2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bazı doktorlar göbekten kola ya da bacaga geçin artık demiş bazılarıda deri kalın olur bebeklere gelmz demiş bende bugün ilk defa kolumdan yaptım ama göbege göre baya acıdı
Ben 20. Haftaya kadar göbekten devam edip sonrasında kola geçeceğim artık. Bacakta yağ tabakası kola göre az olduğu için ilaç daha çok can yakıp apse yapar. Bebeklere gelmez diye düşünüyorum ben de. Ama drunla da görüşebilesin bu durumu

Teşekkür ederim canım evet beklemesi zaman alan bir süreç bu hayırlısı ile güzel geçsin zaman ben hemen doğsun diye heyecan yapmıyorım hamileliği güzel yaşamak istiyorum
amin inşallah canım . Evet çok kişi de oluyormus ama daha önce hiç hamile olmadığım icin süreçte neler ysandogını bilmiyorum
Hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla gelsinler. Karın ağrısı bende ara ara hala oluyor
teşekkür ederim canım baya vakte kadar oluyor döşek ki sen yolu yarılamışsın bir de
Gozun aydin canim masallah:) benimde cok karin agrilarm olmstu baya haftalar surdu rahim buyudugu icin normalms korkma ara ara hep olck zatn buyudkce bebsler:)
teşekkürler canım ay her kısmı ilginç bu hamileliğin

Evt bacaga cesaret edemedim bende haftaya sorarım doktora bakalm o ne diycek

Mide bulantıları başladı çok acıkıyorum aniden ama yemek yiyeniyorm ne yapmam gerekiyor kızlar
Benim de oldu, tamamen geçmiyor bi kere bunu kabul etmem lazım, genelde 12. Haftaya kadar sürüyor. Benim 12’de azaldı ama bitmedi 14’e kadar devam etti. Elma,muz,peynir,ekmek,patates,pilav gibi basit gıdalarla yaşadım. Sabır diliyorum..

Mide bulantıları başladı çok acıkıyorum aniden ama yemek yiyeniyorm ne yapmam gerekiyor kızlar
Allah kolaylık versin 16. Haftanın sonuna kadar çektim. Yediğim patates haşlama ayva ve çubuk krakerdi su bile içemedim. Zamanla geçecek inşallah

Isin zor canim ne yapsn gecmiyo ki benimde cok bulaniyodu butngun surkli 15 hafta cektim. Arada oluyo suan sadece diebilrm. Su cok bulandiriyodu Cubuk krakr hic fyda etmemsti. Haslanms patats cok yedm tuzlayp yogurtlu seler. Corba iciyodm bol. Yiyebildiklerim ne ise surkli onlari yiyodm ne iyi geliyosa genlde tuzlu eksi selr iyi geliyodu yani yiyebiliyodm yoksa onlari yiyncede gecn bisi degl bu:)) ins tez zamanda biter canim❤

Ayva ve mandalina yiyordum ben o zamanlar biraz rahatlatiyordu.
Allah kolaylık versin 16. Haftanın sonuna kadar çektim. Yediğim patates haşlama ayva ve çubuk krakerdi su bile içemedim. Zamanla geçecek inşallah
Sağolun kızlar hiç böyle erkenden başlayacağını düşünmemiştim . Bebek tuttu mu kese olacak mı derken bu vakti anlamamıştım . Çok zor Of

Merhaba bugun dahiliyeye tekrar gittim devlete (cunku bulundugum ilde ozel hastanelerde endokrin yok devlete de dahiliye sevk ediyor ) tekrar tahlil istedi troidim de nodul de var onun icin de usg istedi ama sira ancak saliya bakalim endiseliyim

Merhaba bugun dahiliyeye tekrar gittim devlete (cunku bulundugum ilde ozel hastanelerde endokrin yok devlete de dahiliye sevk ediyor ) tekrar tahlil istedi troidim de nodul de var onun icin de usg istedi ama sira ancak saliya bakalim endiseliyim
Insallah hayirli haberler alirsin canim. Bende hamile kalmadan once gecirdim hipertiroid. Haklisin dahiliye sevk etmeden gidemezsin endokrine. Dahiliyede once kendisi tedavi etmeye calisir. Bende bugun kendi doktorumdan tsh testi istedim. Bakalim normal cikiyor 2 -3 yildir. Insallah sorun cikmaz cunku benim tiroid ilaclarina siddetli alerjim var, ilac kullanamiyorum, yoksa beni cok ciddi sıkintiya sokar

Evet yaptırinca rahatlıyorsunuz inşallah sıkıntısız s

Bende aynıyim çoraplarımı ve ayakkabılarımı bile giyemiyorum 32. HaftadayıM ve her haftanın ayrı güzelliği ve zorluğu var

Günaydın kızlar Sevgi gününüz kutlu olsun, minik sevgililerimize sağlıkla, zamanında kavuşalım inşallah Ay düşündükçe karnım gıdıklanıyor. Aynı anda 2 aşk Bir kızım var, ilk doğduğunda, Allahım ben bu güne kadar yaşamamışım, sadece yaşadığımı sanmışım demiştim ilk kucağıma aldığımda, öyle güzel, öyle kutsal bir duygu ki, ikizlerde duygularımız 2 kat olacak :):):)

Günaydın aşkla geçen bir gününüz olsun bende oğluma aşığım böyle birşey yok hiçkimsenin yerini tutmuyor bu aşk sevgi şimdi ikizlerim gelecek nasıl olacak diyorum sevgi bölünmüyor çoğalıyor diyor doğum yapan arkadaşlarım ayrım olur mu diye çok korkuyorum daha doğrusu oğlum kadar sevebilir miyim diyorum ama kucağıma alırsam herşey farklı olacak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…