- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 36
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.801
Test allah allah bildiğim bir test yok kalp atışı duyarsınız insalah.Kuzular yarın doktora gidiyorum kalp atışını duyarım inşallahbu hafta test yapmamız gerekiyor mu nette öyle seyler okudum da. Bu haftalarda test yapılıyor yazmışlar anlamadım ne testleri var daha en başında hamileliğin
Canım tam kan sayımı, çok detaylı biyokimya, hormon, hepatit b, hepatit c, CMV, torch kan testlerini vermen lazımKuzular yarın doktora gidiyorum kalp atışını duyarım inşallahbu hafta test yapmamız gerekiyor mu nette öyle seyler okudum da. Bu haftalarda test yapılıyor yazmışlar anlamadım ne testleri var daha en başında hamileliğin
7 hafta mi verdiniz ? ASM 'ye bildirim yapıldığında verilen kan mi bu ?Canım tam kan sayımı, çok detaylı biyokimya, hormon, hepatit b, hepatit c, CMV, torch kan testlerini vermen lazım
Ben bat geçince test için gittiğimde aile hekimi hepsini istedi 6. Haftada, kadın doğum a gidince de eksik kalan hepatit c,hepatit b, CMV , torch istedi7 hafta mi verdiniz ? ASM 'ye bildirim yapıldığında verilen kan mi bu ?
Ay yok canım biz denemeye başladık 7. De iki çocuk yapmış bulunmusuzBir an boş bulundum tup bebek ile gebe kaldınız sandım genelde o konu başlığında yazisiyorum :) tedavi başında bu testleri yaptırdığımiz için öyle birsey istemediler bende diyorum neden ben yaptırmadım :))
MaşallahAy yok canım biz denemeye başladık 7. De iki çocuk yapmış bulunmusuzilaç, tedavi vs yok benim genlerimde var ikiz olmasi. Allah dileyene dogal, tüp Bebek, aşılama vs ne vesile ile olsa da versin insallah senin de hayırli olsun hayırlı sağlıklı evlatlarin olsun
Tüp bebek de bu testler yapılıyor mu ? Ben geçen hafta kanama işe hastaneye gidince yapıldı baya test. Aynıları herhalde. Tüp bebek doktorum su yapıldı bu yapıldı demedi ki hiç. Zaten transfer sonrası ilk kez gideceğizBir an boş bulundum tup bebek ile gebe kaldınız sandım genelde o konu başlığında yazisiyorum :) tedavi başında bu testleri yaptırdığımiz için öyle birsey istemediler bende diyorum neden ben yaptırmadım :))
Evet kan ve idrar testlerinin yapılması lazım. Doktor listeyi verecektir..Kuzular yarın doktora gidiyorum kalp atışını duyarım inşallahbu hafta test yapmamız gerekiyor mu nette öyle seyler okudum da. Bu haftalarda test yapılıyor yazmışlar anlamadım ne testleri var daha en başında hamileliğin
Tabiki bu testleri senden ilk tedavi basinda istiyor kan testi v.s sonra hormonlarina filan bakim ilac tedavisi baslatiyorTüp bebek de bu testler yapılıyor mu ? Ben geçen hafta kanama işe hastaneye gidince yapıldı baya test. Aynıları herhalde. Tüp bebek doktorum su yapıldı bu yapıldı demedi ki hiç. Zaten transfer sonrası ilk kez gideceğiz
Testler tüp ya da doğal gebelikte ayrılmıyor sonuçta hepsi hamilelik, bi fark yok canım.Tüp bebek de bu testler yapılıyor mu ? Ben geçen hafta kanama işe hastaneye gidince yapıldı baya test. Aynıları herhalde. Tüp bebek doktorum su yapıldı bu yapıldı demedi ki hiç. Zaten transfer sonrası ilk kez gideceğiz
:/ suan icime kusku dustu asm ye verdigimiz kanda oluyor degil mi ? Bir ton seye bakicagini soyledi ebe benim doktorum kan istemedi acaba ikili test de bakacagi kandami isteyecekti kafam karistiCanım tüp bebek de yaptırsan normal gebe de kalsan hamileliğin ilk haftalarında bütün tahlilleri ister doktorun çünkü ona göre ilaç verebilir.Zaten aile hekiminde istiyo bu tahlilleri eski tahliller olmaz bence.Brn tüp bebek tedavi başında da verdim hamile kaldıktan sonra da hepsini istedi .Demek ki doktpra göre değişebiliyor
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaslar araniza yeni katilanlardanim benimde bugun ilk kontrolum vardi iki tane kese gorduk cok heyecanliyim insallah devami gelir
Bana tüp bebek tedavisi öncesinde de yapıldı, kalp atışından sonra da yapıldı ve her ay tekrarlanıyor testler. İçerikler zamanına göre değişiyor, artıyor azalıyor vs..Yani benim anlatmak istedigim siz hamile oldugunuz ogrendiginiz zaman istenmis ama tup bebek tadavisi baslangicinda verdigim icin daha sonrasinda vermedim soran arkadaşın paylasimina kendimden pay bicip cevap verdim yani kalp atimindan sonra bir test yapilmadi. Ön hazirlik olarak zaten bu gibi testleri hamile kalmadan yaptirmistim.
Tedavidede yapilmsti detyli kan iste hepatit bilmemne bisurusey. Bu haftada deetyli kan tsti yapiyolar bide idrar flaan cnaim onlari yazmslardir blki internete. Benm kendi doktorm yapmsti saglik ocagina gec gttm ben calstgmdnTüp bebek de bu testler yapılıyor mu ? Ben geçen hafta kanama işe hastaneye gidince yapıldı baya test. Aynıları herhalde. Tüp bebek doktorum su yapıldı bu yapıldı demedi ki hiç. Zaten transfer sonrası ilk kez gideceğiz
Masallah sanada canim❤ benmde genlerde vardi ailemde cok en yakn teyzem ananem:) okadr istiyordm ki bekarken bile ikiz olmasini. esmn tarfndada varms bilmiyodm. Bizim dogal yolla nasip olmadi malesf tupbebekle oldu ama ailede kmse cakmiyo sansimiza:))Maşallahbizimde genlerimizde var ama ışte nasip olamayınca olmuyor normal yoldan çok şükür böyle nasip etti rabbim amin nerde varsa lah tadirsin dünya meyvesi
Aynn bnde oleydm duzenli kan bakiliyo zatn hep ona gore destk oluyo canim:)Canım tüp bebek de yaptırsan normal gebe de kalsan hamileliğin ilk haftalarında bütün tahlilleri ister doktorun çünkü ona göre ilaç verebilir.Zaten aile hekiminde istiyo bu tahlilleri eski tahliller olmaz bence.Brn tüp bebek tedavi başında da verdim hamile kaldıktan sonra da hepsini istedi .Demek ki doktpra göre değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?