2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Pesperuu hastane rahim dinlendirme yapmış mıydı? Bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor diye okumuştum birkaç yerde.
İlk denemem daha o aşamaya gelemedim ama dediğin gibi genelde rhim dinlendirme yapılıyor.bence de yapılsın bu iğneler beni mahvetti salı günü opum var bir kendime geliyim

Anladim canım cok sagol
Ben de gonal g 150 kullanıyorum iğneyi 17-19 saatleri arasında yapmamı söyledi ve göbek deliğinin 3 parmak bir gün sağına bir gün soluna yapıyorum
Sahol canim senin tedavide kaçıncı gunun

Transferin 11.günü idrar testi yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi..idrara testi negatif çıkıp kan testi pozitif olan var mı?
canım kalbini açıkve ferah tut, bilgiğim kadarıyla bu topikte öyle birşey yaşayan olmadı ama diğer topiklerde okumuştum. Hiç moralini bozma kan testi yaptır sen

Test gününü bekleyen Bi ikimiz mi varız acaba çoğu yumurta toplama aşamasında çok geriye dönüp okuyamadım gerçi
2019 ŞUBAT TÜP BEBEK VE TRANSFER TAKİP TOPİKİNİN İLK SAYFASINDA BURDAKİ ARKADAŞLARIN TRANSFER TARİHLERİ VE SONUÇLARI YAZIYOR CANIM O TOPİKTE BİZE AİT BAKABİLİRSİNİZ :) KONU SAHİBİ BENİM :)

Acaba pozitif haber alanlar hiç belirti yaşadılar mı
normal adet sancıları, ben transferin 6.yada7. günü hafif pembemsi bi akıntım oldu. yerleşme kanaması olarak düşündüm akşam 8 gibi başladı ertesi gün öğlen bitti ama asla kanama gibi değil çok çok açık toz pembe peçeteye silince belli oluyordu okadar açıktı. Başka bir belirtim olmadı kendimi çok dinlemedim açıkçası. Birde 5. günden itibaren idrar testi yaptım sonuçu pozitif görünce belirti aramadım ve rahat geçirdim :) sabırsızımda biraz

Merhaba hanımlar, ben de Şubatta 3. tüp bebek sürecine başladım. Bir sorun olacaktı, estrofem kullandığınızda sol kasıkta bir ağrı yaşadınız mı? Benim 2. gününden itibaren sol kasığımda bir ağrı var endişeleniyorum da

Ben de ctesi kontrole gittim benim 8 yumurtam görünüyorsu 9mm ile 13mm arasındaymış büyüklükleri
Benim kontrolüm de salı günü
Takip edeceğim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…