2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Merhaba arkadaşlar ben de 5+2 tim bugün.idrar yolu enfeksiyonum var doktora gittim keseyi gördük ama 4gün geriden geliyor dedi 10mm ölçtü gerçi karından baktık vajinal olsa 14-15 olurdu dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim.zatten merkezim 7 de gitmemi söyledi kese ve kalp birlikte görmek için.üfffff tedirginlik hat safhada 10 gün nasıl geçer bilmiyorum

Idrar yolu enfeksiyonu çok zor ne çektin bi ben bilirimallah yardımcın olsun çorabını hic çıkarma bol bol su iç inşallah geçer ilk 3 ay doktor antibiyotik vermiyo benim de kontrolüm 5+3 de olacak haftaya persembe bende merakla bekliyorum neler hissediyorsun benim bacaklarım vok ağrıyo göğüsler cok aciyo bide karnim şiş gazman gibiyim

Ah ahh hiç sorma beklemekten bi hal olduk bi rahat yüzü yokki inşallah bebişleri görüp kalp atışlarını duyarız da biraz olsun rahatlarız ben salı gidicem kontrole o bile çok uzun geliyo rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında

Sağol canım 3 lt su içince geçiyor ben yine de gideyim dedim Aynı belirtiler bende de var bacak gögüş gaz çok fena

Ayyy evet sanki zaman durdu inşallah güzel haberler verelim birbirimize hepimiz

Ben de de yok canım annemle kızkardeşim cok çekmişler mide bulantisindan ama 6. Haftadan sonra baslar diyenler de var bakalim
Bende ara ara olmaya başladı kızlar ama yinede deli gibi bulantım var diyemem,ama çok iştahsızım hiç bişey canım istemiyo siz neler yiyip içiyosunuz

Canım benim doktor en az 2 litre su iç dedi tabi ben enfeksiyondan dolayı üç 3,5 litre içiyorum onun dışında bu aralar badem ceviz fındık Kavrulmamış ara öğünlerde yemek lazım yeşil elma çok iyi bir de doktor dediki 3 saatten fazla aç kalma kan şekerin düşmesin bayılmalar olmasın onun dışında sebze et tavuk Balık yemek lazım ama bunlardı zevkle yemiyorum ben sebze seviyorum

Benim hiç iştahım yok doğru düzgün bişey yiyemiyorum aslında iştahım iyiydi taki son 1 haftaya kadar şimdi zerre canım bişey istemiyo ama hergün kesinlikle 1 bardak taze sıkma portakal suyu içiyorum canım

Son düzenleme:
Kızlar nerelerdesiniz bıraktınız ya buraları benim ağzımda demirimsi bi tat yemek yiyorum geciyo gibi oluyo 5 dk sonra yine.ayni mide bulantısindan beter gibi siz naptiniz neden gitmiyorsunuz topige

Benim moralim bozuktu biraz bugün yine idrar yolu için devlet hastanesine gittim keseyi 8mm ölçtüler Cuma özelde 10mm di önce çok ağladım fakat doktor gününe göre 1gün geri dedi rahatladım biraz. Sonuçlar referanslar farklı galiba neyse 5 Mart’ı bekleyeceğim idrar kültürü verdim inşallah bir şey çıkmaz .benim öyle bir tad yok demir tadı .midem bulanmıyor ama gaz çok

Kızlar ben dün keseyi gördüm. Daha çok küçük. 5+1 dim dün. :) keseyi görmek bile hayaldi benim için çok mutlu oldum. 10 gün sonra çağırdı doktor kalp için. Umarım sorunsuz geçer bu süreç . Arada karnım ağrıyo gibi, ayaklarım soğuk genelde. sıcak su torbası yapıyorum akşamları biraz iyi geliyor. Doktora sordum arada ağrı sızı oluyor diye normal dedi. Umarım öyledir.

Benim de arada karnım ağrıyor canım kese boyu ne kadardı canım.İnşallah kalp atışlarını da duyarız miniklerimizin

Kızlar benimde cumartesi kanamam oldu kalp atışı iyiydi çok şükür 3 gündür yatıyorum ve çok korkuyorum inşallah birşey olmaz hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edin

Kızlar benimde cumartesi kanamam oldu kalp atışı iyiydi çok şükür 3 gündür yatıyorum ve çok korkuyorum inşallah birşey olmaz hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edin
Geçmiş olsun Canım benim dualarım seninle inşallah hiç bir şey olmayacak Sen de bizim için dua et biz de duyalım kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…