- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.921
Hayirli ugurlu olsun insallah sonucun güzel olurBen de biraz önce transfer oldum kızlar. 2 adet 5.gün embriyosu. Yalnız transferden 20 dk sonra tuvalete gittim dayanamadım. Bunun bana bi zararı olmaz değil mi
Amin inşallah cümlemizinHayirli ugurlu olsun insallah sonucun güzel olur
Transferin yapıldı mı? Kaç embriyo transfer edildi5.gün transferi olan arkadaşlar bütün embriyolarınız 5.güne çıkabildi mi? Benim dün 3.günü 7 embriyo gelişiyordu. Yarın transfer var acaba hepsi devam ediyor mudur çok meraktayım
Yapıldı canım. 2 taneTransferin yapıldı mı? Kaç embriyo transfer edildi
Ohh maşallah hadi hayırlı uğurlu olsun.bebişlerin sana tutunacak. Sen sadece içini ferah tut ve kendini koru. Yeni okudum bir öncekileri. 20 dk iyi dayanmış beklemişsin. Lavaboya gitmende hiç bir sıkıntı yok. Transferden sonra hemen lavaboya git sonra gel 10 dk otur dedi doktor. Sonrasında 10 dk bile oturamadım. Sonra ilaçları yazdırıp eve gelmiştim.Yapıldı canım. 2 tane
Baktım negatif hissetsem de pozitif hissetsem de sonuç negatif olursa her halukarda üzüleceğim şu 12 gün hamile olduğumu sanıp mutlu olayım dedim en azından, bir de aylardır adete kadar hamile miyim diye beklediğim için süreç çok da farklı gelmedi sakinim o yüzden, hoş donmuşum da yok neyime güveniyorsam, ne kadar pozitifim desem de kendimi kandırıyorum işte kafam deli sorularOh ne güzel maşallah bende hiç olmadı diye düşünüyorum negatife alıştırmaya çalışıyorum kendimi zaten rüyamda da negatif gördüm gece 4 den beri uyuyamadımdoğru diyorsun cuma filan hiç bşy çıkmaz gözümü karartıp pazartesi salıyı bekleyebilirim
Çok sağol. Tuttu mu peki.Ohh maşallah hadi hayırlı uğurlu olsun.bebişlerin sana tutunacak. Sen sadece içini ferah tut ve kendini koru. Yeni okudum bir öncekileri. 20 dk iyi dayanmış beklemişsin. Lavaboya gitmende hiç bir sıkıntı yok. Transferden sonra hemen lavaboya git sonra gel 10 dk otur dedi doktor. Sonrasında 10 dk bile oturamadım. Sonra ilaçları yazdırıp eve gelmiştim.
Hayırlı olsun cnmBen de biraz önce transfer oldum kızlar. 2 adet 5.gün embriyosu. Yalnız transferden 20 dk sonra tuvalete gittim dayanamadım. Bunun bana bi zararı olmaz değil mi
Aminn çok sağol canımHayırlı olsun cnm
İdrar testinde sıkıntı yok bir sürü var zaten evde yaparız kan tahliline cumartesi gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim.Canim beraber yapiyorduk cuma günü idrar testini beni Satin
Tamam inşallah pozitif. Sen normal test mi yapıyorsun yoksa erken gebelik testimiİdrar testinde sıkıntı yok bir sürü var zaten evde yaparız kan tahliline cumartesi gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim.yarın başlıyoruz idrar testine
Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) Doktorunuz kimdi?kizlar umudunuzu yitirmeyin. Ben de cok yipranmistim. once doktor indirim yapti 5000 lira dedi. ilaclarimi da bir eczaneye yonelnedirdi ordan aldim 2700 oldu. ben toplamda 7700 liraya yaptirdim tup bebegi. rabbim ol dedi oldu.ama maddi kismindan dolayi yaptiramayanlara oneriyorum kendi doktorumu.hergun aradi beni tedavim boyunca.Allah razi olsun ondan. ben kirdim onu arama dedim yuzune kapattim simdi utaniyorum hamileyim diyemiyorum. ama ben boyle doktor ne gordum ne duydum. hamile oldugumu ogrense sevincinden hoplardi yeminle.
Hangi merkeze gidiyorsunuz? Bunu anlamanın imkanı yok..merkezinize güvenmeniz gerekiyor..yalan konuşacaklarını sanmıyorum..inşallah kaliteli sağlıklıdırKızlar selam herkese
Bugün hastaneden aradılar. 1 tanesi 5. Güne gelmiş ve pgt yapılabilecek kalitedeymiş. Genetiğe gönderilecekmiş. Sonuçlar 6 haftaya kadar elimizde olurmuş.
Acaba gerçekten 1 tane kaldı mı
Sizce merkezler para kazanabilmek için 1 tane kaldı genetiğe gönderiyoruz diye hikaye anlatıyor olabilirler mi. 5 hafta sonunda genetiği kötü diye haber geldiğinde ben nasıl emin olacağım ki.
Kafam çok karışık. Bana bir fikir verin. Gerçekliğini nasıl anlayabilirim
Normalde kaç embriyo vardıKızlar selam herkese
Bugün hastaneden aradılar. 1 tanesi 5. Güne gelmiş ve pgt yapılabilecek kalitedeymiş. Genetiğe gönderilecekmiş. Sonuçlar 6 haftaya kadar elimizde olurmuş.
Sizce merkezler para kazanabilmek için 1 tane kaldı genetiğe gönderiyoruz diye hikaye anlatıyor olabilirler mi. 5 hafta sonunda genetiği kötü diye haber geldiğinde ben nasıl emin olacağım ki.
Yaa normal test almışım netten almıştım çok farkediyor mu ? Olmadı haftasonu erken gebelik testi alırım.Hepimizin duaları kabul kandili mübarek olsunTamam inşallah pozitif. Sen normal test mi yapıyorsun yoksa erken gebelik testimi
Haftasonu idrar testi ben de yapabilirim aslındaİdrar testinde sıkıntı yok bir sürü var zaten evde yaparız kan tahliline cumartesi gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim.yarın başlıyoruz idrar testine
Gerçekliğini anlayamazsın inanmak zorundasın bu kadar fazla düşünme bence,kendi imkanlarımızla evimizde tüp bebek yapamıyacağımıza göre inanmaktan güvenmekten başka yol yok,para için böyle bir yalan söyleme ihtimalleri binde 1 olabilir kimse garanti veremez bu bir matematik değil insan elinden geçiyor hata payı herşeyde olduğu gibi bunda da vardırKızlar selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?