- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Yok 2. Denememiz, ilki malesef olumsuz oldu. Doktor çok ümitliydi ama olmadı malesef, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşaallahilk mi tup bebek denemeniz
rabbim ins herkese dogru zamanda. fazla.bekletmeden nasip etsinYok 2. Denememiz, ilki malesef olumsuz oldu. Doktor çok ümitliydi ama olmadı malesef, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah
Nerde tedavi gördnzYok 2. Denememiz, ilki malesef olumsuz oldu. Doktor çok ümitliydi ama olmadı malesef, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah
İstanbul florance nightingale hastanesinde transfer yapıldı, sens üreme sağlıgı şişli fulyadaNerde tedavi gördnz
İnsallah hepimiz anne olacağızİstanbul florance nightingale hastanesinde transfer yapıldı, sens üreme sağlıgı şişli fulyada
Ay canım çok tatlısınKızlar topik inşaallah uğur getirir, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, inşaallah mutlu güzel haberler vericez birbirimize ben inanıyorum çok inanıyorumHepimiz olumlu haberleri alalım inşaallah şubatın ilk 10 günü topiğimizdeki arkadaşlardan baya transfer var bakalım 20 si benim doğum günüm en çok istediğim şey o gün mutlu haberi alabilmek, bebeğime şu şarkıyı söylemek istiyorum büyüdüğünde
“ dogum günüm bana geldiğin gündü, gönlümdeki özlem ateşi söndü,
ağlayan gözlerim seninle güldü,
ben dogdum doğalı şimdi mutluyum “
çok tatlı olur bence
İnşaallah canım benim Rabbim nasip etsin cümlemize inşaallahAy canım çok tatlısıninşallah doğum günü hediyesi olur
İnşaallahİnsallah hepimiz anne olacağız
İnşaallah istenen şekilde ilerlemişsindir canımKızlar salı günü ilk kontrolüm var bakalım rahim kalınlığım ne kadar olmuş
Nerde tedavi goruyorsnzHepimiz Çok güçlüyüz ben inanıyorum ki bu topikkkkte ki herkes anne olacak sabredelim Şubatın sonu buralar şenlenecek inşallah
Dipnot : Aşşşşırı heyecanlıyım ben Ne olacak böyle uyku da tutmuyor artık
İstanbul Bahçeci Fulya da Eşim de Sperm düşüklügü ve morfoloji bozukluğu sebebiyle Tedavi görüyorum Canım ilk transferim geçen sene dondurulmuş şekilde ilk deneme de tutmuştu fakat oglumu sonrasında kaybettim,Kalbi durduğu İçin..Nerde tedavi goruyorsnz
Basın sagolsun cok zor bende ilkinde düşük yaptım cok sınanıyoruz Allah yardım etsinİstanbul Bahçeci Fulya da Eşim de Sperm düşüklügü ve morfoloji bozukluğu sebebiyle Tedavi görüyorum Canım ilk transferim geçen sene dondurulmuş şekilde ilk deneme de tutmuştu fakat oglumu sonrasında kaybettim,Kalbi durduğu İçin..
şimdi 2.transferim olacak 8 şubatta kısmetse
Benim de doğal yoldan 3 kez kalp durması sonucu kaybım var tüm testler yapıldı kromozom vs...problem morfoloji imiş %5 çıktı şubat afetiyle gel dedi doktorum.inşallah bir daha durma olayı yaşamam.ilkinde pgd yaptırdınız mi tüp bebekte.bize mecbur yapılacak.İstanbul Bahçeci Fulya da Eşim de Sperm düşüklügü ve morfoloji bozukluğu sebebiyle Tedavi görüyorum Canım ilk transferim geçen sene dondurulmuş şekilde ilk deneme de tutmuştu fakat oglumu sonrasında kaybettim,Kalbi durduğu İçin..
şimdi 2.transferim olacak 8 şubatta kısmetse
Neerede tedaviye başladınız insallah amin 2 deneme nerdeydiMerhabalar bende varım. 2 gün önce Doğum kontrol hapı ile tedaviye başladım . Hepimiz için güzel bir süreç olur inşallah. 3. Denemem benim . Umarım son olur
Canım Benim rabbim sabır versin yaşadıklarının mükafatını inşallah kat be kat mutluluğu Allah nasip etsinBenim de doğal yoldan 3 kez kalp durması sonucu kaybım var tüm testler yapıldı kromozom vs...problem morfoloji imiş %5 çıktı şubat afetiyle gel dedi doktorum.inşallah bir daha durma olayı yaşamam.ilkinde pgd yaptırdınız mi tüp bebekte.bize mecbur yapılacak.
Amiiiin Canım benim cümlemize rabbim yardım etsinBasın sagolsun cok zor bende ilkinde düşük yaptım cok sınanıyoruz Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?