- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
evet çikolata şerbet limonata kuru pasta verildi ama öyle çok değilAynen cibinlik var ikimizin yataginda ve susleme serbet cikolata kurupasta falan da yaziyordu ben almistim goturmucem eger guzelse ... anesteziden memnun kalmana sevindim cok ... itiraf edeyim ben korkuyorum ikinci dogumum.olmasina raģman
Doğumdan sonraki ilk haftalarda genelde süt bolca gelir. Sen birini ver, baktın ki artık bebekten yutkunma sesi gelmiyor diğerini verirsin, ondan sonra bebek hala meme aranıyorsa tekrar ilk göğsü verirsin, boş olan göğsü bebek şöyle bir 2-3 dk emdiğinde o göğüsten de yine de süt gelmeye başlar. Gerçekten biraz da sabır işi ve hemen aa süt gelmiyor demiceksin bebeği sen tuttukça o süt gelir Allahın izniyle.Yaa kizlar ben anlamadim su emzirme isini. Simdi ilk emzirirken diyelim sag gogsu emdi. Sonra diger gogus emzirilecek mi yoksa aradan zaman gectikten sonra mi diger gogus emzirilecek
Hepsi normal kuzum benim. Ama yanında oluslarini bakışlarını kokularını sana dokunmalarini dünyalara degismiyceksinGaliba kafayı yedimHem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice
Evet özellikle emzirirken salgılanan hormon rahmi toparlıyor e tabi o da sancı ile oluyor. Bende çok fena ağrıdı üçüncü bebek olduğu için ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ama sancılanması iyi birşey yani.
Gününü tamamlıyorsun. Artık normal bağırsak hareketlerinin artıp hızlanması.9 aydır mide bulantısı nedir bilmedim ama son 4 gündür afedersiniz ne yersem tuvalete koşuyorum normal mi ya? Bide sabah bulantılarım başladı
Eşim karnıma gidiyo istemsizGaliba kafayı yedimHem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice
2 parça yatar kuzum şimdi Bi 37den doğuma kadar olan yatmıştır bide doğumdan sonra yatıcakKızlarr doğum parası yatmış ama 1500 yatmış
Az değil mi ya
Taksit taksit mi yatırıyorlar parayi
Canım pazartesi 144ü ara detaylı bilgi alabilirsinŞu 300 tl yi nerden veriyorlar?
Teşekkürler örtmenimGününü tamamlıyorsun. Artık normal bağırsak hareketlerinin artıp hızlanması.
Offf inanırımEvet sorma yaa hemoroid o kadar zor birşey ki yani bir daha doğurmak ister misin diye sorsalar Allahım yine hemoroid mi olcam diye korkuyorum
Hepsi normal kuzum benim. Ama yanında oluslarini bakışlarını kokularını sana dokunmalarini dünyalara degismiyceksin
Yaaa canlarım iyi ki varsınız ❤ Muhtemelen öyle olacak benim de ama işte şu an son gün ya, hormonların da etkisiyle insan tuhaf ruh hallerine girebiliyor demek ki. Eşim de diyor haftalardır kurtulmak istediğin şeyden kurtulucan diye mi ağlıyosunEşim karnıma gidiyo istemsiztuvalette duşta uyurken yemek yerken her saniye seninle olması mükemmel Bi his ama yanında olması bambaşka hamileliği hiç özlemedim kızım çok güzel kokusu çok güzel öpmek dokunmak çok güzel ❤
nüfus müdürlüğünden başvuru yapılıyoŞu 300 tl yi nerden veriyorlar?
144 ne ola ki ?Canım pazartesi 144ü ara detaylı bilgi alabilirsin
haydi gözün aydın senacımAllah'ım şükürler olsun çıkıp oleeeyy diye bagirasim var. Memelerin tamamen iyileşmiş önceki kadar bile acimiyor üç günde emzirmeyi nasıl özlemişim anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?