2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Doktoruma güveniyorum ve tanıdık olumlu da konuştu kısmet ama yaşayıp göreceğiz.Kısmetten öte yol yok

Hayırlısı olsun canım moralini bozma sakın iyi düşün

Merhaba arkadaşlar bende inşallah Şubatta transfer diliyorum
acaba kaç kiloydunuz ameliyat oldunuz?

Aman Allah korusun hamile kalalım diye bu kadar uğraşıyoruz insan bu aşamalarda heyecan yapıyor aman hamile olayım da artık çabuk olsun diye düşünüyor ama doğru zamanı beklemek lazım. Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ne zaman başlamıştın tedavilere , hangi iğneyi kullandın yumurtalar için ? Kaç lık bi de :)

Bana da et ve asitli şeyler yeme dedi dr , hangi iğneyi kullanıyorsun

Canım benim de bugün 4. Senle ayniyiz o zaman ben gonal f kalem iğne kullanıyorum bide folik asit o kadar.
Iğne ilk 2 gün 150 idi sonra 225 oldu yarin da kontrol bakalim değişecek mi
İlk kontrolün mü ? Benim ilk olacak , bana direk 300 le başladı. Yüksek biraz ama bi bildiği vardır diyorum .. hangi ildesin

Doktoruma güveniyorum ve tanıdık olumlu da konuştu kısmet ama yaşayıp göreceğiz.Kısmetten öte yol yok
Öyle canım bu işlerin bi matematiği yokmuş rabbimin hikmeti işte, güvenebilmek en önemlisi ne güzel, benim de beynim sus diyor gönlüm acaba arasam da iki embriyo mu koysalar diyor (tabi çıkarsa nasip) bakalım yarın ne diyecekler, sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah

Öyle geç olsun güç olmasın inşallah, sen de piko mu vardı canım yoksa ilaçların etkisiyle mi o kadar çok yumurta oluştu

Ahh nerde o günler 1 taneolur mu ? Gebelik testine kadar kullanacağım şimdilik 14 tane yani iğnecik
Bana progesteron için vajinal jel verdiler canım, hem de iki kutu 30 tane, daha transfer olacağım, hamile kalıp kalamayacağım belli olmadan anlamadım o yüzden pek ,sürüp 5 dk yat sonra 5-10dk evin içinde yürü zahmetli biraz, vajinada kaşıntı tahriş de yapıyormuş bir süre sonra o yüzden iğnenin de artı yanları yok değil canım

İlk kontrolün mü ? Benim ilk olacak , bana direk 300 le başladı. Yüksek biraz ama bi bildiği vardır diyorum .. hangi ildesin
Yok canım benim ikinci kontrol olacak. Adetin 2. Günü yumurtalarım büyük geldi 150 ile başladı 2 gün sonra kontrol verdi baktı normal büyüyor dozu arttırdı simdi geldim kontrole bakalim ne olacak. Benim de önceki tedavilerde 300 ile başlamıştık.
doktor ilaç vermedi mi
Ilaç verdi canim bu seferki doktorum. 3 ay kullandık haftaya sperm testinde belli olacak bakalim bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…