- 1 Eylül 2018
- 74
- 72
- 3
- Konu Sahibi perikanadi
-
Hayırlı güzel haberlerle dön inşallah, iyi haberlerini bekliyoruzYarın kontrolüm var perinatolog dr a gideceğim heyecan ve korku bir arada.
Klomeni kendin mi kullandın cnm?doktor mu verdi?bende çok isterdim ikizAllah razı olsun inşallah..
Benim ailemde yok canım..
Eşimin amca oğullarında var bi tane.
Bi ay sadece klomen kullandım ben ona yoruyorum herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama bana nasip oldu çok şükür demek ki..
Ben de yarın cinsiyetlerini öğreneceğim inşallah gösterirlerse
Şimdiye kadar hiç öyle ölçüm yapmadılar ya da yapıldıysa da bana söylemediler. Belki kalp atışı dinletirken normal görüp söylemiyor olabilirler. Moralini bozma canım elinden gelen dinlenmek sağlıklı ise devam edecektir üzülme zaten gerekli ilaçlar verilmiş dualarımız senin için. Rabbim evlatlarını sağlıkla sana bağışlasın.Kızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gittik. Gece kanama olmuştu. Çok moralim bozuldu. Tüp bebek doktorum çok ilgilenmedi. Ultrasona girdim. Kalp atışı var dedi. 3 günde bir proluton yaptır dedi. Göbekten yaptığım prolutex var ona ek olarak verdi. Opu işlemi varmış doğru dürüst soru soramadım bile.
Sonra başka bir kadin dogumcuya gittik. O da kalp atışlarını dinletti. Bir tane bebeğin kalp atış sayısı iyiymiş 130 kusur dedi. Diğerinin ki ise 105 mis. 110 değerini altında ise bebeğin gelişimi durabiliyormus. Size bu sayılardan bahsetti mi doktorunuz?
Değeri düşük olan embriyoya yakın bölgede kanama alanı var dedi. Böyle olup sağlıklı devam eden var mı? Benim sadece 2 embriyo olmuştu tüp bebek tedavisiyle. Sanırım biri kaliteli değildi.
Ay ne güzel canım tek yumurta ikizi miydi :) sağlıcakla kucağına alİki oğluş geliyor inşallah
Çift yumurtaydıAy ne güzel canım tek yumurta ikizi miydi :) sağlıcakla kucağına al
Hayirli olsun canim. Allah kucagina almayi nasip kismet etsin.İki oğluş geliyor inşallah
İki oğluş geliyor inşallah
Bir kız bir oglus geliyor kızlar :)
Hiç endişe etme canım birçok kişide olabiliyor hele de çoğul gebelikte. Benim başından beri kanamalıydı kanama bölgesi tamamende geçmeyebiliyor rahim kendi kendine zamanla absorve ediyor. bol bol istirahat et stres yapıp üzülme uzanmak çok önemli çalışıyorsan kesinlikle rapor al dinlen birde kan sulandırıcı kullanıyorsan bırak mutlaka bana bıraktırmıştı doktor.
İki oğluş geliyor inşallah
kimse boyle bir durum yasamadimiKizlar ya benim kesenin biri digerinin yarisi kadar. Doktor kucuk olanin durumu belli degil buyubilirde yokta olabilir dedi. Boyle bir durum yasayan varmi aranizda?
. Teşekkür ederim cnmMaşallah hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?