2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Kaçıncı haftada düştü? Sizin trombofili paneli genleriniz tarandı mı? Düşük genetik incelemeye gönderildi mi? Bi şey çıktı mı ondan?

Kan pıhtılaşma sorunum var iğne kullanıyordum. Düşük nedeni embiriyonun sol tüpün ucuna tutunmasıydı. Ya tüpe kaçıp dış gebelik olacaktı. Yada o bölgede büyümeyip düşecekti. Dar bir yer olduğu için kısa sıkışıp kaldı ve düştü. Patoloji sonucu sağlıklı bir embriyo denildi.

Anlıyorum. Peki yine böyle bir şeyin tekrarlama olasılığı var mıymış?
İnşallah sağlıkla gebelik elde edersin

Anlıyorum. Peki yine böyle bir şeyin tekrarlama olasılığı var mıymış?
İnşallah sağlıkla gebelik elde edersin
Embriyo kendine orada yer bulmuş. Yavrum çok dolandı içimde ama kendine uygun yer bulamadı çok zor bir ihtimal gerçekleşti. Tekrar durumu yok dedi doktor ama bilmiyorum ki

Embriyo kendine orada yer bulmuş. Yavrum çok dolandı içimde ama kendine uygun yer bulamadı çok zor bir ihtimal gerçekleşti. Tekrar durumu yok dedi doktor ama bilmiyorum ki
Her gebelik birbirinden bağımsız olaylar aslında. Güzel düşün kendini olumlu anlamda telkin et ki sonucun da olumlu olsun. Olay her ne kadar kadın üzerinden dönse de aslında bu olay ekip işi. Eşinle sağlam olun.

Canım ben bütün ağrılara katlanırım da korku kısmı olmasa.Çok sağol canım içim rahatladı

Kızlar estrpfeme kaçıncı haftanıza kadar devam edeceksiniz ben çarşamba günü bırakıyorum 10 haftalık oluyor tam

Kızlar estrpfeme kaçıncı haftanıza kadar devam edeceksiniz ben çarşamba günü bırakıyorum 10 haftalık oluyor tam
Evet ben de bunu merak ediyorum jeli TEKe indireceğim 8. Hafta demiş başı mı sonu mu 10. Hafta başı mı sonu mu bu arada ağrılarım bitti gaz ağrısıymış sağol canım bulantın var mı senin bu arada

evet bulantı oluyor canım sabahları oluyor doktora hangi sıklıkla gidiyorsunuz

12+0 da mı 12+6 da mı bırakacağız bulantın var mı canım
Hayır canım benim hiç bulantım yok çok şükür ama halsizlik çok fazla iki merdiven çıksam nefes nefese yarım saat kendime gelemiyorum bazen kolumu kaldıramayacak kadar halsiz oluyorum yaa canım büyük ihtimal 12+0 da kesicez estrofem oksapar crinone jel ve folik asit biticek şükür sıkıldım valla, sende durumlar nasıl?

Ahhh kuzum aynıyız ben de çokkkk Yorgunum ama bulantım yok şükür .estrofem 2ye indirdim 10. Haftada keseceğim jeli TEKe indireceğim yarın 12 de keseceğim şükür ben de sıkıldım 11. Haftada doktor kontrolüm var senin

Canım perşembe günü 10+0 haftalık oluyoruz nasipse kontrolüm var aslında doktorum 4 hafta sonra gel dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi oyüzden perşembe miniği görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır canım çok merak ediyorum

Canım perşembe günü 10+0 haftalık oluyoruz nasipse kontrolüm var aslında doktorum 4 hafta sonra gel dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi oyüzden perşembe miniği görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır canım çok merak ediyorum

Ben de çok merak ediyorum ve özledim miniğimi.aslında ayda 1.bana da 3hafta sonra dedi

Ben de çok merak ediyorum ve özledim miniğimi.aslında ayda 1.bana da 3hafta sonra dedi
Ben diğer gittiğimde sıkışık değildim çok net göremedim miniği bu kez sıkışıp gidicem hemde 2 hafta daha büyümüş oluyo nasipse daha net görürüm inşallah bi sıkıntı yoksa daha çok rahatlıycam canım şu ilk trimester bi bitse içimiz daha rahat olucak eminim herşeyin hayırlısı canım sonra ikili test üçlü test daha çok işimiz var

Evet bu ilk trimester çok zor.her ağrıdan korkuyorum .bir de ben sürekli ishalim ve hep karnım ağrıyor çok korkutuyor gaz ağrısı olsa da çokkkkk korkuyorum ben de 28 inde rahatlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…