2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Beni kalp atışı için haftaya çarşamba çağırdı doktor. Bu pazartesi gittiğimde 5+1dim. sadece keseyi gördüm yolk sac ya da bebek için erkendi. Bu sefer hem yolk sac hem bebek hem
de kalp atışı için gitmiş olcaz. 6+3 olcam. Merak ediyorum çok. Kese büyümüş olcak mı içinde yolk sac bebek ve kalp atışı olacak mı diye...

Ben de sadece kese gördüm 5+2de yolk sac ya da bebek yoktu 6+6 da tekrar gideceğim inşallah duyarız ve görürüz

Kızlar böyle kanama yaşayan var mı ayağa kalkmaya korkuyorum 8 haftalık oldu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş

evet kırmızıydı baya çok oldu öyle damla felan değil bir pet vardı çok şükür kalp atışı ve kese iyiydi ama karın ağrısı oluyor ayağa kalkınca inşallah birşey olmaz
Doktor kanama yeri falan gördümü usg bakarken ne dedi yani? Önemli olan kalp atışları canım onuda çok şükür duymuşun,progestan falan yaptırmanı söylemedimi?

Doktor kanama yeri falan gördümü usg bakarken ne dedi yani? Önemli olan kalp atışları canım onuda çok şükür duymuşun,progestan falan yaptırmanı söylemedimi?
progestan iğne kullanıyorum her gün 2 aydır transferden önce başlamıştım şimdi hapını da kullanıyorum yok canım ya söylemedi kanama alanını ilk hamilelik olunca fazla bilgim de yok

progestan iğne kullanıyorum her gün 2 aydır transferden önce başlamıştım şimdi hapını da kullanıyorum yok canım ya söylemedi kanama alanını ilk hamilelik olunca fazla bilgim de yok
Canım 6+2 de benimde oldu ama fazla gelmedi ertesi gün doktor usg baktı keseyi gördü normal dedi ben sordum kanama alanı falan bişey varmı dedim hayır görünmüyo dedi rahat ol dedi dahada olmadı çok şükür kalp atışlarını da duyduk rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize sen progestan kullanıyomuşun zaten doktorun başka yapıcak bişeyi yok korkma rabbim miniklerimizi korur

ne güzel inşallah benimde olmaz korkuyor insan bugün bende ilaç yazdıracagım hemde bi görükeyim sorayım kanama alanını kendi doktoruma 4 nisanda gideceğim daha cook var çatlarım ben o zamana kadar

Bu usg bebege zarar verir mi sizce ben nerdeyse her hafta gider oldum bide kalp atışı dinliyorlarya o zararlı diyorlarda

Bu usg bebege zarar verir mi sizce ben nerdeyse her hafta gider oldum bide kalp atışı dinliyorlarya o zararlı diyorlarda
Canım usg zararlı değil diye biliyorum ama kalp atışları zararlı sürekli dinleme annesi bebişini yorarsın,ben 30 sn falan dinledim doyamadım ama doktor hemen kapadı vardır bildiği sormadım ama minnacık şeyler yaa

ne güzel inşallah benimde olmaz korkuyor insan bugün bende ilaç yazdıracagım hemde bi görükeyim sorayım kanama alanını kendi doktoruma 4 nisanda gideceğim daha cook var çatlarım ben o zamana kadar
Önemli olan kalp atışı onu sordun mu kaç atıyomuş? Crl kaç senin?

maşallah valla herşeyi biliyorsun crl ne demek kalp atışının sayısını da mı söylüyorlar benim doktor hiçbirşey söylemiyor
Canım crl bebeğin baş popo ölçümü oluyo ultrason çıktısı vermedimi doktor orda yazar bi bak bakalım kaçmış, kalp atışları da 120-170 arası falan olması gerekiyo mesela 80 nin altında olması bi sorun olduğu anlamına geliyormuş doktorlar çok detaylı anlatmıyo ama ben sürekli soru sordum hepsinin cvbınıda aldım yoksa evde içim içimi yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…