- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.401
Hayırlısı olsun canım nasıl iyi mi geçti peki ağrı sızı?? Zaten bi tanecik olsun yeter bize azı çoku boşverelim :)Eve geldim şimdi.doktorum 4 yumurta toplamış o da şaşırmış ben en az 10 diye girmiştim ama merak etme dedi.çok şaşırdım bu kadar az olmasına bir diğer şaşırdığım noktada taze transfer olacakmışım,tabi herşey yolunda giderse
Maşallah güzel haber inşallah kaliteli embriyoların olur.az kalmış opu yaselam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı
8 yumurta görünüyor 15-18mm büyüklüklerinde ve arkadan yeniler de oluşuyormuş
perşembe tekrar kontrolüm olacak ve ctesi opu
heyecanım yok
ama iyi hissediyorum
paylaşmak istedim
Sağol biliyorum öyle de 10 tane yumurta nereye uçtugeçmiş olsun..
önemili olan sayı değil kalitesi
inşallah sağlıklı embriyoların olur
Kızlar şimdi kontrolden çıktım yumurtalarım büyümüş perşembe tekrar kontrolüm var ama doktorum yumurtaların çok fazla olduğu için şişliğin çok olacak ve bu ay transfer yapmayacağız çünkü yumurta fazlalığından dolayı yaparsak ve hamile kalırsan karnın su toplayacak dedi yani rahim dinlendireceğiz bir ay ama aklım karıştı taze transferle sizce arasında bir fark var mı bunda tutma olasılığı daha mı az doktorum öyle olmadığını söyledi ama bilemedim
Sayısını söylemedi sadece yumurtan çok olacak dedi heralde perşembe günü gittiğimde söyler yumurta sayısını da. Hayırlısı ikimiz için de zaten doktorlar en iyisini biliyordur kişinin durumuna göre en uygun hangisi olacaksa onu uygularlarEvet bende de var sendromu ama amh 2.15 yani tedavi için müsaitti ohss riskinden korktu yine de sağda 8 solda 5 olmuş görünüyo doktor çok sevindi buna o yüzden taze dedi ztn de senin kaç çıktı sayı çok dedi
Operasyondan sonra odama geçince regl sancısı gibi sancım oldu birazcık ama çok basit bir ağrı.şimdi uzanıyorum ara ara ağrı vurup geçiyor.eve dönerkende inanılmaz midem bulandı anesteziden sanırım.Aslında hiç zor bşy değilde hastane ortamı geriyor insanıHayırlısı olsun canım nasıl iyi mi geçti peki ağrı sızı?? Zaten bi tanecik olsun yeter bize azı çoku boşverelim :)
Sağol biliyorum öyle de 10 tane yumurta nereye uçtu
Yok kuzum ya cumartesi gittiğimde 18mm filandı bence çatladı bunlar kendiliğindenbelki yeterli büyüklüğe ulaşamamıştır
takma kafana
4 yumurtanın 4 üde sağlıklı olsun inşallahh
aynen öyle onların elindeyizSayısını söylemedi sadece yumurtan çok olacak dedi heralde perşembe günü gittiğimde söyler yumurta sayısını da. Hayırlısı ikimiz için de zaten doktorlar en iyisini biliyordur kişinin durumuna göre en uygun hangisi olacaksa onu uygularlar
Yumurta sayısını söylemedi ama kapladıkları yerle ilgili sanırım konu karnım çok şişeceği için taze transfer uygulanıp hamile kalırsam su toplama riskinden endişe etti. Pko hastası olduğum için böyle bir etkisi oluyormuşkaç adet yumurtan oluşmuş ki
bazen çok görünüp opu da daha az toplanabiliyor
ya da daha az görünüp opu da daha çok toplanıyor
önemli olan kaliteli olmaları
dondurulmuş transferin de olasılığı azaltma gibi bi durumu yok
benim embriyolar 5. güne giderse pgt den sağlıklı gelirse ben de transferi eylül gibi yapmayı planlıyorum mesela
Pskolojik evet inşallah döllensinler de tutunsunlar sana son aşaman artık :))Operasyondan sonra odama geçince regl sancısı gibi sancım oldu birazcık ama çok basit bir ağrı.şimdi uzanıyorum ara ara ağrı vurup geçiyor.eve dönerkende inanılmaz midem bulandı anesteziden sanırım.Aslında hiç zor bşy değilde hastane ortamı geriyor insanı
Yok kuzum ya cumartesi gittiğimde 18mm filandı bence çatladı bunlar kendiliğinden
Evet baya hızlı gelişti taze transfer beklemiyordum bide hayırlısı,yarın arayıp durumu bildirsinlerde inşallah döllenirlerPskolojik evet inşallah döllensinler de tutunsunlar sana son aşaman artık :))
14-15 ti ilk muayenede.hatta doktorum dedi bende şaşırıdm 10un üstünde bekliyordum ama endişelnme dedi.kafam brz leylaydı bide çok şaşırdım zaten 4 diyince aklıma bile gelmedi.doktora sorsaydın keşke, ben de merak ettim şimdi nereye gitti geriye kalan 6 yumurta
Yumurta sayısını söylemedi ama kapladıkları yerle ilgili sanırım konu karnım çok şişeceği için taze transfer uygulanıp hamile kalırsam su toplama riskinden endişe etti. Pko hastası olduğum için böyle bir etkisi oluyormuş
14-15 ti ilk muayenede.hatta doktorum dedi bende şaşırıdm 10un üstünde bekliyordum ama endişelnme dedi.kafam brz leylaydı bide çok şaşırdım zaten 4 diyince aklıma bile gelmedi.
Dediğin gibi sayının önemi yok artık bundan sonrası nasip bekliyoruzbenim ilk tüp bebek denememde 2 tane görünüyordu
opu da 6 tane toplanmıştı
ben de o zaman fazla çıktı diye şaşırmıştım
ama bir işe yaramadı fazla olması
4. güne 1 tanesi zar zor gitmişti
Canım şimdi ilaçlardan ne devam ediceksin kullanılck mı dahaDediğin gibi sayının önemi yok artık bundan sonrası nasip bekliyoruz
Prolutex diye göbekten iğne ve prednol hap bide coraspin bu kadarCanım şimdi ilaçlardan ne devam ediceksin kullanılck mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?