2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Tanı amaclı yaptılar, cok iyi bir dr var ama histeriskopi yapıyormuş ilk olarak dediler. Bizde el mahkum cocuk olsun da yaptırırız dedik. Öyle oldu.
Bütün doktorlar icin söyleyemem ama çoğu doktor bu tüp bebek olayına ne yazıkki ticari bakıyor. Çoğu hastanede opu günü ameliyat odasında raporlu raporsuz yazıyor. Raporlulari gecistirir gibi işlem yapıyorlar. Hele bir de sorununuz varsa yok şunu yapalim yok bunu deneyelim diyip duruyorlar. Çünkü yaptıkları her operasyon icin ek ücret alıyorlar. Tanidigim tup bebek yaptiranlardan 2 kisi rahmini aldirmak zorunda kaldi. Bana bu tarz doktorlar rastlamış olabilir. Ama doktorların her dediğini yapmamak lazım iyice araştırmak bir kaç doktorun fikrini almak lazım. Çocuğumuz olsun da ne olursa olsun deyip kendi sagligimizdan da olmamız lazımmış.

Hep aklımda tutuyorum her kontrol öncesi şunları şunları soracağım diye sonra oradayken aklımdan gidiyor :) evet hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah perşembe son durumları tekrar yazarız

Raporla ne alakası var ki canım 1500 karşılıyo devlet onu da hastaneye veriyo yani doktorun raporlu hastalardan bi kaybı yok ki yine aynı parayı almış oluyo

Anladım toplam rakam üzerinden 1500 ünü ödüyor eczaneye bir kaç kez sordum cevap vermek istemedi aklımda kalmıştı
İlaçlardan muaf olunuyor reçete edilmiş olanlar için ama klinikler bunu saymıyor 1 ay dolduysa rapor geçmez ilaçta dyorlar bu da yeni çıkmış :) bn takip aşılama fln denenmeden direk tüp raporu aldım pek bi işe de yaramadı yani

Hadi hayırlısı canım fazla yumurta fazla şans demek ben bir blogda görmüştüm kadının karnı 6-7 aylık hamile gibiydi su toplamaktan, anesteziyle bayıltıp ameliyathane ortamında aldılar diye anlatmıştı o yüzden vardır doktorunun bir bildiği , dondurma işlemindeki risk embriyonun çözülürken kaybedilme ihtimali var diye biliyorum ama onun da dışında daha iyi tuttuğunu söyleyenler bile var hayırlısı olsun hakkında

Hadi geçmiş olsun canım, ben de şaşırdım ama moralini bozma önemli olan netice, kaliteli embriyo sayısı, 1-0 olsun bizim olsun, yarın güzel haberler alırsın inşallah, ben dün canımın derdiyle pek stres olmamıştım ama laboratuvardan haber beklemek de zormuş giden yumurtlarla ilgili de bazen yumurtların çoğu büyüyüne kadar önden gidenler en büyükler çatlayabiliyor birkaçı zayi olabiliyor diye duymuştum öyle bir şey olabilir mi acaba

İnşallah canım güzel haber gelir.Bence de çatladılar çünkü ben çok şişmiştim dün garip bir şekilde o şişkinlik azalmıştı.

Doğrudur canım ben de epey doktor gezmek durumunda kaldım bu süreçte, çok insani, ehil olanları da var muhakkak ama rabbim ne yokluklarını göstersin ne ellerine düşürşün, laparoskopi vs yapalım çok rahat çıkıyor ağzınlarından basit bir işlem gibi, ki bana tedavi amaçlıyı geçtim sadece bakıp kapatmak için teklif eden doktor bile oldu, haklısın birkaç doktora danışmadan gerçekten elzem değilse vücudun dengesiyle oynamamak lazım, sen de olacağı varmış de önüne bakmaya çalış bundan sonra, herşey bizim için yaşayacağımız varmış diyorum ben artık...

İnşallah canım güzel haber gelir.Bence de çatladılar çünkü ben çok şişmiştim dün garip bir şekilde o şişkinlik azalmıştı.
Olabilir çok karışık bu işler doktora tabi olmaktan başka elden birşey gelmiyor canım, insanın aklına toplamak için geç mi kaldılar acaba diye gelmiyor değil ama bilmeden de doktora ne diyebilirsin ki, toplanıp yaşamasa daha üzülürdün belki bunda da vardır bi hayır dur bakalım, yarına hepsi döllenecektir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…