- Konu Sahibi cocukoloji
-
Seni anlayabilenlerden biriyim canım.maalesef ki nasipten öte yol yok demekten başka çaremiz olmuyor.ve gerçekten her şey nasip,rabbim hakkımızda hayırlısını versin.rabbim bizi en güzelleriyle mükafatlandırsın.rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım Benim rabbim sabır versin yaşadıklarının mükafatını inşallah kat be kat mutluluğu Allah nasip etsinBen yaptırmaz mıyım ne bebeğim de ne bende hiçbir genetik sorun bulunmadı bende pıhtılaşma da çıkmadı eşimde de genetik bir sorun yok ama bazen nasip denen bir şey var ki,onun önüne hiçbirimiz geçemiyoruz işte.. Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz çok sükür..
amin inşallahhh...günler geçmiyor sanki öyle heyecanlıyım ki, sabahtan akşama kadar topikte kim ne yazmış kim ne durumda diye bakıp duruyorum :) topikte olan olmayan evlat sahibi olmak isteyen cümlemizin evlatlarına kavuşmaları için dua ediyorum. İnşaallah zaman çabuk geçer ve bizde güzel haberlere açarız gözlerimizi. Kucağımıza alıp o mutheşem kokuyu duyarız, hayırlı evlatlar yetiştiririz inşaallah. Üreten vatanını milletini seven hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar yetiştirmek bizlere de nasip olur inşaallah.
Aminnnn inşallah inşallah....günler geçmiyor sanki öyle heyecanlıyım ki, sabahtan akşama kadar topikte kim ne yazmış kim ne durumda diye bakıp duruyorum :) topikte olan olmayan evlat sahibi olmak isteyen cümlemizin evlatlarına kavuşmaları için dua ediyorum. İnşaallah zaman çabuk geçer ve bizde güzel haberlere açarız gözlerimizi. Kucağımıza alıp o mutheşem kokuyu duyarız, hayırlı evlatlar yetiştiririz inşaallah. Üreten vatanını milletini seven hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar yetiştirmek bizlere de nasip olur inşaallah.
Bizdeki sorun sperm azlığı, hız düşüklüğü ve sperm azlığı. Sizin sorun ne acaba?merhaba sorun neydi?inslalah eli dolu çıkarsın o hastaneden bu sefer
İstanbul Bahçeci Fulya da Eşim de Sperm düşüklügü ve morfoloji bozukluğu sebebiyle Tedavi görüyorum Canım ilk transferim geçen sene dondurulmuş şekilde ilk deneme de tutmuştu fakat oglumu sonrasında kaybettim,Kalbi durduğu İçin..
şimdi 2.transferim olacak 8 şubatta kısmetse
Basın sagolsun cok zor bende ilkinde düşük yaptım cok sınanıyoruz Allah yardım etsin
.Benim de doğal yoldan 3 kez kalp durması sonucu kaybım var tüm testler yapıldı kromozom vs...problem morfoloji imiş %5 çıktı şubat afetiyle gel dedi doktorum.inşallah bir daha durma olayı yaşamam.ilkinde pgd yaptırdınız mi tüp bebekte.bize mecbur yapılacak.
Çok geçmiş olsun,rabbim bir daha yaşatmasın tezinden sağlıklı bir evlât nasip etsin allahım.
Benim de ilk tedavim taze embriyo idi. Hamilelik kan değerim 3 kez arttı. 4. testte düştü ve kanama ile kaybettim. Hatta sabah keseyi görmüştüm, akşama aradılar değeriniz düşmüş dediler. Çook üzüldük.
Şimdi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heveslenip, umutlanmadan bekliyorum. Umursamaz mıyım nasılım bilmiyorum. Hevesli, mutlu olmak isterdim.
Değeri pozitif görmek bile sevinmeye yetmiyor böyle haberler duyunca çok üzülüyorum Rabbim birdaha yaşatmasın inşaallah güzel haberler alalım. Sırf bu yüzden kalp atışlarını duyana kadar hatta ilk 3 ay geçene kadar hatta ve hatta kucağımıza alana kadar tam anlamıyla sevinemek miyiz?.
Benim de ilk tedavim taze embriyo idi. Hamilelik kan değerim 3 kez arttı. 4. testte düştü ve kanama ile kaybettim. Hatta sabah keseyi görmüştüm, akşama aradılar değeriniz düşmüş dediler. Çook üzüldük.
Şimdi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heveslenip, umutlanmadan bekliyorum. Umursamaz mıyım nasılım bilmiyorum. Hevesli, mutlu olmak isterdim.
bizdede sorum azosperm,bende cikolata kisti ve amh dusuBizdeki sorun sperm azlığı, hız düşüklüğü ve sperm azlığı. Sizin sorun ne acaba?
Canım bizim morfoloji %1 sizin gayet iyi 5 zaten 4 ten sonrası normal gebelik oluyorBenim de doğal yoldan 3 kez kalp durması sonucu kaybım var tüm testler yapıldı kromozom vs...problem morfoloji imiş %5 çıktı şubat afetiyle gel dedi doktorum.inşallah bir daha durma olayı yaşamam.ilkinde pgd yaptırdınız mi tüp bebekte.bize mecbur yapılacak.
Evet canım doğal yoldan ilk aylarda ilk denemelerde kalmam o yüzden sanırım.ams seçilmesi gerekiyor spermin diye düşünüyorum artık 3kayıptan sonraCanım bizim morfoloji %1 sizin gayet iyi 5 zaten 4 ten sonrası normal gebelik oluyor
Haklısın canım benimde pgt yapılcak cumartesi toplama olcak 3. Gün gönderilcek inşallah saglıklı embiriyolarımız gelirEvet canım doğal yoldan ilk aylarda ilk denemelerde kalmam o yüzden sanırım.ams seçilmesi gerekiyor spermin diye düşünüyorum artık 3kayıptan sonra
Merhaba arkadasimKızlar merhaba.... aklıma bişey takıldı. Aynı süreci geçiren olduysa bilgi verebilirmi... şimdi 29 aralıkta yumurtam donduruldu 5 ocakta ilk adetimi olup gittiğimde 45 gün civarını bulacak transferin rahim dinlensin demişti ve bana 21 günlük yasmin d.kontrol hapı verdi bu akşamda lucrin vurmaya başladım...lucrinide 30 gün vuruncan demişti... işte kafam burda karıştı... 45 gün şubat sonuna denk geliyo ve lucrini 30 gün vurcan dedi yani anlamadıgım şubattadamı transfer olmayacak
Amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım benim adetime 12gün var dahaHaklısın canım benimde pgt yapılcak cumartesi toplama olcak 3. Gün gönderilcek inşallah saglıklı embiriyolarımız gelir
İğnelerin herhangi bir yan etkisini yaşadın mi canımHaklısın canım benimde pgt yapılcak cumartesi toplama olcak 3. Gün gönderilcek inşallah saglıklı embiriyolarımız gelir
2. Adetime 1 hafta fikan var... o zaman desene estrofeme geçiş yaptırıp rahimin durumuna göre transfer olabilir şubat sonu gibi yinede.... biraz olsun içim rahatladıMerhaba arkadasim
Sizin tedaviniz nasil olur bilemem ama benim de embriyolarim donduruluo rahim dinlendirilecek dendi .ilk adette yumurtlama baskilandi ve lucrin kullandim dedigin gibi 2. Addette de estrofem verdi rahim kalinlastirmak icin yaklasik 20 gun kullandim kismet olursa 2subattada transferim var .
Hakkimizda hayirli gun hangi gun olacaksa o gun olsun .okadar beklemisiz sonucta.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.savirsizlaniyosun biliyorm2. Adetime 1 hafta fikan var... o zaman desene estrofeme geçiş yaptırıp rahimin durumuna göre transfer olabilir şubat sonu gibi yinede.... biraz olsun içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?