2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Slm kızlar ben bugün 5+4 oldum keseyi görmeye gittik minnak kendini göstermedi doktor kan testi istedi öğleden sonra idrara sıkışık gel bi de öyle bakalim dedi bu arada tup bebek doktorum vajinal ultrasona izin vermedi riskli buldu neyseki öğleden sonra kendini gösterdi kan sonucum da iyi cıktı 2 hafta sonra kalp atışı icin çağırdı diyeceğim o ki sıkışık gidin kalp atışı icinde ayni sekilde çağırdı hee bi de bu arada rahimin kendini ters döndürmüş çocuğu korumak icin bazı kadınlarda olabiliyomus bu iyi bisey dedi

6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım
6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım
Slm
Benimde bu gün tıransferimin 12. günü bende sürekli evde kendimi dinliyorum kasık ve bel ağrılarım var bebeğim tutunmuşmudur acaba sendeki belirtiler nasıldı transferden sonra.

Mide bulantın var mı benim yok korkuyorum

Slm
Benimde bu gün tıransferimin 12. günü bende sürekli evde kendimi dinliyorum kasık ve bel ağrılarım var bebeğim tutunmuşmudur acaba sendeki belirtiler nasıldı transferden sonra.
12.gününmüş kan verseydin keşke canım yada evde idrar testi yap kesin çıkar hayırlısı olur inşallah

Slm
Canım ben 8haftada bebeğimi kaybettim ...
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Ohh maşallah canım baya büyümüşler 2li testi kaçıncı hafta yaptırdın? Özeldemi devlettemi yaptırdın biraz pahalı diye duymuştum
Ikili testi 11 hafta 2 günlükken yaptirdim devlette yaptirdim boyle testler icin bosuna gidip ozele o kadar para dökmeyin derim Allah korusun kotu bi sonuc cikarsa maddi durumun varsa o zaman git . Ben kotu sonuc ciksa bile ozele gitmem diyordum cunku kesin bi sonuc degil bu testler sadece bi öngörü ve ne cikarsa ciksin anne karninda bi tedavi yok malesef hersey Allah'tan

Bence de 2li test ayrıntılı ultrason devlette yapılmalı takiplerimi özele yaptırıyorum ben çünkü devlet bu konuda pek açık değil resim bile vermiyor kaç mm söylemiyor filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…