- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bu ara karın ağrılı ishal bende de var canım korkma akışına bırak nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz tadını çıkaralım hamişliğimizinEvet bu ilk trimester çok zor.her ağrıdan korkuyorum .bir de ben sürekli ishalim ve hep karnım ağrıyor çok korkutuyor gaz ağrısı olsa da çokkkkk korkuyorum ben de 28 inde rahatlayacağım inşallah
Ahhh canım ağrı oluyorBu ara karın ağrılı ishal bende de var canım korkma akışına bırak nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz tadını çıkaralım hamişliğimizin
Kabızlıktan dolayı da şişkinliğin vardır canım ayrıca ödemde şişkinlik yapıyoBende de kabızlık oluyor kızlar karnınızda büyüme varmı bende şişlik var bu kadar büyük olmaması gerek gerçi o kadar çok ilaç var ki onlar yapıyordur
Şu ilaçlardan kurtulsak yan etkileri olabilirBende de kabızlık oluyor kızlar karnınızda büyüme varmı bende şişlik var bu kadar büyük olmaması gerek gerçi o kadar çok ilaç var ki onlar yapıyordur
Doktora gittin mi canım[QUOTE="Pembepanterr, post: 59208672, member:
Canım doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda haftasıyla da tam uyumlu 10+0 haftalığız Allahıma şükürler olsun sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ve ikili test yapıcak doktorum,sen doktoruna belirt belki gerek yoksa söyler canımBenim embriyom ngs li ikiliye gerek var mı? .ikili test yaptıracak mısınız
Ayyyyy çok sevindim canım çokkkk şükür benim için de dua et.ben de sorayım doktora ikiliyi.ya inşallah Benim de yolunda gider.Canım doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda haftasıyla da tam uyumlu 10+0 haftalığız Allahıma şükürler olsun sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ve ikili test yapıcak doktorum,sen doktoruna belirt belki gerek yoksa söyler canım
İnşallah kuzum rabbim kucağımıza almayı da nasip edicek çok inanıyorum rabbim sana da hayırlı haberle dönmeyi nasip etsin hiç stres yapma elini karnına koy ve bebişinle konuş canımAyyyyy çok sevindim canım çokkkk şükür benim için de dua et.ben de sorayım doktora ikiliyi.ya inşallah Benim de yolunda gider.
Canım Bebişin kaç cm olmuş kalp atışı dinledin mi tekrarCanım doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda haftasıyla da tam uyumlu 10+0 haftalığız Allahıma şükürler olsun sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ve ikili test yapıcak doktorum,sen doktoruna belirt belki gerek yoksa söyler canım
gözün aydın canım allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahCanım doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda haftasıyla da tam uyumlu 10+0 haftalığız Allahıma şükürler olsun sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ve ikili test yapıcak doktorum,sen doktoruna belirt belki gerek yoksa söyler canım
normalmiş öyle olması bende de oldu korkma herkezde oluyormuş doktora en son ne zaman gitmiştinJel kahve pembe geldi. Moralim çok bozuk 1haftadır da karnım ağrıyordu o nedenle daha da bozuk moralim
Amin canım inşallah bugün biraz daha içim rahatladı ama 10 haftalık olduğu halde minnoşu net bebek şekilde göremedim çok karman çormandı :) ama kalp atışları hafta uyumu herşey çook şükür normal dedi inşallah doğurduğumuz günleride konuşuruz canımKızlar çatlak kremi a
gözün aydın canım allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Naz acile gitti canım en azından içi rahatladı bi sıkıntı yok Allahın izniylenormalmiş öyle olması bende de oldu korkma herkezde oluyormuş doktora en son ne zaman gitmiştin
Sağol canım acile gittim sorun çıkmadı karın ağrım da olunca tedirgin oldum çok şükür yolunda .5 Mart’ta gitmiştim 28 Mart’a tekrar randevum varnormalmiş öyle olması bende de oldu korkma herkezde oluyormuş doktora en son ne zaman gitmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?