- 1 Eylül 2018
- 74
- 72
- 3
- Konu Sahibi perikanadi
-
Tek yumurta tek kesede olur zatenCanim tek yumurta ve tek kese birbirinden farkliymis galiba. Benim ikizlerim bir keseyi paylaşiyormus. Doktor bir riskten bahsetmedi ama ben tedirginim biraz
10. Haftamda net söyledi, hatta birisinin cinsiyetini de net söyledi :)Canım ya kaçıncı hafta da öğrendin çift yumurta olduğunu... benim de tek dediler ama cinsiyet tahminin de ki ultrason iyiydi doktor birini kıza diğerini erkeğe benzetti çıkıntıya bakarak. Ama tek yumurtada cinsiyet farklı olmuyor o yüzden çift olma ihtimalleri olabilir mi diye düşünüyorum
Benim bundan bir şey anlamam imkansızKızlar selam
Bebeklerimden birinin ultrason resmini çektim cinsiyet konusunda tahminlerinizi bekliyorum biraz eğlence olsun meraktan catlicam yoksa Eki Görüntüle 2187816
Benim bundan bir şey anlamam imkansız
Anlayana da saygı duyarım
Kaçıncı haftadasın? Ayrıntılı ultrasona mı girdin?Vallahi bende anlamadım doktor bunu verdi elime kıza benziyo dedi
Canım 17. Haftada isen zaten belli olur dr ne dediyse o dur bende bir şey anlamadım. Nub teorisi var ama burda buna yakın çıkarılacak bir görüntü yok. Belki yakın çekmiştir yumurtalık falan olabilir. Rabbim sağlık versin, gerisi önemli değil.Kızlar selam
Bebeklerimden birinin ultrason resmini çektim cinsiyet konusunda tahminlerinizi bekliyorum biraz eğlence olsun meraktan catlicam yoksa Eki Görüntüle 2187816
Kaçıncı haftadasın? Ayrıntılı ultrasona mı girdin?
Canım 17. Haftada isen zaten belli olur dr ne dediyse o dur bende bir şey anlamadım. Nub teorisi var ama burda buna yakın çıkarılacak bir görüntü yok. Belki yakın çekmiştir yumurtalık falan olabilir. Rabbim sağlık versin, gerisi önemli değil.
Aynen canım sağlıklı olsunlar inşallah. Bizim daha öğrenmemize var...Benimkisi merak işte elbette Rabbim hayırlısını versin sağlıkla dogsunlar bi kucağıma alayım da başkaca dileğim yok şükürler olsun
Valla sanırım 10. Çocuk da olsa insan merak ediyor cinsiyetini bir oğlum var bir yaşında bunları çok merak ediyorum ne yalan söyleyim gönlüm yine erkekten yana oğlum için 3 erkek birbirini korur kollar kendim için de kız istiyorum o da ayrı ama
Belli olmadı mı cinsiyetleri canımVallahi benimde bi kızım var 2 yaşında Allah onun acısını göstermesin bunlarda iz olsa elbet şikayet etmem lakin insan kendinde olmayanı ister mayasinda var galiba benimde gönlümde bi oğlan yatar hayırlısı artık
Belli olmadı mı cinsiyetleri canım
Yarın kontrolüm var perinatolog dr a gideceğim heyecan ve korku bir arada.
Ben Hacettepe ye gideceğim orada yapılır sanırım daha uygun olur diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı güzel haberler alırsın inşallah canım. Bende 26 eylül için eğitim araştirma hastanesinde randevu aldım 20. Haftada so ra yapılacak ayrıntılı ultrason için özelde çok pahalı ikiz olduğu için 2 katı fiyatlar bende devlette yaptırıcam
Ben Hacettepe ye gideceğim orada yapılır sanırım daha uygun olur diye düşünüyorum.
İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?