- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.761
Ben 20. Haftaya kadar göbekten devam edip sonrasında kola geçeceğim artık. Bacakta yağ tabakası kola göre az olduğu için ilaç daha çok can yakıp apse yapar. Bebeklere gelmez diye düşünüyorum ben de. Ama drunla da görüşebilesin bu durumuBazı doktorlar göbekten kola ya da bacaga geçin artık demiş bazılarıda deri kalın olur bebeklere gelmz demiş bende bugün ilk defa kolumdan yaptım ama göbege göre baya acıdı
Teşekkür ederim canım evet beklemesi zaman alan bir süreç bu hayırlısı ile güzel geçsin zaman ben hemen doğsun diye heyecan yapmıyorım hamileliği güzel yaşamak istiyorumGözünüz aydın Allah tamamına erdirsin. benimde o haftalardayken kasiklarimda ağrım oluyordu. Yerleşme ağrısıdır ilk zamanlar olabilir. Kalp atışlarını da duyarsın inşallah. ilk zamanlar heyecan farklı oluyor keseyi gördükten sonra kalp atışını duyacakmiyim dersin sabırsızlıkla beklersin. kalp atışını duyarsın ne zaman tekmelerini hissedecem dersin. Haftalarin İlerledikçe başka şeyleri dersin de dersin sonra bizim gibi herşeye evham yaparsın. Sonra bir bakmışsın zaman akıp gitmiş. Hayırlı olsun tekrar canım. Sağlıcakla kucagina almayı da nasip etsin Allah.
amin inşallah canım . Evet çok kişi de oluyormus ama daha önce hiç hamile olmadığım icin süreçte neler ysandogını bilmiyorumHayırlı olsun. Saglikla devam eder insallah. Benim olmamisti ama bende hic belirti yoktu. Hatta neden belirtim yok diye evham yapıyordum o zamanlarda da. :)) her gebelik farkli. Normaldir karin agrisi soyleyenler oluyor. Onemli bir durum olsaydi doktorunuz mutlaka fark ederdi.
teşekkür ederim canım baya vakte kadar oluyor döşek ki sen yolu yarılamışsın bir deHayırlı olsun gözünaydın sağlıkla gelsinler. Karın ağrısı bende ara ara hala oluyor
teşekkürler canım ay her kısmı ilginç bu hamileliğinGozun aydin canim masallah:) benimde cok karin agrilarm olmstu baya haftalar surdu rahim buyudugu icin normalms korkmaara ara hep olck zatn buyudkce bebsler:)
Evt bacaga cesaret edemedim bende haftaya sorarım doktora bakalm o ne diycekBen 20. Haftaya kadar göbekten devam edip sonrasında kola geçeceğim artık. Bacakta yağ tabakası kola göre az olduğu için ilaç daha çok can yakıp apse yapar. Bebeklere gelmez diye düşünüyorum ben de. Ama drunla da görüşebilesin bu durumu
Kızlar bugün birkaç kez hapşırdım sanki biraz halsiz hissediyorum.doğal ne yapabilirim acaba.grip geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Belki başından kurtarırım
Mide bulantıları başladı çok acıkıyorum aniden ama yemek yiyeniyorm ne yapmam gerekiyor kızlar
Benim de oldu, tamamen geçmiyor bi kere bunu kabul etmem lazım, genelde 12. Haftaya kadar sürüyor. Benim 12’de azaldı ama bitmedi 14’e kadar devam etti. Elma,muz,peynir,ekmek,patates,pilav gibi basit gıdalarla yaşadım. Sabır diliyorum..Mide bulantıları başladı çok acıkıyorum aniden ama yemek yiyeniyorm ne yapmam gerekiyor kızlar
Allah kolaylık versin 16. Haftanın sonuna kadar çektim. Yediğim patates haşlama ayva ve çubuk krakerdi su bile içemedim. Zamanla geçecek inşallahMide bulantıları başladı çok acıkıyorum aniden ama yemek yiyeniyorm ne yapmam gerekiyor kızlar
Isin zor canim ne yapsn gecmiyo ki benimde cok bulaniyodu butngun surkli 15 hafta cektim. Arada oluyo suan sadece diebilrm. Su cok bulandiriyodu Cubuk krakr hic fyda etmemsti. Haslanms patats cok yedm tuzlayp yogurtlu seler. Corba iciyodm bol. Yiyebildiklerim ne ise surkli onlari yiyodm ne iyi geliyosa genlde tuzlu eksi selr iyi geliyodu yani yiyebiliyodm yoksa onlari yiyncede gecn bisi degl bu:)) ins tez zamanda biter canim❤Mide bulantıları başladı çok acıkıyorum aniden ama yemek yiyeniyorm ne yapmam gerekiyor kızlar
Ayva ve mandalina yiyordum ben o zamanlar biraz rahatlatiyordu.
Benim de oldu, tamamen geçmiyor bi kere bunu kabul etmem lazım, genelde 12. Haftaya kadar sürüyor. Benim 12’de azaldı ama bitmedi 14’e kadar devam etti. Elma,muz,peynir,ekmek,patates,pilav gibi basit gıdalarla yaşadım. Sabır diliyorum..
Allah kolaylık versin 16. Haftanın sonuna kadar çektim. Yediğim patates haşlama ayva ve çubuk krakerdi su bile içemedim. Zamanla geçecek inşallah
Sağolun kızlar hiç böyle erkenden başlayacağını düşünmemiştim . Bebek tuttu mu kese olacak mı derken bu vakti anlamamıştım . Çok zor OfIsin zor canim ne yapsn gecmiyo ki benimde cok bulaniyodu butngun surkli 15 hafta cektim. Arada oluyo suan sadece diebilrm. Su cok bulandiriyodu Cubuk krakr hic fyda etmemsti. Haslanms patats cok yedm tuzlayp yogurtlu seler. Corba iciyodm bol. Yiyebildiklerim ne ise surkli onlari yiyodm ne iyi geliyosa genlde tuzlu eksi selr iyi geliyodu yani yiyebiliyodm yoksa onlari yiyncede gecn bisi degl bu:)) ins tez zamanda biter canim❤
Merhaba bugun dahiliyeye tekrar gittim devlete (cunku bulundugum ilde ozel hastanelerde endokrin yok devlete de dahiliye sevk ediyor ) tekrar tahlil istedi troidim de nodul de var onun icin de usg istedi ama sira ancak saliya bakalim endiseliyimCanim tsh in ne kadar dusuk bilmiyorum ama hipertiroid cikmis sende. Gebelkte risk olusturur hipertiroid tedavi edilmezse. Buyuzden oyalanmadan endokkrin doktoruna gorun, sadece ilac vericek duzelene kadar. Ilac kullanarak cok kisi saglikli bebek sahibi oldu benim tanidigim. Ama tedavi edilmezse ciddi sıkintilara neden olur bebekte.
Insallah hayirli haberler alirsin canim. Bende hamile kalmadan once gecirdim hipertiroid. Haklisin dahiliye sevk etmeden gidemezsin endokrine. Dahiliyede once kendisi tedavi etmeye calisir. Bende bugun kendi doktorumdan tsh testi istedim. Bakalim normal cikiyor 2 -3 yildir. Insallah sorun cikmaz cunku benim tiroid ilaclarina siddetli alerjim var, ilac kullanamiyorum, yoksa beni cok ciddi sıkintiya sokarMerhaba bugun dahiliyeye tekrar gittim devlete (cunku bulundugum ilde ozel hastanelerde endokrin yok devlete de dahiliye sevk ediyor ) tekrar tahlil istedi troidim de nodul de var onun icin de usg istedi ama sira ancak saliya bakalim endiseliyim
Evet yaptırinca rahatlıyorsunuz inşallah sıkıntısız sAynen canim perinatologlara baktm tum ozellerde bende. Kocla anlasmamiz yok fiyat gayet uygunmsbnde 2000 1550 gibi rakamlardan sora en uygun 850 buldm hastane anlasma orani yuksk oldgndan medicalpark bana cok karli oluyor. Fiytlari biraz indrmli verp provizyon aliyorlar bana dusen rakam epy dusuyor memnun kalirsm bu kadina arada giderim. Bi prof buldm florancede olmadi arada oraya gidicem prof frki almiyorlarms ama detayli ultrasnu yukskti:) 2 martta randevum nasi gececek zaman diyorum simdi canimm
Bende aynıyim çoraplarımı ve ayakkabılarımı bile giyemiyorum 32. HaftadayıM ve her haftanın ayrı güzelliği ve zorluğu var30.haftaya kadar yorulsamda dışarılarda geziyodum.
Ama 30.hafta itibari ile karnım okadar büyüdü ki.bi odadan digerine gitmek bile zorluyo.
yatakdan kalkmak.çorap vs hic egilip giyilinemiyo zaten.
Yerden egilip bisey almak dert.
baskı çok nefes almak güçleşti.
Tabi bunda hamilelikde alınan kilonun ve bebeklerinde besili olmasıylada ilgisi vardır.
Ellerim ve ayaklarım o kadar çok şişti ki tuzu kesmeme rağmen
üstüne basarken canım acıyo.
3 numara filan şişti sanırım.
İstanbulda oturanlar Nerede doğum yapacağınız belli mi benim belli ama genede hep bir tereddüt
koşuyolu medipol e karar verdim.İstanbulda oturanlar Nerede doğum yapacağınız belli mi benim belli ama genede hep bir tereddüt
Günaydın aşkla geçen bir gününüz olsunGünaydın kızlarSevgi gününüz kutlu olsun, minik sevgililerimize sağlıkla, zamanında kavuşalım inşallah Ay düşündükçe karnım gıdıklanıyor. Aynı anda 2 aşk Bir kızım var, ilk doğduğunda, Allahım ben bu güne kadar yaşamamışım, sadece yaşadığımı sanmışım demiştim ilk kucağıma aldığımda, öyle güzel, öyle kutsal bir duygu ki, ikizlerde duygularımız 2 kat olacak :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?