2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hayırlısı olsun canım nasıl iyi mi geçti peki ağrı sızı?? Zaten bi tanecik olsun yeter bize azı çoku boşverelim :)

Maşallah güzel haber inşallah kaliteli embriyoların olur.az kalmış opu ya

kaç adet yumurtan oluşmuş ki
bazen çok görünüp opu da daha az toplanabiliyor
ya da daha az görünüp opu da daha çok toplanıyor
önemli olan kaliteli olmaları
dondurulmuş transferin de olasılığı azaltma gibi bi durumu yok
benim embriyolar 5. güne giderse pgt den sağlıklı gelirse ben de transferi eylül gibi yapmayı planlıyorum mesela

Sayısını söylemedi sadece yumurtan çok olacak dedi heralde perşembe günü gittiğimde söyler yumurta sayısını da. Hayırlısı ikimiz için de zaten doktorlar en iyisini biliyordur kişinin durumuna göre en uygun hangisi olacaksa onu uygularlar

Hayırlısı olsun canım nasıl iyi mi geçti peki ağrı sızı?? Zaten bi tanecik olsun yeter bize azı çoku boşverelim :)
Operasyondan sonra odama geçince regl sancısı gibi sancım oldu birazcık ama çok basit bir ağrı.şimdi uzanıyorum ara ara ağrı vurup geçiyor.eve dönerkende inanılmaz midem bulandı anesteziden sanırım.Aslında hiç zor bşy değilde hastane ortamı geriyor insanı

aynen öyle onların elindeyiz

Yumurta sayısını söylemedi ama kapladıkları yerle ilgili sanırım konu karnım çok şişeceği için taze transfer uygulanıp hamile kalırsam su toplama riskinden endişe etti. Pko hastası olduğum için böyle bir etkisi oluyormuş

Pskolojik evet inşallah döllensinler de tutunsunlar sana son aşaman artık :))

en iyisini dokturun bilir, hakkında hayırlısı olsun inşallah
perşembe günü sayısını ve büyüklüklerini de sormayı atlama,
benim de kontrolüm perşembe
burada paylaşırız son durumlarımızı

14-15 ti ilk muayenede.hatta doktorum dedi bende şaşırıdm 10un üstünde bekliyordum ama endişelnme dedi.kafam brz leylaydı bide çok şaşırdım zaten 4 diyince aklıma bile gelmedi.

benim ilk tüp bebek denememde 2 tane görünüyordu
opu da 6 tane toplanmıştı
ben de o zaman fazla çıktı diye şaşırmıştım
ama bir işe yaramadı fazla olması
4. güne 1 tanesi zar zor gitmişti

benim ilk tüp bebek denememde 2 tane görünüyordu
opu da 6 tane toplanmıştı
ben de o zaman fazla çıktı diye şaşırmıştım
ama bir işe yaramadı fazla olması
4. güne 1 tanesi zar zor gitmişti
Dediğin gibi sayının önemi yok artık bundan sonrası nasip bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…