- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.421
Tanı amaclı yaptılar, cok iyi bir dr var ama histeriskopi yapıyormuş ilk olarak dediler. Bizde el mahkum cocuk olsun da yaptırırız dedik. Öyle oldu.Histeroskopi neyin tanısı için yaptılar ki canım, haklısın onun üzerine bir daha işlem yaptırmak istememeye, zaten laparoskopide genelde tedavi garantisi vermiyorlar bana da yapmak isteyen doktorlar olmuştu istemedim, bu son denemen olsun inşallah canım
Hep aklımda tutuyorum her kontrol öncesi şunları şunları soracağım diye sonra oradayken aklımdan gidiyor :) evet hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah perşembe son durumları tekrar yazarızen iyisini dokturun bilir, hakkında hayırlısı olsun inşallah
perşembe günü sayısını ve büyüklüklerini de sormayı atlama,
benim de kontrolüm perşembe
burada paylaşırız son durumlarımızı
Raporla ne alakası var ki canım 1500 karşılıyo devlet onu da hastaneye veriyo yani doktorun raporlu hastalardan bi kaybı yok ki yine aynı parayı almış oluyoTanı amaclı yaptılar, cok iyi bir dr var ama histeriskopi yapıyormuş ilk olarak dediler. Bizde el mahkum cocuk olsun da yaptırırız dedik. Öyle oldu.
Bütün doktorlar icin söyleyemem ama çoğu doktor bu tüp bebek olayına ne yazıkki ticari bakıyor. Çoğu hastanede opu günü ameliyat odasında raporlu raporsuz yazıyor. Raporlulari gecistirir gibi işlem yapıyorlar. Hele bir de sorununuz varsa yok şunu yapalim yok bunu deneyelim diyip duruyorlar. Çünkü yaptıkları her operasyon icin ek ücret alıyorlar. Tanidigim tup bebek yaptiranlardan 2 kisi rahmini aldirmak zorunda kaldi. Bana bu tarz doktorlar rastlamış olabilir. Ama doktorların her dediğini yapmamak lazım iyice araştırmak bir kaç doktorun fikrini almak lazım. Çocuğumuz olsun da ne olursa olsun deyip kendi sagligimizdan da olmamız lazımmış.
Devlet onlara gec ödeme yapıyor normal hasta gibi trink para almıyorlar. Bir de 3 hakkı var nasilsa diye düşünüyorlar.Raporla ne alakası var ki canım 1500 karşılıyo devlet onu da hastaneye veriyo yani doktorun raporlu hastalardan bi kaybı yok ki yine aynı parayı almış oluyo
Bilmem bnde raporluyum her zamanki gibi davranıyorlar 1500tl için sanmıyorum ya şükür doktorum çok iyiDevlet onlara gec ödeme yapıyor normal hasta gibi trink para almıyorlar. Bir de 3 hakkı var nasilsa diye düşünüyorlar.
Işte allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ne guzel şanslısın. Bana öylesi denk geldi bende raporlarımın hepsini kullandim. Şimdi raporsuz devamBilmem bnde raporluyum her zamanki gibi davranıyorlar 1500tl için sanmıyorum ya şükür doktorum çok iyi
Ben raporluydum canım muaftım ilaç parasından ama herkesin ilaçları farklı yne de 3-4bin arası tutar diye biliyorum
Bende tekrar başlıyorum kızlar ilk denemem ocak taydı düşük amh kalitesiz yumurta sorunum var rahim inceliği yüzünden transferim iptal oldu. Bu sefer nolur son olsun diyorum
Allah işinizi rast getirsin, gönlünüzce versin inş
6 bindi 4500 ödedim ilaçlara 800 sadece. 1500tlsini ödüyo devlet kalanı bizdenRaporlu olunca ne kadar ödeniyor acaba bende ilk tedavimde raporuydum ama 900 e yakın para ödedim
6 bindi 4500 ödedim ilaçlara 800 sadece. 1500tlsini ödüyo devlet kalanı bizden
İlaçlardan muaf olunuyor reçete edilmiş olanlar için ama klinikler bunu saymıyor 1 ay dolduysa rapor geçmez ilaçta dyorlar bu da yeni çıkmış :) bn takip aşılama fln denenmeden direk tüp raporu aldım pek bi işe de yaramadı yaniAnladım toplam rakam üzerinden 1500 ünü ödüyor eczaneye bir kaç kez sordum cevap vermek istemedi aklımda kalmıştı
Hayırlı olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına al insallahBende tekrar başlıyorum kızlar ilk denemem ocak taydı düşük amh kalitesiz yumurta sorunum var rahim inceliği yüzünden transferim iptal oldu. Bu sefer nolur son olsun diyorum
Hadi hayırlısı canım fazla yumurta fazla şans demek ben bir blogda görmüştüm kadının karnı 6-7 aylık hamile gibiydi su toplamaktan, anesteziyle bayıltıp ameliyathane ortamında aldılar diye anlatmıştı o yüzden vardır doktorunun bir bildiği , dondurma işlemindeki risk embriyonun çözülürken kaybedilme ihtimali var diye biliyorum ama onun da dışında daha iyi tuttuğunu söyleyenler bile var hayırlısı olsun hakkındaKızlar şimdi kontrolden çıktım yumurtalarım büyümüş perşembe tekrar kontrolüm var ama doktorum yumurtaların çok fazla olduğu için şişliğin çok olacak ve bu ay transfer yapmayacağız çünkü yumurta fazlalığından dolayı yaparsak ve hamile kalırsan karnın su toplayacak dedi yani rahim dinlendireceğiz bir ay ama aklım karıştı taze transferle sizce arasında bir fark var mı bunda tutma olasılığı daha mı az doktorum öyle olmadığını söyledi ama bilemedim
Hadi geçmiş olsun canımEve geldim şimdi.doktorum 4 yumurta toplamış o da şaşırmış ben en az 10 diye girmiştim ama merak etme dedi.çok şaşırdım bu kadar az olmasına bir diğer şaşırdığım noktada taze transfer olacakmışım,tabi herşey yolunda giderse
Ahh nerde o günler 1 taneolur mu ? Gebelik testine kadar kullanacağım şimdilik 14 tane yani iğnecikProlutex progesteron sanırım bi tane mi ondan canım
İnşallah canım güzel haber gelir.Bence de çatladılar çünkü ben çok şişmiştim dün garip bir şekilde o şişkinlik azalmıştı.Hadi geçmiş olsun canım, ben de şaşırdım ama moralini bozma önemli olan netice, kaliteli embriyo sayısı, 1-0 olsun bizim olsun, yarın güzel haberler alırsın inşallah, ben dün canımın derdiyle pek stres olmamıştım ama laboratuvardan haber beklemek de zormuş giden yumurtlarla ilgili de bazen yumurtların çoğu büyüyüne kadar önden gidenler en büyükler çatlayabiliyor birkaçı zayi olabiliyor diye duymuştum öyle bir şey olabilir mi acaba
Doğrudur canım ben de epey doktor gezmek durumunda kaldım bu süreçte, çok insani, ehil olanları da var muhakkak ama rabbim ne yokluklarını göstersin ne ellerine düşürşün, laparoskopi vs yapalım çok rahat çıkıyor ağzınlarından basit bir işlem gibi, ki bana tedavi amaçlıyı geçtim sadece bakıp kapatmak için teklif eden doktor bile oldu, haklısın birkaç doktora danışmadan gerçekten elzem değilse vücudun dengesiyle oynamamak lazım, sen de olacağı varmış de önüne bakmaya çalış bundan sonra, herşey bizim için yaşayacağımız varmış diyorum ben artık...Tanı amaclı yaptılar, cok iyi bir dr var ama histeriskopi yapıyormuş ilk olarak dediler. Bizde el mahkum cocuk olsun da yaptırırız dedik. Öyle oldu.
Bütün doktorlar icin söyleyemem ama çoğu doktor bu tüp bebek olayına ne yazıkki ticari bakıyor. Çoğu hastanede opu günü ameliyat odasında raporlu raporsuz yazıyor. Raporlulari gecistirir gibi işlem yapıyorlar. Hele bir de sorununuz varsa yok şunu yapalim yok bunu deneyelim diyip duruyorlar. Çünkü yaptıkları her operasyon icin ek ücret alıyorlar. Tanidigim tup bebek yaptiranlardan 2 kisi rahmini aldirmak zorunda kaldi. Bana bu tarz doktorlar rastlamış olabilir. Ama doktorların her dediğini yapmamak lazım iyice araştırmak bir kaç doktorun fikrini almak lazım. Çocuğumuz olsun da ne olursa olsun deyip kendi sagligimizdan da olmamız lazımmış.
Olabilir çok karışık bu işler doktora tabi olmaktan başka elden birşey gelmiyor canım, insanın aklına toplamak için geç mi kaldılar acaba diye gelmiyor değil ama bilmeden de doktora ne diyebilirsin ki, toplanıp yaşamasa daha üzülürdün belki bunda da vardır bi hayır dur bakalım, yarına hepsi döllenecektir belki deİnşallah canım güzel haber gelir.Bence de çatladılar çünkü ben çok şişmiştim dün garip bir şekilde o şişkinlik azalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?