2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ben yaptirmadim canım yaş riski vs yüksek olursa veya emin olmak adına isterseniz yaptırılabilir. Açıkçası o kadar geniş durumumuz olmadığı için de dusunmedim. 5 bin benim için önemli bir meblağ maalesef

Tesekkur ederim cnm cevabin icin hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah

Ben yaptırmadım ultrasonda her şey yolunda inşallah öyle de devam eder. İkili test yapılmıyor evet ikiz gebelikte

Aylardır yazmasamda neredeyse her gün bu sayfayı takıp ediyordum. Tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeligim oldu. Hem de sadece 2 yumurta ile 2 embriyo ile. Doktorların %35 tüp bebekle hamile kalma ihtimalin var demesi ile dünya başıma yikilmisti. İlk tedavide pozitif olmasi mucize, karnımda buyumeleri mucize, ben de anne olabileceğim Allah ın ne büyük lütfu derken; bugün kontrolde bir bebegimin gelişiminin yavasladigini öğrendim. Diğerine göre kucuktu ama fark bu kadar çok değildi. Daha 10 gün önce kontrole gittim. Şimdi biri 1800 biri 1200 gram. Bu durum gün geçtikçe daha da kotulesecek. Belki bu hafta sezeryana gireceğim. En iyi ihtimal 2 hafta içinde. Nolur dua edin. Burda benimle aynı durumda olan varsa lutfen yardım edin. Hangi süreçlerden gectiniz? Doktor büyük olan için küçüğü feda edebiliriz dedi. İkisinin birden sağlığını riske atmış da olabiliriz dedi. Perinatolojiye yönlendirip ona göre karar vermemizi isteyecekmis. Bir daha çocuğumun olma ihtimali de çok çok az.

Yazini okurken cok duygulandim canim rabbim yar ve yardimcin olsn dua edecegim. Allah ikisinide sana bagislasn. Benimde tupbebek hergnmz sukurle geciyor olmasi bile mucize diyor insan cok iyi anliyorm seni. Ben daha o asamalrda deglmbilgm yok canim inss ikisinide alirsn kucagina cok zor kararlar doktorn senin icin en iyisni dusunecektir mutlaka

Selam arkadaslar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bebeklerle pek vakıt olmuyodu cok sükür biz iki gün sonra 2 ayımızı bitiricez
Hıc korkmayın evet cok zor ama inanin gözlerine baktıgınızda hepsı gecıyor zor oldugu kadarda güzel Rabbım sızlerıde bir an evvel kurtarsın hayırlısıyla

Allah yardımcın olsun inşallah yetişemese de yaklaşır diğer bebeğin. Zor yollardan geçiyoruz rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah

Canım benim Rabbim yardımcın olsun senin ve bebeklerinin inşallah dağ Salim kucağına alırsın her an her saniye dualarımda olacaksın.hergün dua ediyorum sağ Salim zamanında gelsin bebeklerim diye şu andan itibaren sende içinde olacaksın.Allah büyük gönlünü ferah tut benim arkadaşımın ikizin biri 20.haftada gelişimi durdu mucize işte sonraki gidişinde gelişmeye başladı şimdi 3 yaşına girecekler

Rabbim yardımcın olsun iki bebeğini de sana bağışlasın inşallah. Neden birinden vazgecmeleri gerekiyor. Doktorlar iyisini bilir ama Böyle bişey yapmaları ne biliyim anne olarak dogru gelmiyor bana. Nice erken doguranlar var 28 29 haftalarda doğurup 1 kilo bile olmayan bebekler kuvozde yaşama tutunuyor. İnşallah vazgeçmek zorunda kalmadan en hayırlı şekilde karar verilir ve Rabbim bebislerini sana bağışlar. Sende bu arada moralini yüksek tut beslenmene dikkat et o arada. nekadar kilo alırlarsa kardır.

Kızlar benimde kontrol günümdü bugün. Hepimiz ayrı ayrı zorluklar yaşıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Şekerle uğraşıyorum 1 ayda 3 kilo verdim derken bugünde tahliller de karaciğer değerlerim çok yüksek çıktı. İki gün sonra tekrarliyacam tahlilleri değerler aynıysa hastaneye yatıracam seni dedi doktor. Neden yükselir nasıl düşer bilmiyorum Dr da pek.açıklama yapmadı. Rabbim hepimize vakti zamaninda sağlıcakla bebeklerimizi kucaklamaya nasip etsin arkadaşlar. benim bütün dualarımda sizler varsınız Sizlerde dualarinizda unutmayin beni.Allah kimseyi darda koymasın.

Selam canim ay masallahh kuzularinaa saglkla buyusnler darisi basimiza❤ bencede deger onlarin sevgisi masallah

Inss degerlern guzel cikar canim. Bnde dualarmda herksi anarm hepimz saglkla kucagimiza inss alalim ve olmaynlara rabbim nasip etsn bu duygulari. Zamanini guzelce tamamlarsn inss canim az kalmis senin de bizlerde sizlern deneymlerndn faydalaniyoruz guzel haberler vermen dilegyle

Canım benim de ilk haftalarda karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı alt ve AST 330lerde falan.o zaman estrofem kullanıyordum doktor bıraktırdı sonra yavaş yavaş düştü.acaba kullandığın ilaç falan var mı onlardan olabilir mi

vitaminlerin dışında proluton iğne vuruluyorum uzun zamandır erken doğum olmaması için. Benimde ilk aklıma o geldi ondan mı oluyor acaba diye. Bakalım bu haftaki igneyi vurulmayayim değerlerde bi degisiklik olacakmi. Doktora da iğneyi hatırlatmayı unuttum ondanmi oluyor diye. Benden önceki hasta odada doğuracaktı az kalsın. Ortalığı birbirine kattı geliyor geliyor diye tabi bende psikoloji alt üst oldu. Doktora tüm soracaklarimi falan unuttum o arada.

Amin canım inşallah. Herkesin ayrı bir hikayesi var bu ikiz hamilelikte. Her birimizde ayrı ayrı şeyler çıkıyor. İnşallah sizlerin hamilelik süreciniz sorunsuz geçer.

Neden bir bebekten vazgeçmek zorunda kalabiliriz dedi ben de anlamadım. İkisi birden erken dogmaktansa en azından buyuk olani tutabildigi kadar anne karnında tutmak istiyor olabilir. Onun yaşama şansını arttırmak için. Kıymetli gebeliği geçtim benim durumum için çok kıymetli gebelik olduğunu biliyorum dedi. Bunun kararını perinatoloji uzmanı verir dedi. Rabbim doğmadan evlat acısıyla sinamasin.

amin rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Senin hakkında da en hayırlı karari alırsiniz inşallah. Sen moralini yüksek tut allah a sığın. Onun mucizeleri hiç . bitmez bakarsın bebeğin de kilo almaya başlar. Arayı kapatır.

32+5 de doğum yaptı sanırım bebişleri kuvözde buraya girmiyo ama happy mom uygulamsnda gördüm doğum yaptığını yazmş
Hepsi iyidirler inşallah.
bebekleride bian önce küvezden çıkar.
Hayırlı olsun bebekleri mel arkadaşımızın.
__mel eğer bu msj ımızı okursan bizleri gelişmelerden bilgilendirmeyi ihmal etme.

Bende o kadar para vermek istemiyorum yaşım 29 ilk gebelik . Tüp bebek zaten. Eşim isin ticareti artık bu kısım diyor . Ben doktor öyle deyince bi panikledim :/
Ben yaptırmadım ultrasonda her şey yolunda inşallah öyle de devam eder. İkili test yapılmıyor evet ikiz gebelikte
ultrasonu ne zaman yaptırdın canın kaçıncı haftada ? En azından orada görüp rahatlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…