- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnşallah canım hoşgeldin kaç haftalıksın şuan?Mrb kızlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim . Insallah sag salim aliriz yavrularimizi kucaklarimiza
17 + 1 gunluk . Bugun 3lü taramaya girdim sonuc 10 gun sonra cikiyor bakalim hayirlisi darisi sizlere olsun .İnşallah canım hoşgeldin kaç haftalıksın şuan?
Ohh maşallah canım baya büyümüşler 2li testi kaçıncı hafta yaptırdın? Özeldemi devlettemi yaptırdın biraz pahalı diye duymuştum17 + 1 gunluk . Bugun 3lü taramaya girdim sonuc 10 gun sonra cikiyor bakalim hayirlisi darisi sizlere olsun .
Canım keseni ölçtü mü 5+2 deBen de sadece kese gördüm 5+2de yolk sac ya da bebek yoktu 6+6 da tekrar gideceğim inşallah duyarız ve görürüz
6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım
Slm6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım
Kanaman geçti mi canım düzeldin miprogestan iğne kullanıyorum her gün 2 aydır transferden önce başlamıştım şimdi hapını da kullanıyorum yok canım ya söylemedi kanama alanını ilk hamilelik olunca fazla bilgim de yok
Kese 10 mm di canımCanım keseni ölçtü mü 5+2 de
Mide bulantın var mı benim yok korkuyorumCanım crl bebeğin baş popo ölçümü oluyo ultrason çıktısı vermedimi doktor orda yazar bi bak bakalım kaçmış, kalp atışları da 120-170 arası falan olması gerekiyo mesela 80 nin altında olması bi sorun olduğu anlamına geliyormuş doktorlar çok detaylı anlatmıyo ama ben sürekli soru sordum hepsinin cvbınıda aldım yoksa evde içim içimi yiyo
Korkucak bişey yok canım bende de bulantı baş dönmesi vs hiç bişey yok doktora sordum gayet normal herkeste olucak diye bişey yok dediMide bulantın var mı benim yok korkuyorum
12.gününmüş kan verseydin keşke canım yada evde idrar testi yap kesin çıkar hayırlısı olur inşallahSlm
Benimde bu gün tıransferimin 12. günü bende sürekli evde kendimi dinliyorum kasık ve bel ağrılarım var bebeğim tutunmuşmudur acaba sendeki belirtiler nasıldı transferden sonra.
Canım ben 8haftada bebeğimi kaybettim ...Slm
Benimde bu gün tıransferimin 12. günü bende sürekli evde kendimi dinliyorum kasık ve bel ağrılarım var bebeğim tutunmuşmudur acaba sendeki belirtiler nasıldı transferden sonra.
İyi o zaman tatlım içim rahatladıKorkucak bişey yok canım bende de bulantı baş dönmesi vs hiç bişey yok doktora sordum gayet normal herkeste olucak diye bişey yok dedi
Rabbim sabır versin canım nasıl oldu herşey yolundayken mi oldu yoksa baştan sıkıntılımıydıCanım ben 8haftada bebeğimi kaybettim ...
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Allah sabırlar versin canım çok zor senin için biliyorum ama sakın umudunu yitirme rabbim ol derse olur.Canım ben 8haftada bebeğimi kaybettim ...
Benim de aynı kese 9.6 mm yolk sac yok ama doktor iyi dedi hersey 2 hafta sonra gel dediKese 10 mm di canım
5 Mart benim randevu senin?nihayet az kaldıBenim de aynı kese 9.6 mm yolk sac yok ama doktor iyi dedi hersey 2 hafta sonra gel dedi
Allahım sabır versin çok zorCanım ben 8haftada bebeğimi kaybettim ...
Ikili testi 11 hafta 2 günlükken yaptirdim devlette yaptirdim boyle testler icin bosuna gidip ozele o kadar para dökmeyin derim Allah korusun kotu bi sonuc cikarsa maddi durumun varsa o zaman git . Ben kotu sonuc ciksa bile ozele gitmem diyordum cunku kesin bi sonuc degil bu testler sadece bi öngörü ve ne cikarsa ciksin anne karninda bi tedavi yok malesef hersey Allah'tanOhh maşallah canım baya büyümüşler 2li testi kaçıncı hafta yaptırdın? Özeldemi devlettemi yaptırdın biraz pahalı diye duymuştum
Bence de 2li test ayrıntılı ultrason devlette yapılmalı takiplerimi özele yaptırıyorum ben çünkü devlet bu konuda pek açık değil resim bile vermiyor kaç mm söylemiyor filan.Ikili testi 11 hafta 2 günlükken yaptirdim devlette yaptirdim boyle testler icin bosuna gidip ozele o kadar para dökmeyin derim Allah korusun kotu bi sonuc cikarsa maddi durumun varsa o zaman git . Ben kotu sonuc ciksa bile ozele gitmem diyordum cunku kesin bi sonuc degil bu testler sadece bi öngörü ve ne cikarsa ciksin anne karninda bi tedavi yok malesef hersey Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?