- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Genetik test yaptırdınuz mı canım?Evet pko var. 1. Denemem ankara hrs murat sönmezerde oldu, 2. Denemem ankara gürgan klinikte oldu tutmuştu ama kalp atışı duyulmadan düştü. İkisindede aynı oldu embriyo kalmadı. 3. Denemeyi yine gürgan klinikte olucam
Kaçıncı haftada düştü? Sizin trombofili paneli genleriniz tarandı mı? Düşük genetik incelemeye gönderildi mi? Bi şey çıktı mı ondan?
Anlıyorum. Peki yine böyle bir şeyin tekrarlama olasılığı var mıymış?Kan pıhtılaşma sorunum var iğne kullanıyordum. Düşük nedeni embiriyonun sol tüpün ucuna tutunmasıydı. Ya tüpe kaçıp dış gebelik olacaktı. Yada o bölgede büyümeyip düşecekti. Dar bir yer olduğu için kısa sıkışıp kaldı ve düştü. Patoloji sonucu sağlıklı bir embriyo denildi.
Embriyo kendine orada yer bulmuş. Yavrum çok dolandı içimde ama kendine uygun yer bulamadıAnlıyorum. Peki yine böyle bir şeyin tekrarlama olasılığı var mıymış?
İnşallah sağlıkla gebelik elde edersin
Her gebelik birbirinden bağımsız olaylar aslında. Güzel düşün kendini olumlu anlamda telkin et ki sonucun da olumlu olsun. Olay her ne kadar kadın üzerinden dönse de aslında bu olay ekip işi. Eşinle sağlam olun.Embriyo kendine orada yer bulmuş. Yavrum çok dolandı içimde ama kendine uygun yer bulamadıçok zor bir ihtimal gerçekleşti. Tekrar durumu yok dedi doktor ama bilmiyorum ki
Canım ben bütün ağrılara katlanırım da korku kısmı olmasa.Çok sağol canım içim rahatladıÖnemli olan kalp atışlarını duymak çok şükür sevindim canım karın ağrısı normal canım bebiş içerde gelişiyo hergün biyeri oluşuyo annesi artık idare edicen yani yinede doktora gidince söyle karnım ağrıyo diye
ağrıların geçti mi canım nasıl oldunCanım ben bütün ağrılara katlanırım da korku kısmı olmasa.Çok sağol canım içim rahatladı
Evet ben de bunu merak ediyorum jeli TEKe indireceğim 8. Hafta demiş başı mı sonu mu 10. Hafta başı mı sonu mu bu arada ağrılarım bitti gaz ağrısıymış sağol canım bulantın var mı senin bu aradaKızlar estrpfeme kaçıncı haftanıza kadar devam edeceksiniz ben çarşamba günü bırakıyorum 10 haftalık oluyor tam
evet bulantı oluyor canım sabahları oluyor doktora hangi sıklıkla gidiyorsunuzEvet ben de bunu merak ediyorum jeli TEKe indireceğim 8. Hafta demiş başı mı sonu mu 10. Hafta başı mı sonu mu bu arada ağrılarım bitti gaz ağrısıymış sağol canım bulantın var mı senin bu arada
Canım benim doktorum 12.haftaya kadar kullanmamı söylediKızlar estrpfeme kaçıncı haftanıza kadar devam edeceksiniz ben çarşamba günü bırakıyorum 10 haftalık oluyor tam
12+0 da mı 12+6 da mı bırakacağız bulantın var mı canımCanım benim doktorum 12.haftaya kadar kullanmamı söyledi
Hayır canım benim hiç bulantım yok çok şükür ama halsizlik çok fazla iki merdiven çıksam nefes nefese yarım saat kendime gelemiyorum bazen kolumu kaldıramayacak kadar halsiz oluyorum yaa12+0 da mı 12+6 da mı bırakacağız bulantın var mı canım
Ahhh kuzum aynıyız ben de çokkkk Yorgunum ama bulantım yok şükür .estrofem 2ye indirdim 10. Haftada keseceğim jeli TEKe indireceğim yarın 12 de keseceğim şükür ben de sıkıldım 11. Haftada doktor kontrolüm var seninHayır canım benim hiç bulantım yok çok şükür ama halsizlik çok fazla iki merdiven çıksam nefes nefese yarım saat kendime gelemiyorum bazen kolumu kaldıramayacak kadar halsiz oluyorum yaacanım büyük ihtimal 12+0 da kesicez estrofem oksapar crinone jel ve folik asit biticek şükür sıkıldım valla, sende durumlar nasıl?
Canım estrofem 10. Hafta bırakacağım doktora 7+6 da gittim 3 hafta sonra çağırdı yani 11. Haftaevet bulantı oluyor canım sabahları oluyor doktora hangi sıklıkla gidiyorsunuz
Canım perşembe günü 10+0 haftalık oluyoruz nasipse kontrolüm var aslında doktorum 4 hafta sonra gel dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi oyüzden perşembe miniği görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır canım çok merak ediyorumAhhh kuzum aynıyız ben de çokkkk Yorgunum ama bulantım yok şükür .estrofem 2ye indirdim 10. Haftada keseceğim jeli TEKe indireceğim yarın 12 de keseceğim şükür ben de sıkıldım 11. Haftada doktor kontrolüm var senin
Canım perşembe günü 10+0 haftalık oluyoruz nasipse kontrolüm var aslında doktorum 4 hafta sonra gel dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi oyüzden perşembe miniği görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır canım çok merak ediyorumAhhh kuzum aynıyız ben de çokkkk Yorgunum ama bulantım yok şükür .estrofem 2ye indirdim 10. Haftada keseceğim jeli TEKe indireceğim yarın 12 de keseceğim şükür ben de sıkıldım 11. Haftada doktor kontrolüm var senin
Ben de çok merak ediyorum ve özledimCanım perşembe günü 10+0 haftalık oluyoruz nasipse kontrolüm var aslında doktorum 4 hafta sonra gel dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi oyüzden perşembe miniği görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır canım çok merak ediyorum
Ben diğer gittiğimde sıkışık değildim çok net göremedim miniği bu kez sıkışıp gidicem hemde 2 hafta daha büyümüş oluyo nasipse daha net görürüm inşallah bi sıkıntı yoksa daha çok rahatlıycam canım şu ilk trimester bi bitse içimiz daha rahat olucak eminim herşeyin hayırlısı canım sonra ikili test üçlü test daha çok işimiz varBen de çok merak ediyorum ve özledimminiğimi.aslında ayda 1.bana da 3hafta sonra dedi
Evet bu ilk trimester çok zor.her ağrıdan korkuyorum .bir de ben sürekli ishalim ve hep karnım ağrıyor çok korkutuyor gaz ağrısı olsa da çokkkkk korkuyorum ben de 28 inde rahatlayacağım inşallahBen diğer gittiğimde sıkışık değildim çok net göremedim miniği bu kez sıkışıp gidicem hemde 2 hafta daha büyümüş oluyo nasipse daha net görürüm inşallah bi sıkıntı yoksa daha çok rahatlıycam canım şu ilk trimester bi bitse içimiz daha rahat olucak eminim herşeyin hayırlısı canım sonra ikili test üçlü test daha çok işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?