldim son iki iğnem sanırım çarşamba çatlatıyoruz cuma opu görünüyo şimdilik herşey yolunda biri çıktı opudan yarı baygın korktum iyice çatlatma iğnesinden sonra iğne vuruldunuz mu başka?
Çok sevindim canım benim de 18 yumurta sayılıyo yanyana hepsi bide toplama kolay olck ddi o açıdan da yne de korku varKızlar bende çıktım kontrolden sukur yumurtalar çok güzel dedi saydı 9 dan aşağı yok en büyüğü 14 arada 10 dedi çoğu kez çok heycan yaptım sormadım tekrar perşembe gelcem ikinci iğneyle başlıyorum şimdi geri dönüyorum otobüsteyim sukur rabbime
Ben raporluydum canım muaftım ilaç parasından ama herkesin ilaçları farklı yne de 3-4bin arası tutar diye biliyorummerhabalar, tüp bebek fiyatlarına daha doğrusu ilaçlara şubat ayında zam gelmiş sanırım.
son fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz kızlar, ilaçlar dahil ne kadar tutuyor?
ankara da yaptıranlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?