2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gittik. Gece kanama olmuştu. Çok moralim bozuldu. Tüp bebek doktorum çok ilgilenmedi. Ultrasona girdim. Kalp atışı var dedi. 3 günde bir proluton yaptır dedi. Göbekten yaptığım prolutex var ona ek olarak verdi. Opu işlemi varmış doğru dürüst soru soramadım bile.

Sonra başka bir kadin dogumcuya gittik. O da kalp atışlarını dinletti. Bir tane bebeğin kalp atış sayısı iyiymiş 130 kusur dedi. Diğerinin ki ise 105 mis. 110 değerini altında ise bebeğin gelişimi durabiliyormus. Size bu sayılardan bahsetti mi doktorunuz?

Değeri düşük olan embriyoya yakın bölgede kanama alanı var dedi. Böyle olup sağlıklı devam eden var mı? Benim sadece 2 embriyo olmuştu tüp bebek tedavisiyle. Sanırım biri kaliteli değildi.

Bursa da perinatalog doktor baktık. Üniversite hastanesinden ayrılıp Özel klinigi olan bir profesör var. Yalçın Kimya.
İkiz gebelik olduğu için bir muayenesi 2 bin TL imiş. Sok oldum. Diğer illerde nasıl acaba? İstanbul'da bile bu kadar uçuk ücret olduğunu sanmıyorum. Bursalı ikiz gebeliği olan arkadaş varmı? Hangi doktora gidiyorsunuz?

Allah razı olsun inşallah..
Benim ailemde yok canım..
Eşimin amca oğullarında var bi tane.
Bi ay sadece klomen kullandım ben ona yoruyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama bana nasip oldu çok şükür demek ki..
Klomeni kendin mi kullandın cnm?doktor mu verdi?bende çok isterdim ikiz

Şimdiye kadar hiç öyle ölçüm yapmadılar ya da yapıldıysa da bana söylemediler. Belki kalp atışı dinletirken normal görüp söylemiyor olabilirler. Moralini bozma canım elinden gelen dinlenmek sağlıklı ise devam edecektir üzülme zaten gerekli ilaçlar verilmiş dualarımız senin için. Rabbim evlatlarını sağlıkla sana bağışlasın.

Kizlar ya benim kesenin biri digerinin yarisi kadar. Doktor kucuk olanin durumu belli degil buyubilirde yokta olabilir dedi. Boyle bir durum yasayan varmi aranizda?

Benim de kontrolüm vardı perinatolog dr a gittim ilk kez orada devam edeceğim inşallah. Bebeklerimiz iyiymiş, cinsiyet hiç bahsetmedi, ikili test önermedi çoğul gebeliklerde doğru sonuç vermiyor yaş faktörü de var zaten dedi. Pgt yapılmış embriyo olduğu için gerek yok dedi ense kalınlıkları da iyiymiş. Bir ay sonrasına gün verdi, 17 hatta dolmuş oluyor ayrıntılı yapalım dedi. Bizim de günümüz böyle geçti darısı bekleyenlere. Hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inşallah.

çok teşekkür ederim desteğin için. dün gittik doktora herşey yolunda dedi.9+5 görünüyor.kanama da kesildi yavas yavas ama ağrılar beni benden alıyor. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum. Herkes bormal diyor ama insan o ağrıyı, o kanamayı çekince normal felan düşünemiyor ki

Bende bugün rüyam da iki oğlum olacağını öğreniyordum cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…