2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
12. Haftada erkek dediler, 14+3 de kız, 17 de tekrar kontrol var bu kez değişir mi acaba :)
hahaha :D bi arkadaş demişti kızdada erkekte de çıkıntı oluyor kızınki çekiliyor diye
gönlünden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim canım

Kizlar dişim feci agriyor sol tarafta ki altli üstlü bütün dişlerim agriyor ne yapacağım bilmiyorim:KK43:
Aynı durumdayız 2 gündür bende de aynı ağrı var. Oysa bir tane bile kusur yoktu dislerimde düzenli bakimlarimj da yaptırırım hep ama resmen içten içe çürümüş bı dişim sok oldum. Sanıyorum hormonlar.

kızlar şimdi doktor kontrolünden geliyorum ssk okmeydanında nazire eraslan usta ya gittim.Devlet hastanesi olmasından mıdır nedir hiç memnun kalmadım bu ikinci gidişim zaten..Ben sormasam cevap verecekleri yok.Bebek 11+6 olarak gorunuyormus 5 cm olmus daha. Daha önce sezaryen oldugum ıcın sorularım vardı dikiş yerlerimde bazen ağrı hissediyorum onu bıle soramadım.Ilaç verecek mısınız dıye yardımcısına sordum ne kullanıyorsanız devam edın dedı test ıcın ne zaman geleyım dedım normalde 12 den sonra haftaya gelın dedı.Yanı tam bır bılgılendırme maalesef yok .. bir güleryüz bi nezaket sıfır hadi onu geçtim bari bilgilendirme sağlayın değil mi mutlaka özele mi gitmek gerek ilgi için ?? Sonucta devlete ben vergimi veriyorum devlet de size maasınızı ödüyor..

Merhaba kizlar dün gece kendimi son ayimda hissettim yürüyemiyordum bile kasiklardaki agridan .sancidan uzandim sürekli.ilk gebelik olsaydi soluğu acilde alırdım galiba.3.olunca tecrubeli oluyo insan birazcik :anne: gobegim buyuyor şiddetli gerilmeler var.benimde gobegim cikacak sonunda.her gebelik ayri heyecan:emir_bebek:.Rabbim saglikla hayirla tamamina erdirsin ins.

Kizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Yanmam ve kasik agrim var 15 dk surdu
Prolutin depot 50p mg vurulduk 1 saate eve gidicem ins sukur bunuda atlattik darisi zamaninda gelen doguma şallah bir an ins
İnşallah bir an önce iyi olursun canım, rabbim sağlıkla kavuştursun sizi, tekrar çok geçmiş olsun..

birincisi gereksiz ötesi pahalı ikincisi 1 yaşından sonra kullanamazsın :) ben baktımda gerek yok canım
bende bebeeworl die bi markaya bakıyodum uzun zmandır hoşuma da gitti fiyatı da değerleri gibi uçuk değil, kullanışı da çok iyi pratik kolay ondada gözüm var, kraft da dursun aklımda bakalım sağolasın

Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Gerçekten en zor şey ama belki testler iyi gelir diye ümit etmekten başka elden bişey gelmiyor Rabbim kimseyi böyle bir karar eşiğinde bırakmasın sağlıkla kucahimiza alalım inşallah evlatlarımızı

Kizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Yanmam ve kasik agrim var 15 dk surdu
Prolutin depot 50p mg vurulduk 1 saate eve gidicem ins sukur bunuda atlattik darisi zamaninda gelen doguma ins
Geçmiş olsun kacirmisjm ne ameliyatı canı.

Merhaba kizlar dün gece kendimi son ayimda hissettim yürüyemiyordum bile kasiklardaki agridan .sancidan uzandim sürekli.ilk gebelik olsaydi soluğu acilde alırdım galiba.3.olunca tecrubeli oluyo insan birazcik :anne: gobegim buyuyor şiddetli gerilmeler var.benimde gobegim cikacak sonunda.her gebelik ayri heyecan:emir_bebek:.Rabbim saglikla hayirla tamamina erdirsin ins.
Merhaba ben de aksamlari afedersin totomu taşıyamıyorum kalçam agriyor :(

kızlar şimdi doktor kontrolünden geliyorum ssk okmeydanında nazire eraslan usta ya gittim.Devlet hastanesi olmasından mıdır nedir hiç memnun kalmadım bu ikinci gidişim zaten..Ben sormasam cevap verecekleri yok.Bebek 11+6 olarak gorunuyormus 5 cm olmus daha. Daha önce sezaryen oldugum ıcın sorularım vardı dikiş yerlerimde bazen ağrı hissediyorum onu bıle soramadım.Ilaç verecek mısınız dıye yardımcısına sordum ne kullanıyorsanız devam edın dedı test ıcın ne zaman geleyım dedım normalde 12 den sonra haftaya gelın dedı.Yanı tam bır bılgılendırme maalesef yok .. bir güleryüz bi nezaket sıfır hadi onu geçtim bari bilgilendirme sağlayın değil mi mutlaka özele mi gitmek gerek ilgi için ?? Sonucta devlete ben vergimi veriyorum devlet de size maasınızı ödüyor..
Canım sukur ki bakmıslar bursa da arastırma hastanesinde ultrasonla bakmak için ayrı gun verıyorlar. Ozeller aldı yurudu mecbur ozele gıdıyoruz. Ustelık ozeller de bu durumu kullanıp ucuk fıyatlar verıyorlar. En ucuz muayene 100 lira ama el mahkum naparsın.Seni cok zorlamıcaksa ozele gıt için rahat eder

Canım sukur ki bakmıslar bursa da arastırma hastanesinde ultrasonla bakmak için ayrı gun verıyorlar. Ozeller aldı yurudu mecbur ozele gıdıyoruz. Ustelık ozeller de bu durumu kullanıp ucuk fıyatlar verıyorlar. En ucuz muayene 100 lira ama el mahkum naparsın.Seni cok zorlamıcaksa ozele gıt için rahat eder
yorumun için çok teşekkür ederim canım Türkiye hastanesi var burada sadece muayene için 160 tl demişlerdi tahlillerle ne olur bilemedim :) işin aslı çalışıyorum ve ssk dibimizde eksta izin alıp gitmek istemediğimden yemek aramda gidip geliyorum fakat ben böyle bişey görmedim oğlumda özele gidiyordum gayet iyiydi burda son zamanlarıma doğru doğuma yakın özele giderim diye düşündüm yine de böyle gitmez farklı bir doktor ya da özeli deneyeceğim artık hayırlısı .. Bebeğin geriden gelmesi de canımı sıktı tabi.. Bana ense kalınlığı hakkında hiçbişey demedi bile doktor hanım

bende bebeeworl die bi markaya bakıyodum uzun zmandır hoşuma da gitti fiyatı da değerleri gibi uçuk değil, kullanışı da çok iyi pratik kolay ondada gözüm var, kraft da dursun aklımda bakalım sağolasın
mumnun kalırım gibi geliyo bende sürekli travel bakıyodum ama yok yani o ablada denedim çanta gibi katlanıyo falan kesin bu olcak yani deliymişim dedim

yorumun için çok teşekkür ederim canım Türkiye hastanesi var burada sadece muayene için 160 tl demişlerdi tahlillerle ne olur bilemedim :) işin aslı çalışıyorum ve ssk dibimizde eksta izin alıp gitmek istemediğimden yemek aramda gidip geliyorum fakat ben böyle bişey görmedim oğlumda özele gidiyordum gayet iyiydi burda son zamanlarıma doğru doğuma yakın özele giderim diye düşündüm yine de böyle gitmez farklı bir doktor ya da özeli deneyeceğim artık hayırlısı .. Bebeğin geriden gelmesi de canımı sıktı tabi.. Bana ense kalınlığı hakkında hiçbişey demedi bile doktor hanım
Tahlıller de cok tutuyor malesef ama dedıgım gıbı mecbur katlanıyor insan. Insallah gonlune gore bır doktor bulursun canım

Eklentiler

• IMG-20190115-WA0003.webp
    IMG-20190115-WA0003.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20190115-WA0002.webp
    IMG-20190115-WA0002.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 47
Ense kalınlıklarımiz 0,8 mm ve 1 mm çıktı kızlar doktor iyi dedi. Başka test yaptirmicam. Birsuru vitamin verdi hiç kan tahlili yaptirmadan bu nasıl bir doktor mantığı anlamadim eksik olduğunu nerden bildin acaba ilaç yazdın :sinirli:

Hep güzel haberler alırız inşallah :dua: doktorun verdiği vitaminlerle ilgili bence kan ver canım ben her ay kan verip değerlerimi kontrol ettiriyorum. Bana d vitamini, demir gibi ilaclar vermediler çünku değerlerin çok iyi dedi doktor gereksiz yere ilaç kullanmamak en iyisi bence :işsiz:

Back
X