2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Galiba bunu en iyi her ikisini de kalbimizin üstüne aldığımızda anlayacağız sağlıkla gelsinler inşallah, diğer yavrunuzu da Allah bağışlasın

Kızlar sizinde bel ağrılarınız oluyor mu acaba bugün çok ağrım var kuyruk sokumu etrafında işten gelir gelmez dinlenmeye başladım.şükür başka sıkıntım Yok ama endişelendim şimdi.

Kızlar sizinde bel ağrılarınız oluyor mu acaba bugün çok ağrım var kuyruk sokumu etrafında işten gelir gelmez dinlenmeye başladım.şükür başka sıkıntım Yok ama endişelendim şimdi.
Ben masa başında çalıştığım halde eve geldimde benimde belim ve kalçam çok ağrıyordu. Çok hareketsiz kaldigimdandi belkide. 22. haftadan sonra raporla izne ayrildim çok şükür artık öyle. sıkıntılarım yok. Bol bol istirahat etmek gerekiyor.

Aynen canım bende masa başındayım bel yastığı falan aldım ama Yok bütün zorlandığımı hissettin biraz daha gideyim bende ayrılcam olmayacak böyle

Merhaba kızlar acaba 13 haftada cinsiyet belli olur mu ? 11 haftada doktorum erkek dedi 13 haftada ikili test yaptirdim ense ölçümü filan kız dedi doktor suan deli gibi merak ediyorum acaba tam olarak hangisi doğrudur

Merhaba kızlar acaba 13 haftada cinsiyet belli olur mu ? 11 haftada doktorum erkek dedi 13 haftada ikili test yaptirdim ense ölçümü filan kız dedi doktor suan deli gibi merak ediyorum acaba tam olarak hangisi doğrudur
Benim ikizlerimden bir tanesi 13. Haftada gösterdi diğeri göstermedi net olarak renkli ultrasonda öğrenmiştik canım

13.haftadaki daha doğru canım.Ense kalınlığından bakıp demişse kesin kız
Bebeğin vücut tipinden mi anlaşılıyor mu acaba 10+5 iken bi dr kıza benzettim ikisinide dedi sonra 2 hafta sonra başka bi dr birini kıza benzetti ikili test esnasında ama birinden emin olamadı bana da çok erken geldi tahminler ama inşallah birisi kızdır

Geçen kontrolüm vardı 2 doktpra gidiyorum 13.haftada erkek demişti diğer doktorum birini. Kontrolde bu doktorum soldakini göremedim ama erkeğe benziyor dedi.ama diğerini sormak aklıma gelmedi benim:)))allahım saf gibi bişey oluyorum doktora gidince gelince pişman oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…