2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhabalar kızlar bende bugün öğrendim ikizlerim olacağını adet tarihine göre 8+1 olmamız gerekiyordu ama biri 8+5 diğeri 7+5 görünüyor ilerleyen zaman gösterecek dedi gelişimlerini bakalım inşallah sağlıklı olurlar benimde keseler arasında boyut farkı var takip edicez dedi umarım herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza....

hoşgeldin canım hayırlı olsun ikizlerin sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşaallah

Benim bundan önceki gebeligimde ikizdi canim 6.haftada kanama oldu ve kesenin birin yanında kanama vardı .progestan igne ile o kanama azaldı 12 haftalık ken bebeklerden birinin malesef kalp atışı durdu. Diğer bebeğim kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şimdi 2 yaşında. Dondurulmus embriyo transferiyle şimdi yine ikizlere hamileyim geçen hafta yine az bir kanamam oldu henüz bebekleri göremedik sadece keseyi gördük. Bu sefer kendimi daha hazırlıkli hissediyorum diğerini kaybettiğimde çok yıkılmıştim. Dr mun dediğine göre sağlıklı bir bebek olmadığı için kalbi durmuş. Sende herşeye hazırlıklı ol ama şunuda unutma sürekli kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapan ikiz annelerde var.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

kimse boyle bir durum yasamadimi
Hiç bir bilgim yok canım stresin sana zararı var, sağlıklı ise devam eder zaten güzel düşün. Sağlıksız ise baştan kaybetmek daha iyidir bazen.
Maşallah bebeklerine aradaki fark bazen kapanır bazen biri daha minyon olur önemli olan sağlıklı olması.
İnşallah bu sefer ikisi de sağlıkla doğar. Yine de çok şanslısın kızıni Rabbim sana bağışlasın maşallah ona.

Yarın cinsiyeti öğreneceğim ama arkadaşlarım sürpriz yapmak istiyor bize salı günü toplanacaktık o zamana kadar sabret sürpriz yapalım diyorlar. Nasıl dayanırım bilmiyorum

Yarın cinsiyeti öğreneceğim ama arkadaşlarım sürpriz yapmak istiyor bize salı günü toplanacaktık o zamana kadar sabret sürpriz yapalım diyorlar. Nasıl dayanırım bilmiyorum
Ben 18. Haftada öğreneceğim, sabret seçenekler sınırlı zaten normalde iki seçenek varken bizim üç oluyor seçenek

İsim düşündünüz mü ? :) ben düşünüyorum ama iki erkeğe bulamıyorum

Mide bulantılarınız ne durumda arkadaşlar . Ben bu hafta çok kötüyüm . Bundan önceki gebeligimde 4 ay resmen süründüm yerlerde kabus gibiydi şimdi yine aynısı olacak diye ödüm patlıyor dayanilacak gibi değildi nolur bu sefer o kadar kötü olmasın

Benim hiç olmadı sanırım bünye ile alakalı bi durum canım

Merhaba hanımlar ben de ikizlere hamileyim.tüp bebekle hamile kaldım.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla doğar bebeklerin benimde tüp Bebek.
İsim düşündünüz mü ? :) ben düşünüyorum ama iki erkeğe bulamıyorum
Henüz cinsiyetler belli olmadığından orali değilim bir ay sonra belli olacak dr kontrolümuzde
Canım benim de erken başladı bu hafta iyice azaldı 13 bitmek üzere. Her gebelik farklıdır aynı anne de bile fark eder. Çabucak geçer inşallah

Güzel ikiz anneleri merhaba. Ben de 8+6 haftalık ikiz hamileyim. Dün de kalp atışlarımızı dinledik Size sormak istediğim tansiyon takibi yapıyor musunuz? Benim hamilelik öncesi tansiyonum hep 12-8 idi. Geçen hafta çarpıntı hissettim, hafif de başım döndü tansiyonumu ölçtüğümde 12-8.9 idi nabız da 100 dü. Bugün yine çarpıntı hissettim ve ölçtüm 2 saat kadar önce 11.9-9.4 idi şimdi de 12-9.1 çıktı. Nabız da 94 ve 105
Küçük tansiyonda yükselme yaşayan var mı benim gibi

Gebelikte olabiliyor takip etmekte fayda var ikizlerde daha çok oluyormuş, kilo durumun nasıl. Ben kilo biraz daha fazla iken sürekli 12-8 tansiyon olurdu şimdi 9-6 10-7 gibi oluyor epey kilo verdim ama 20 kilo kadar. Yine de tansiyonu takip ediyorum bende. Nabız yükselmesi çok normal benimde çarpıntı olduğunda 90-100 aralığında oluyor o durumda dinlen sakinleş normale döner. Onun haricinde nabız normalde 60-80 arasında genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…