- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.821
Hayirli olsn canim hosgeldnmasallah saglikla devam etsn inssMerhaba arkadaslar araniza yeni katilanlardanim benimde bugun ilk kontrolum vardi iki tane kese gorduk cok heyecanliyim insallah devami gelir
Sen yinede detaylıyı bekle canım acele etmeSelam kizlar❤ cinsiyet heyecani yasayan arkadslarmz gonlunuze gore olsn tez zamanda ins:) bizim tahmnler hep kzdi erken hftalardada. Biri kesin kizdi diger bebegimede en son 17. Hftada kiz dedi dr. Cinsiyet degiskligi yasayan insn da cok bisiler almk istiyorm ihtiyclari azaltaym son 1 2 aya binmesn die ama degisir mi diyorm bidaha baktrsam midetayliya 2 hafta sora gidicem de:))
Esimde ole diyo:) bizim sonuc degsmick gibi bi ara frklidra gtmstm oda kiz demsti biri erkek olsydi iyi olurdu nasip saglkli olsnlar yeterki❤ ufak ihtiyclara bakarm zatn rnkli almicz ya herseyi illa:)Sen yinede detaylıyı bekle canım acele etme
Aaayyy ne güzel yaa benim ikizler içinde doktorum biri erkek kesin diğeri göstermiyor ama kıza benziyor dedi ben cok mutlu oldum tabi bir kerede hem kızım hem oğlum olucak diye renkliye bir girdim ikiside erkek :)Esimde ole diyo:) bizim sonuc degsmick gibi bi ara frklidra gtmstm oda kiz demsti biri erkek olsydi iyi olurdu nasip saglkli olsnlar yeterki❤ ufak ihtiyclara bakarm zatn rnkli almicz ya herseyi illa:)
Saglkla gelsnler yetrki canim hayirli olsn sana daAaayyy ne güzel yaa benim ikizler içinde doktorum biri erkek kesin diğeri göstermiyor ama kıza benziyor dedi ben cok mutlu oldum tabi bir kerede hem kızım hem oğlum olucak diye renkliye bir girdim ikiside erkek :)
Evet listeyi verdi canım. Eksikleri yap bildir dedi.Evet kan ve idrar testlerinin yapılması lazım. Doktor listeyi verecektir..
Kanamam olunca baya testi yapmışlar zaten devlette. Eksikleri de ben yaptırır sonucu yollayacağım doktoraTabiki bu testleri senden ilk tedavi basinda istiyor kan testi v.s sonra hormonlarina filan bakim ilac tedavisi baslatiyor
Ben ikili test yaptırmıştm canım fetal istememişti benim doktorumArkadaşlar bi de fetal test barmış doktor 2li test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi. Yaptırdınız mı yaptıracak mısınız ? Fiyat nedir ???
Arkadaşlar bi de fetal test barmış doktor 2li test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi. Yaptırdınız mı yaptıracak mısınız ? Fiyat nedir ???
Canim kalp atislarini duyabildiniz mi?Evet listeyi verdi canım. Eksikleri yap bildir dedi.
Kanamam olunca baya testi yapmışlar zaten devlette. Eksikleri de ben yaptırır sonucu yollayacağım doktora
Ben hiçbirini yaptırmadım. İkili test önerilmiyor zaten. Fetal DNA yı da ben istemedim usg ye göre ilerliyoruzArkadaşlar bi de fetal test barmış doktor 2li test ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi. Yaptırdınız mı yaptıracak mısınız ? Fiyat nedir ???
Bence de bir şey olmamıştır, perşembe göreceksin zaten. Merak etmeKızlar içime bi şüphe düştü 9haftalik bebislerim bugün kayak merkezine gittik ama tabiki kaymadimda yürürken ayagim kaydı yere oturdum ağrım filan olmadı lekelenme filanda yok çok şükür yinede acaba bişey olmusmudur yani olduysa kullandigim ilaçlardan dolayımı leke filan gelmedi acaba estrofem progestan filan kullaniorumda.perşembe doktr kontrolum ama yarin gdeyim diorum eşimde bişey olmamistr içini ferah tut dio
Evet doktorum 10. Haftadan sonra yapmak istersen yap dedi ama fiyatı 5 buçuk dedi çok çok yüksek bir milyar maalesef ...Evet ikizlerde 2’li, 3’lü vs kesin sonuç vermiyor.
Ben de fetal dna yaptırdım.
Başka bi test yaptırmadım.
İstanbul’da 3 taksit, 2900 tuttu..
Kanım alındı ve almanya’ya gönderildi, sonuç 10 günde çıktı.
Burdan bilgi almıştım:
http://www.prenatest.com.tr/nerede_yaptirilir.asp
Bir de okuduğum bilgi doğruysa istanbul ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyormuş, bunu da araştır istersen. Böyle bi link var testleri sorguluyorsun : https://ckysweb.saglik.gov.tr/labtestlerapp/testlabara.aspx
Senin için daha erken, sanırım 12-14. Haftalardan itibaren bakılıyordu, bebeklerin dna’ları o zaman anne kanına geçiyor.
Ne kadar geç yapılırsa o kadar iyi.
Yine doktorun en doğru bilgiyi verecektir.
Sevgiler..
çok şükür Allah’a duyduk canım Cumartesi günü . İki kese de benzer boyuttaymış bebeklerde hemen heme aynı boyda . İniallah sağlıkla devam ederlerCanim kalp atislarini duyabildiniz mi?
o ne zaman yapılıyor röntgen mi demek ?Ben hiçbirini yaptırmadım. İkili test önerilmiyor zaten. Fetal DNA yı da ben istemedim usg ye göre ilerliyoruz
İkili test kandan bakılıyor 12-14 hafta arası. Usg yazdığımı soruyorsan ultrason demek 12. Haftada yapıldı ense kalınlığı burnu galan bakılıyor. Fetal DNA gene kandan yapılıyor özel bir test ücretliEvet doktorum 10. Haftadan sonra yapmak istersen yap dedi ama fiyatı 5 buçuk dedi çok çok yüksek bir milyar maalesef ...
çok şükür Allah’a duyduk canım Cumartesi günü . İki kese de benzer boyuttaymış bebeklerde hemen heme aynı boyda . İniallah sağlıkla devam ederler
o ne zaman yapılıyor röntgen mi demek ?
Karnından daha duyulmuyor bu gün de doktora gittim normal doktora idrar testi istedi doktorum ona bakılması için gittim . Karnından da bakayım dedi doktor karnından görünmüyor sadece keseler görünüyor . Vajinadan bakılınca duyuldu kalp atışları . Transferin 26. Günüydü alttan baktıklarında .d_targaryen Transferin kacinci gunuydu birde karindan mi duyuldu acaba kalp atislari? Bnm 22. Gun karindan duyulmadi o yuzden merak ediyorum bir sknti mi var acaba korkuyorum
bunu yaptırdınız mı doktor ikizlerde bu ücretli testi yaptırmak daha önemli dedi. İkili test ikizlerde gereksiz doğru sonucu göstermiyor dediİkili test kandan bakılıyor 12-14 hafta arası. Usg yazdığımı soruyorsan ultrason demek 12. Haftada yapıldı ense kalınlığı burnu galan bakılıyor. Fetal DNA gene kandan yapılıyor özel bir test ücretli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?