- Konu Sahibi perikanadi
-
Merhabalar kızlar bende bugün öğrendim ikizlerim olacağını adet tarihine göre 8+1 olmamız gerekiyordu ama biri 8+5 diğeri 7+5 görünüyor ilerleyen zaman gösterecek dedi gelişimlerini bakalım inşallah sağlıklı olurlar benimde keseler arasında boyut farkı var takip edicez dedi umarım herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza....
Benim bundan önceki gebeligimde ikizdi canim 6.haftada kanama oldu ve kesenin birin yanında kanama vardı .progestan igne ile o kanama azaldı 12 haftalık ken bebeklerden birinin malesef kalp atışı durdu. Diğer bebeğim kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şimdi 2 yaşında. Dondurulmus embriyo transferiyle şimdi yine ikizlere hamileyim geçen hafta yine az bir kanamam oldu henüz bebekleri göremedik sadece keseyi gördük. Bu sefer kendimi daha hazırlıkli hissediyorum diğerini kaybettiğimde çok yıkılmıştim. Dr mun dediğine göre sağlıklı bir bebek olmadığı için kalbi durmuş. Sende herşeye hazırlıklı ol ama şunuda unutma sürekli kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapan ikiz annelerde var.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Kızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gittik. Gece kanama olmuştu. Çok moralim bozuldu. Tüp bebek doktorum çok ilgilenmedi. Ultrasona girdim. Kalp atışı var dedi. 3 günde bir proluton yaptır dedi. Göbekten yaptığım prolutex var ona ek olarak verdi. Opu işlemi varmış doğru dürüst soru soramadım bile.
Sonra başka bir kadin dogumcuya gittik. O da kalp atışlarını dinletti. Bir tane bebeğin kalp atış sayısı iyiymiş 130 kusur dedi. Diğerinin ki ise 105 mis. 110 değerini altında ise bebeğin gelişimi durabiliyormus. Size bu sayılardan bahsetti mi doktorunuz?
Değeri düşük olan embriyoya yakın bölgede kanama alanı var dedi. Böyle olup sağlıklı devam eden var mı? Benim sadece 2 embriyo olmuştu tüp bebek tedavisiyle. Sanırım biri kaliteli değildi.
Hiç bir bilgim yok canım stresin sana zararı var, sağlıklı ise devam eder zaten güzel düşün. Sağlıksız ise baştan kaybetmek daha iyidir bazen.kimse boyle bir durum yasamadimi
Maşallah bebeklerine aradaki fark bazen kapanır bazen biri daha minyon olur önemli olan sağlıklı olması.Merhabalar kızlar bende bugün öğrendim ikizlerim olacağını adet tarihine göre 8+1 olmamız gerekiyordu ama biri 8+5 diğeri 7+5 görünüyor ilerleyen zaman gösterecek dedi gelişimlerini bakalım inşallah sağlıklı olurlar benimde keseler arasında boyut farkı var takip edicez dedi umarım herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza....
İnşallah bu sefer ikisi de sağlıkla doğar. Yine de çok şanslısın kızıni Rabbim sana bağışlasın maşallah ona.Benim bundan önceki gebeligimde ikizdi canim 6.haftada kanama oldu ve kesenin birin yanında kanama vardı .progestan igne ile o kanama azaldı 12 haftalık ken bebeklerden birinin malesef kalp atışı durdu. Diğer bebeğim kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şimdi 2 yaşında. Dondurulmus embriyo transferiyle şimdi yine ikizlere hamileyim geçen hafta yine az bir kanamam oldu henüz bebekleri göremedik sadece keseyi gördük. Bu sefer kendimi daha hazırlıkli hissediyorum diğerini kaybettiğimde çok yıkılmıştim. Dr mun dediğine göre sağlıklı bir bebek olmadığı için kalbi durmuş. Sende herşeye hazırlıklı ol ama şunuda unutma sürekli kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapan ikiz annelerde var.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Ben 18. Haftada öğreneceğim, sabret seçenekler sınırlı zaten normalde iki seçenek varken bizim üç oluyor seçenekYarın cinsiyeti öğreneceğim ama arkadaşlarım sürpriz yapmak istiyor bize salı günü toplanacaktık o zamana kadar sabret sürpriz yapalım diyorlar. Nasıl dayanırım bilmiyorum
Tek yumurta ya bizim de çok bi seçeneğimiz yok :) doktorum da çok tecrübeli oğlum da da 12. Haftada söylemiştiBen 18. Haftada öğreneceğim, sabret seçenekler sınırlı zaten normalde iki seçenek varken bizim üç oluyor seçenek
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Bir oğlumdan sonra İki oğlum daha olacak
Benim hiç olmadı sanırım bünye ile alakalı bi durum canımMide bulantılarınız ne durumda arkadaşlar . Ben bu hafta çok kötüyüm . Bundan önceki gebeligimde 4 ay resmen süründüm yerlerde kabus gibiydi şimdi yine aynısı olacak diye ödüm patlıyor dayanilacak gibi değildi nolur bu sefer o kadar kötü olmasın
Hayırlı olsun bizim Enes Eymen olacak inşBir oğlumdan sonra İki oğlum daha olacak
Yaa çok güzel isimleri sağlıcakla doğsunlar. Bende Batuhan doğuhan yada uras Aras düşündümHayırlı olsun bizim Enes Eymen olacak inş
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla doğar bebeklerin benimde tüp Bebek.Merhaba hanımlar ben de ikizlere hamileyim.tüp bebekle hamile kaldım.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Henüz cinsiyetler belli olmadığından orali değilim bir ay sonra belli olacak dr kontrolümuzdeİsim düşündünüz mü ? :) ben düşünüyorum ama iki erkeğe bulamıyorum
Canım benim de erken başladı bu hafta iyice azaldı 13 bitmek üzere. Her gebelik farklıdır aynı anne de bile fark eder. Çabucak geçer inşallahMide bulantılarınız ne durumda arkadaşlar . Ben bu hafta çok kötüyüm . Bundan önceki gebeligimde 4 ay resmen süründüm yerlerde kabus gibiydi şimdi yine aynısı olacak diye ödüm patlıyor dayanilacak gibi değildi nolur bu sefer o kadar kötü olmasın
Gebelikte olabiliyor takip etmekte fayda var ikizlerde daha çok oluyormuş, kilo durumun nasıl. Ben kilo biraz daha fazla iken sürekli 12-8 tansiyon olurdu şimdi 9-6 10-7 gibi oluyor epey kilo verdim ama 20 kilo kadar. Yine de tansiyonu takip ediyorum bende. Nabız yükselmesi çok normal benimde çarpıntı olduğunda 90-100 aralığında oluyor o durumda dinlen sakinleş normale döner. Onun haricinde nabız normalde 60-80 arasında geneldeGüzel ikiz anneleri merhaba. Ben de 8+6 haftalık ikiz hamileyim. Dün de kalp atışlarımızı dinledikSize sormak istediğim tansiyon takibi yapıyor musunuz? Benim hamilelik öncesi tansiyonum hep 12-8 idi. Geçen hafta çarpıntı hissettim, hafif de başım döndü tansiyonumu ölçtüğümde 12-8.9 idi nabız da 100 dü. Bugün yine çarpıntı hissettim ve ölçtüm 2 saat kadar önce 11.9-9.4 idi şimdi de 12-9.1 çıktı. Nabız da 94 ve 105
Küçük tansiyonda yükselme yaşayan var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?