2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Evet bu ilk trimester çok zor.her ağrıdan korkuyorum .bir de ben sürekli ishalim ve hep karnım ağrıyor çok korkutuyor gaz ağrısı olsa da çokkkkk korkuyorum ben de 28 inde rahatlayacağım inşallah
Bu ara karın ağrılı ishal bende de var canım korkma akışına bırak nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz tadını çıkaralım hamişliğimizin

Bende de kabızlık oluyor kızlar karnınızda büyüme varmı bende şişlik var bu kadar büyük olmaması gerek gerçi o kadar çok ilaç var ki onlar yapıyordur

Benim embriyom ngs li ikiliye gerek var mı? .ikili test yaptıracak mısınız
Canım doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda haftasıyla da tam uyumlu 10+0 haftalığız Allahıma şükürler olsun sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ve ikili test yapıcak doktorum,sen doktoruna belirt belki gerek yoksa söyler canım

Ayyyyy çok sevindim canım çokkkk şükür benim için de dua et.ben de sorayım doktora ikiliyi.ya inşallah Benim de yolunda gider.

Ayyyyy çok sevindim canım çokkkk şükür benim için de dua et.ben de sorayım doktora ikiliyi.ya inşallah Benim de yolunda gider.
İnşallah kuzum rabbim kucağımıza almayı da nasip edicek çok inanıyorum rabbim sana da hayırlı haberle dönmeyi nasip etsin hiç stres yapma elini karnına koy ve bebişinle konuş canım

Jel kahve pembe geldi. Moralim çok bozuk 1haftadır da karnım ağrıyordu o nedenle daha da bozuk moralim

Canım Bebişin kaç cm olmuş kalp atışı dinledin mi tekrar

Kızlar çatlak kremi a
gözün aydın canım allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar çatlak kremi a

gözün aydın canım allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah bugün biraz daha içim rahatladı ama 10 haftalık olduğu halde minnoşu net bebek şekilde göremedim çok karman çormandı :) ama kalp atışları hafta uyumu herşey çook şükür normal dedi inşallah doğurduğumuz günleride konuşuruz canım çatlak kremi demişsin yarım kalmış cümlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…