- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.301
İlk denemem daha o aşamaya gelemedim ama dediğin gibi genelde rhim dinlendirme yapılıyor.bence de yapılsın bu iğneler beni mahvetti salı günü opum var bir kendime geliyimPesperuu hastane rahim dinlendirme yapmış mıydı? Bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor diye okumuştum birkaç yerde.
Yasal olarak 35 yaş üstü veya 2 negatiften sonra çift embriyo transfer ediliyor sanırımKızlar size kaç embryo transfer olucak?
Kan testi yaptırdın mı merak ettim
Zamanı değilmiş nasipValla edet oldum ama test gunum yarin.yinede yaptiricam
Anladim canım cok sagolmerhaba bende gonalf300 artı merional vuruldum dün bitti onlar akşam çatlatma iğnesini yapacğım.ilk iğneyni hastanede yapmışlardır,göbeğin sağ veya solunu bir elinle sıkıp diğer elinle kalem tutar gibi tutup batırıyorsun.iğnenin havasını almayı unutma.Ben hep sağ ve sola yaptım ,bir gün sağ bir gün sola yapabilirsin.8. Günden sonra şişmeye başladım iyice onun dışında bişey yok.salı günü yumurta toplama yapılacak.
Sahol canimBen de gonal g 150 kullanıyorum iğneyi 17-19 saatleri arasında yapmamı söyledi ve göbek deliğinin 3 parmak bir gün sağına bir gün soluna yapıyorum
Hadi hayirlisi guzel geçsin hersey istediğin gibi olsun.Kızlar bende yoldayım gidiyorum dua edin bir sıkıntı çıkmasın kontrolde ınslalah güzel şeyler söyler
canım kalbini açıkve ferah tut, bilgiğim kadarıyla bu topikte öyle birşey yaşayan olmadı ama diğer topiklerde okumuştum. Hiç moralini bozma kan testi yaptır senTransferin 11.günü idrar testi yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi..idrara testi negatif çıkıp kan testi pozitif olan var mı?
2019 ŞUBAT TÜP BEBEK VE TRANSFER TAKİP TOPİKİNİN İLK SAYFASINDA BURDAKİ ARKADAŞLARIN TRANSFER TARİHLERİ VE SONUÇLARI YAZIYOR CANIM O TOPİKTE BİZE AİT BAKABİLİRSİNİZ :) KONU SAHİBİ BENİM :)Test gününü bekleyen Bi ikimiz mi varız acaba çoğu yumurta toplama aşamasında çok geriye dönüp okuyamadım gerçi
normal adet sancıları, ben transferin 6.yada7. günü hafif pembemsi bi akıntım oldu. yerleşme kanaması olarak düşündüm akşam 8 gibi başladı ertesi gün öğlen bitti ama asla kanama gibi değil çok çok açık toz pembe peçeteye silince belli oluyordu okadar açıktı. Başka bir belirtim olmadı kendimi çok dinlemedim açıkçası. Birde 5. günden itibaren idrar testi yaptım sonuçu pozitif görünce belirti aramadım ve rahat geçirdim :) sabırsızımda birazAcaba pozitif haber alanlar hiç belirti yaşadılar mı
:) vatsap grubundan sonra sanırım burayı aksatmışız biraz ama ben aktifim artık :)Bizden başka kimsede kalmamış burada sanırım
canım sonucunu ne zaman alacaksın?Slm arkadaslar benim transferim gercekleseli 9 gün oldu yani 15 subatda oldu hep ara ara adrt agrilari cekiyorum transferin 3. Günden itibaren cok korkuyorum ya bir gelior bir gidior agrilar baskada belirtim yok böyle olan varmi
Hayırlı olsun güzel haberlerle sonuçlansın inşallah benimde tedavide 3.günümkızlar günaydın bende yarın başlıcam tüp bebeğe hersey yolunda giderse.Birbirimize destek olalım ben çok korkuyorum
watsap grubuna bende dahil olabilir miyim?Aynen canım whatsap grubundayız gelmek istersen söyliyim nicki ona numaranı at eklesin senide
watsap grubuna bende dahil olabilir miyim?
insallah hayırlı sonuçlanırKızlar bende yoldayım gidiyorum dua edin bir sıkıntı çıkmasın kontrolde ınslalah güzel şeyler söyler
Benim dozum 150 ama pko yatkınlığım olduğu için dozumu o kadar yüksek tutmadı pazartesi günü başladım iğnelere cumartesi kontrol için gittiğimde yumurtaların boyunun henüz 9’dan küçük olduğunu söyledi Salı günü tekrar kontrolüm var belki o gün cetrotide verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?