- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.781
Galiba bunu en iyi her ikisini de kalbimizin üstüne aldığımızda anlayacağızGünaydın aşkla geçen bir gününüz olsunbende oğluma aşığım böyle birşey yok hiçkimsenin yerini tutmuyor bu aşk sevgi şimdi ikizlerim gelecek nasıl olacak diyorum sevgi bölünmüyor çoğalıyor diyor doğum yapan arkadaşlarım ayrım olur mu diye çok korkuyorum daha doğrusu oğlum kadar sevebilir miyim diyorum ama kucağıma alırsam herşey farklı olacak biliyorum
Amin cümlemizin evlatlarını Rabbim bağışlasın acılarını göstermesinGaliba bunu en iyi her ikisini de kalbimizin üstüne aldığımızda anlayacağızsağlıkla gelsinler inşallah, diğer yavrunuzu da Allah bağışlasın
Masallah size bugunlere ulasmissinz saglkli dogmlar inss❤ giyemessn tabi canim ya kovaman olmstr bebisler:)
Bende aynıyim çoraplarımı ve ayakkabılarımı bile giyemiyorum 32. HaftadayıM ve her haftanın ayrı güzelliği ve zorluğu var
Ben masa başında çalıştığım halde eve geldimde benimde belim ve kalçam çok ağrıyordu. Çok hareketsiz kaldigimdandi belkide. 22. haftadan sonra raporla izne ayrildim çok şükür artık öyle. sıkıntılarım yok. Bol bol istirahat etmek gerekiyor.Kızlar sizinde bel ağrılarınız oluyor mu acaba bugün çok ağrım var kuyruk sokumu etrafında işten gelir gelmez dinlenmeye başladım.şükür başka sıkıntım Yok ama endişelendim şimdi.
Benim ikizlerimden bir tanesi 13. Haftada gösterdi diğeri göstermedi net olarak renkli ultrasonda öğrenmiştik canımMerhaba kızlar acaba 13 haftada cinsiyet belli olur mu ? 11 haftada doktorum erkek dedi 13 haftada ikili test yaptirdim ense ölçümü filan kız dedi doktor suan deli gibi merak ediyorum acaba tam olarak hangisi doğrudur
Benimde öyle olmuştu biri 13. Haftada göstermişti diğerini renkli ultrasonda göstermişti anca :)Benim erkek olan 13. Haftada belli oldu öteki hala göstermiyor haftaya kontrolde gösterir inşallah
Kıyamam biz kaldık öğrenemeyen garibanlar :):) Ben bugün öğrenirim inşallah :)Benim de birine erkeğe benziyor dediler kaldık 20. Haftaya ogrenemedik
Bebeğin vücut tipinden mi anlaşılıyor mu acaba 10+5 iken bi dr kıza benzettim ikisinide dedi sonra 2 hafta sonra başka bi dr birini kıza benzetti ikili test esnasında ama birinden emin olamadı bana da çok erken geldi tahminler ama inşallah birisi kızdır13.haftadaki daha doğru canım.Ense kalınlığından bakıp demişse kesin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?