2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Bence de 2li test ayrıntılı ultrason devlette yapılmalı takiplerimi özele yaptırıyorum ben çünkü devlet bu konuda pek açık değil resim bile vermiyor kaç mm söylemiyor filan.
Evet devlet hastanesi ozel hastane gibi ilgilenmez tabi . Ben ultrasyonda resim istiyorum bazen istemeden doktorum veriyor resmi . Resimdeki yazilardan anlasiliyo zaten boyu haftasi . Ama yinede ozelinde faydasi var aslinda onemli olan doktoruna denk gelmek doktorun iyi ve anlayisliysa sorun olmuyor bazen ozel hastanelerde bile yogunluk cok olunca pek ilgilenmeden gonderiyorlar

Aynen öyle bazen özel de çok ilgisiz

Merhabalar. Bende eylül ayında kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadan. Yeni tedaviye başlıyorum nisan ayında umarım herşey daha güzel ilerler. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tedavi öncesi bana önermek ıstediğiniz şeyler var mi neler yapmalıyım :)

Merhaba canım hoşgeldin aynı şeyleri bende yaşadım öncelikle kürtaj olayını tamamen aklından çıkar ki yeni tedaviye daha pozitif başlayasın sigara içiyosan bırak sağlıklı beslenmeye çalış ve zemini oluştur hep olumlu şeyler düşün sürekli bu sefer tutucak ve anne olucam diye tekrarla ve inancını kaybetme dualarını eksik etme inşallah güzel haberini de alıcaz canım dondurulmuş embriyon varmı yoksa tedaviye sil baştan mı başlıycaksın?

Canım ya kalp sesini Salı günü duyduk her şey yolunda fakat benim karnım ağrıyor 1haftadır
Önemli olan kalp atışlarını duymak çok şükür sevindim canım karın ağrısı normal canım bebiş içerde gelişiyo hergün biyeri oluşuyo annesi artık idare edicen yani yinede doktora gidince söyle karnım ağrıyo diye

Malesef 15 yumurta toplanıyor sadece 2 tanesi 3. Yada 5. Güne gidiyor onlar transfer ediliyor. Her seferinde sıfırdan başlıyoruz oda çok yoruyor beni.

Temiz beslen mevsimi olmayan şeyleri yeme. Paketli gıdalardan uzak dur.
Paketli gıda=daha çok kimyasal demek.
Hatta yapabiliyorsan rafine şekeri de asgariye düşür.
Sigara, alkol varsa bırak.
Kan değerlerine baktır d vitamini b12 ne düzeyde ölçtür eksikse supplement iste doktorundan.
Bir karın ve meme usg çektir. Çünkü tüp bebek tedavisinde çok hormon alacaksın eğer memede ufak masum bir kist varsa huy değiştirebilir takip altında olması gerekir. Mesela benim memede çıktı öyle bi şey.
Benim Aklıma gelenler bunlar. Bol şans inşallah her şey yolunda gider ve güzel haberlerini gelip verirsin.

Polikistik mi var canım? Kaç denemen var? Hep aynı merkezdemi tedavi oluyosun?

Evet pko var. 1. Denemem ankara hrs murat sönmezerde oldu, 2. Denemem ankara gürgan klinikte oldu tutmuştu ama kalp atışı duyulmadan düştü. İkisindede aynı oldu embriyo kalmadı. 3. Denemeyi yine gürgan klinikte olucam

Çok teşekkür ederim dediklerinizi yapicam. Evet memeden bende korkuyorum

Çok teşekkür ederim dediklerinizi yapicam. Evet memeden bende korkuyorum
Korkma sakın sen bir git görün baştan tedbirli ol. Bir de tüp bebek süreci azcık stresli bir süreç. Kendine bir uğraş edin kafanı dağıtacak seni rahatlatacak. Bu işte en önemli şey moral motivasyon

Kaçıncı haftada düştü? Sizin trombofili paneli genleriniz tarandı mı? Düşük genetik incelemeye gönderildi mi? Bi şey çıktı mı ondan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…