2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Tüp bebek fiyatı ıygunmuş burada birçok yere göre.
Ama ilaçlar uçmuş resmen

Merhaba ben yeni başladım 2400 tl tuttu. Eczacı yeni zam geldi dedi 2 gün önce gelseydin daha az ödeyecektin demişti.

Teşekkürler cnm verdiğin bilgi icin
Bizde ayın 20 de 1750 aldık tüm ilaçları canlar

Benim hemşirem zaten ilaçlar iştah açıyor kilo alabilirsin o yüzden şu dönemde vitamin vs başka birşey tavsiye etmiyorum sadece ilaçlarını kullan bizim için yeterli demişti

Kizlar benim eşimde sperm sayısı az hareketlik az ve morfolojisi de %0 bende de sag tüpte sıvı birikmesi var. Ama laparoskopi olmadım. Bizim durumunuzda olan var mi acaba?
Canım benim dış gebelikten dolayı tek tüpüm kapalı dokturum sıvı birikmesi olsa almamız lazımdı hamile kalsan bile tutmaz demişti ama seninki başka bi durumsa bilemiyorum

Benim ailem şehir dışında biz dogu da görev yapıyoruz çalışıyorum düşünmüyorum fazla kimsede sormuyor zaten en iyisi bu demekkı kimse bilmesin
Bir de bu kadar uğraşırken gelip alakasız kişiler ee bebek yapmıyor musunuz diye soruyor en çok ona sinİnşallah tedavimiz başarıyla sonuçlanır

selam kızlar bugün gonalf iğnesinin 6. günü ve sabahta ilk defa cetrotide başladım
ancak dün geceden beri akıntı oluyor sürekli
aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
Evet akıntı çok oluyor hatta adet kanaması aktığını hissediyordum ben
Çok geçmiş olsun ben de aynı sene içinde iki dış gebelik geçirip öncesinde de düşüğüm olunca çok yıpranmıştım, üzerine tüp bebeğe adım atabilmem 6 ayı buldu, o yılmışlık bıkmışlığı çok iyi anlıyorum canım, çivi çivi söker diye yapılan yeni başlangıçlar insanı iyice dibe çekebiliyor ama insanız yine ümitleniyoruz yine toparlanıp bi yerden başlıyoruz, kucağımız boş bekleyince de birşey yapmamak mutlu etmiyor, ölümden başka her şeye çare var çok şükür, en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah

Kızlar bugün opumu oldum çok şükür şu süreçte en korktuğumdu diyebilirim, benim gibi ilk defa olacaklar için anlatmak istiyorum çünkü araştırdığım tüm sayfalarca herkes sadece uyuduk uyandık birşey anlamadık yazmıştı, sabah 10da ameliyat kıyafetlerini giydikten sonra ben yatağa uzandım götürecekler diye hemşire geldi yürüyerek gidicez diyince eşimle epey güldük, ben baya ameliyat moduna girmiştim oysa ki, opu odasında çatala yatırıp elimi ayağımı bir güzel bağladılar, bu kısımda biraz rengim attı ama herkes çok cana yakındı sohbet muhabbet geçti zaten sonra anestezi uzmanı geldi gördüm gerisi yok , dedikleri gibiymiş, 15 dakika sürmüş, 10.35te odaya yatağımı getirdiklerinde uyandım, narkoz beni pek etkilemedi hemen ayıldım hatta bugün en iyi durumda sizsiniz dediler, ilk yarım saat biraz sancım vardı ama adet sancısı gibi ne öldürür ne güldürür cinsten, sonra hemşire geldi 7 yumurta toplandığını gelişmeleri her gün haber vereceğini yeni ilaçlarımı anlattı, kahvaltımı yaptım o arada ağrılarım da geçmişti eşim sen iyisin kalk gidelim dedi tam bir saat sonra 11.40da giyindim çıktık, gün içinde de gayet iyiydim çok şükür ama herhalde serumun etkisi geçti biraz sancım olunca az önce bi parol attım, şimdilik bir antibiyotik bir de progesteron vajinal jelim var opunun en güzel yanı akşam iğneleri yok

Sağol canım bilgilendirmen için inşallah kaliteli embriyoların olur,benimde yarın 11 de ama çok korkuyorum yaaa,aslında canım yanmasından filan değil korkum ne olduğunu bende bilmiyorum

Taze transfer mi olacaksın

Sağol canım bilgilendirmen için inşallah kaliteli embriyoların olur,benimde yarın 11 de ama çok korkuyorum yaaa,aslında canım yanmasından filan değil korkum ne olduğunu bende bilmiyorum
Ne demek tahmin edebiliyorum canım korkunu da stresini de, ben dün ya ağladım ya eşime sardım, hastane, yatış, operasyon meselesi korkutan, yoksa ağrısı adet dönemindeki ağrıdan, hastanede halime şükredip dik durabildim bilerek annemi falan da götürmedim iyice dramatize etmemek için, bir an önce ol kurtul inşallah beklemek daha zor, bol yumurtalı bir opun inşallah

Aynen dediğin gibi hislerime tercüman oldun.peki şişkinlik durumun nasıl daha iyi oldu mu ?doktor bana fazla karnına baskı yapma demişti eğilip kalkarken bile korkuyorum yumurtalar çatlayacak diye

Süper 3. 5. hiç belli olmuyor,inşallah kavuşursun bebişine.Benm muhtemelen rahim dinlendirme olacak

Aynen dediğin gibi hislerime tercüman oldun.peki şişkinlik durumun nasıl daha iyi oldu mu ?doktor bana fazla karnına baskı yapma demişti eğilip kalkarken bile korkuyorum yumurtalar çatlayacak diye
Göğüslerim de karnım da hala şiş malesef, gerçi şu an karnımda ağrı olduğu için de şiş hissetmiş olabilirim, evet bugün hemşire bana da şu andan itibaren hamileymiş gibi davranmanı istiyorum, ani hareketler yok kendini kollaman gerekiyor, beslenmeye dikkat yeşillik, bol su, balık... , hamilelik olursa 3 ay cinsel ilişki yok epey şey sıraladı, yumurtalar benim cinsel ilişkiyle bile çatlamamış o yüzden stres yapma canım

Süper 3. 5. hiç belli olmuyor,inşallah kavuşursun bebişine.Benm muhtemelen rahim dinlendirme olacak
İnşallah hepimiz kavuşalım tez zamanda öyle diyorlar ama aslında normal hamileliklerde embriyo 5.günden sonra ana rahmine düşermiş, 3.günde rahme tutunmak için yeterli gelişimi sağlamamış olurmuş ama yumurtaların 5.güne gelemeden ziyan olma ihtimaline karşı bazı doktorlar kendini garantiye almak için 3.gün transfer edermiş, doktorum alanında çok iyi olduğu için irdelemeyip 5.gün neden olmuyor diye sormadım, olacağı varsa dediğin gibi üçe beşe bakmıyor nasip...

Taze transfer diye herhalde dikkat etmen lazım.yarın bitsin takla atıcam ben.maşallah sağlammış yumoşların bence de o kadar çabuk çatlamaz da doktor dikkat etmem için herhalde öyle söyledi.Ben hazırlanıp uyucam yarın yazarım durumumu.Görüşmek üzere

Bir bakmışssın öğlen olmuş bitmiş, neler geçiyor rabbim kolaylaştırsın, bol sağlıklı yumurtalı geçsin inşallah, bu arada yarın bir sürü felaket senaryosu kağıt imzalatıyorlar fazla okumadan imzala , yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…