2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Yapıldı canım. 2 tane
Ohh maşallah hadi hayırlı uğurlu olsun.bebişlerin sana tutunacak. Sen sadece içini ferah tut ve kendini koru. Yeni okudum bir öncekileri. 20 dk iyi dayanmış beklemişsin. Lavaboya gitmende hiç bir sıkıntı yok. Transferden sonra hemen lavaboya git sonra gel 10 dk otur dedi doktor. Sonrasında 10 dk bile oturamadım. Sonra ilaçları yazdırıp eve gelmiştim.

Baktım negatif hissetsem de pozitif hissetsem de sonuç negatif olursa her halukarda üzüleceğim şu 12 gün hamile olduğumu sanıp mutlu olayım dedim en azından, bir de aylardır adete kadar hamile miyim diye beklediğim için süreç çok da farklı gelmedi sakinim o yüzden, hoş donmuşum da yok neyime güveniyorsam, ne kadar pozitifim desem de kendimi kandırıyorum işte kafam deli sorular dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm bilinçaltımın oyunu

Çok sağol. Tuttu mu peki.

Kızlar selam herkese
Bugün hastaneden aradılar. 1 tanesi 5. Güne gelmiş ve pgt yapılabilecek kalitedeymiş. Genetiğe gönderilecekmiş. Sonuçlar 6 haftaya kadar elimizde olurmuş.
Acaba gerçekten 1 tane kaldı mı
Sizce merkezler para kazanabilmek için 1 tane kaldı genetiğe gönderiyoruz diye hikaye anlatıyor olabilirler mi. 5 hafta sonunda genetiği kötü diye haber geldiğinde ben nasıl emin olacağım ki.
Kafam çok karışık. Bana bir fikir verin. Gerçekliğini nasıl anlayabilirim

Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) Doktorunuz kimdi?

Hangi merkeze gidiyorsunuz? Bunu anlamanın imkanı yok..merkezinize güvenmeniz gerekiyor..yalan konuşacaklarını sanmıyorum..inşallah kaliteli sağlıklıdır

N
Normalde kaç embriyo vardı

Gerçekliğini anlayamazsın inanmak zorundasın bu kadar fazla düşünme bence,kendi imkanlarımızla evimizde tüp bebek yapamıyacağımıza göre inanmaktan güvenmekten başka yol yok,para için böyle bir yalan söyleme ihtimalleri binde 1 olabilir kimse garanti veremez bu bir matematik değil insan elinden geçiyor hata payı herşeyde olduğu gibi bunda da vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…