2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Ay canım çok tatlısın inşallah doğum günü hediyesi olur

Nerde tedavi goruyorsnz
İstanbul Bahçeci Fulya da Eşim de Sperm düşüklügü ve morfoloji bozukluğu sebebiyle Tedavi görüyorum Canım ilk transferim geçen sene dondurulmuş şekilde ilk deneme de tutmuştu fakat oglumu sonrasında kaybettim,Kalbi durduğu İçin..
şimdi 2.transferim olacak 8 şubatta kısmetse

Basın sagolsun cok zor bende ilkinde düşük yaptım cok sınanıyoruz Allah yardım etsin

Benim de doğal yoldan 3 kez kalp durması sonucu kaybım var tüm testler yapıldı kromozom vs...problem morfoloji imiş %5 çıktı şubat afetiyle gel dedi doktorum.inşallah bir daha durma olayı yaşamam.ilkinde pgd yaptırdınız mi tüp bebekte.bize mecbur yapılacak.

merhaba kızlar inşallah bu topik bana da uğur getirir:) hiç aklıma gelmezdi tüp bebek aşamasına kadar geleceğimiz ve benim tüp bebek formlarını okuyacağım eşim azosperm den çok şükür çıkış oldu bende pkos var adet olmayı bekliyorum tarlusal kullanıyorum adetin üçüncü günü tahliller yapılacak ve rahim filimi çekilip inşallah rapor alacagız yolun çok başındayız ama çok umutluyum bir an önce adetim gelse diye dua ediyorum tarlusal beni mahvetti yüzüm sivilcelerle doldu ama çektiğim acı sanki daha çok güçlendiriyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin transferleri güzel geçer iyi sonuçlar alırız

Canım Benim rabbim sabır versin yaşadıklarının mükafatını inşallah kat be kat mutluluğu Allah nasip etsin Ben yaptırmaz mıyım ne bebeğim de ne bende hiçbir genetik sorun bulunmadı bende pıhtılaşma da çıkmadı eşimde de genetik bir sorun yok ama bazen nasip denen bir şey var ki,onun önüne hiçbirimiz geçemiyoruz işte.. Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz çok sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…