2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Günaydın kızlar umarım keyifler yerindedir :)
Selam canım çok şükür sen nasılsın
Canım normal kadın doğumcu bakar mo bilmiyorum. Sen gene bir araştır. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım Allah tüm evlatlara sağlık versin inşallah
günaydın dün kontrole gittik. çok şükür her şey yolunda dedi. biri 718 diğeri 735 gr olmuş. Allah hepimizin kucağına salıcakla almamızı nasip etsin inşallah.
Maşallah canım darısı başımıza inşallah büyümüş minikler

yerinde çok şükür seninki nasıl
Ben de iyi olmaya çalışıyorum kızlar :):) Sağolun

Selam hosgeldn canim hayirli olsun. Perinatologa ayrintili icin yonlendiriyorlar veya doktorn gerkli gordgnde canim. Bendede cok oluyordu baski agri hep baktilar normal rahm diyorlardi bebisler buyudkce olur dendi. Cok ayakta kalncada cok oluyo

Aslında o da gün içinde hareket ediyor ama öteki kadar kuvvetli değil canım dediğin gibi sanırım o biraz daha geride yada pozisyonu farklı
Canim bnmde soldaki hafif sagdaki surkli hareket tekme modnda doktora sormstm yeriyle ilgili dedi ultrasnda hareket ediyo aslnda. Elimi koyarsm anca dalgalarini hissedebiliyorm. Hareketini cok duyamadgm bebisimin alani daha ufakms digeri yayilms bide durus pizisyonyla ilgili bilgilerini aldm gonlunu ferah tut

Selam canim. Bu durumu duymadm yakndan takip edecektir mtlaka doktorun. Bobrek rahatszlklarnda dogunca bi tedavi uyguluyorlarms cozumu vardir ins hersey yolunda giderr bndede kalp vebobrk rahgszligi olma ihtimali vrms takip edilck senide her gittgnde bakar blki zamanla duzelir

marhaba arkadaslar ben 12 haftalikken normal kadin dogumcuya gittim biri erkek dedi biri belli degil ama cift yumurta ikizleri dedi sonra perinatologa gittim (bu arada tekli gebelik 400 ikiz gebelik 600tl) ikiside erkek dedi tekmi cift mi belli olmaz simdi dedi sizlerde ayni cinsiyet olanlarin tek mi cift oldugu kacinci haftada belli oldu tesekkurler

İnşallah takip edelim dedi. Arkadaşımın kızının 8 mm idi doğumdan sonra ameliyst oldu. Şükür benim suyu iyi böbrekte sıkıntı olduğunda suda eksilme yada fazlalık olurmuş şimdilik benim normal. Hayırlısı bakalım

Canım benimkinin sebebini buldum ben benim minik yer değiştirip göbeğimin altına gitmiş oraları tekmeliyor şu an. Diğeri göbeğimin hemen solunda o da ordan vuruyor. Bugün dopplerle kalp atışlarına bakalım dedik aile hekimliğinde taa aşağı inmiş

Bu iyi bisi ozaman ins cok etkisi olmaz canim duadan baska elden gelenimiz yok Allah saglk versn bebeklerimize

Ufakliga bak sen evet canim surekli yer degistiriyorlar farkli yerlerden tekme gelnce anliyoruz bunu:) Dun toplantidaydm icmde surekli hareket halindeydiler sese duyarlilik artiyor sanirim

Ya kizlar biraz kendini ev isiyle yorup arfindan bi kac saat sonra kahverengi lekesi gelen varmı bi basladi hala gelyo smdi doktora gitcem normal dicek kirmizi olunca gel dicek.ama bukez biraz cok gelyo bisey olurmu bundan naoayim ven smdi.hic bole olaniniz oldumu kasiklarimda ara ara agriyyo

Bnde 22. Hftadayim henuz canim yarin doluyor. Herkesn bunyesi farkli vucudu dinlemek de onemli bence hissettgnde dinlenirsn olumsuz dusnceleri aklina getrme bnce canim o risk hepimzde var ona bakarsan allah korusun tek bebisler bile bu aralar erken dogan cok duyuyorum cogul gebelkte risk hep olack. Kontrollerde suana kadr iyi gitti rahime hep bakiliyo bundn sorasi onmli tabi ins hepimzn iyi gider saglkla aliriz ben detylida bi sorun oldgunu ogrendm onda bile doktorum bisileri buna baglama at kafandan ole dusunursn ole olur saglkli dogacak bu yavrular ona odaklan demsti

ben 24+2 deyim daha yeni yeni duyuyorum. dr da hiç sorun değil demişti. kilolu hamile kaldım diye olabilir ama biraz geç duydum.

Evet ben 8 haftalıkken yormuştum kendimi kahverengi lekelenmem olmuştu doktora gitmiştim bi problem yok kendini yormuşsun demisti. Sen de dikkat canm

Ufakliga bak sen evet canim surekli yer degistiriyorlar farkli yerlerden tekme gelnce anliyoruz bunu:) Dun toplantidaydm icmde surekli hareket halindeydiler sese duyarlilik artiyor sanirim
Evet canım bu haftalarda sese duyarlılık artıyor gerçekten benimkilerde etkileniyor yüksek sesten

Evet ben 8 haftalıkken yormuştum kendimi kahverengi lekelenmem olmuştu doktora gitmiştim bi problem yok kendini yormuşsun demisti. Sen de dikkat canm
3 ay oldu artik gelmesi korluttu beni buzamana kadar yerlesme kanamasi kusarken olmus bole olcak seninde falanda dendi ama erken zamanlarda olunca tmmda bu düşme tehlikesimi yani 3 aylık bebekte hemen dusabilirmi bole anlamadm korktm halada olyo uarin olsada doktora gitsem ksdin bikti bu olayimdan resmen yine bisey yok dicwk ama korkyom işte durup durup bisey çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…