2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Önemli bişey yoktur inşallah. Yarın görün doktora aksatma sakın. Ve yorma kendini inan hiçbişey bizden bebeklerimizden daha önemli değil

Önemli bişey yoktur inşallah. Yarın görün doktora aksatma sakın. Ve yorma kendini inan hiçbişey bizden bebeklerimizden daha önemli değil
Gittim bugun ignede attilar haftaya bitane daha atilcskmis hem progestan hem igne.yorma kendini dedi sorladnmi kendini dedi bi vileda yaptm 2 saat sonra basima ne geldi dikkat edin .mumya gibi durcaz artk demekki.istemedigimiz sey ama kirmizi kanaman olursa gel dedi ben smdi 15 gun sinra gitcem de cinsiyet nezman belli olurki ya

Hayirli aksamlar kizlar , ben arada katilabiliyorum size.benim lekelenmem 1 aydir suruyor. Yatmaktan sirtim agirir oldu. Bebekler sol tarafta ve sol tarafima sancilar giriyor bugun sabahtan basladi.Doktorum sehir disinda. Normal midir ?

Hayirli aksamlar kizlar , ben arada katilabiliyorum size.benim lekelenmem 1 aydir suruyor. Yatmaktan sirtim agirir oldu. Bebekler sol tarafta ve sol tarafima sancilar giriyor bugun sabahtan basladi.Doktorum sehir disinda. Normal midir ?
Lekelenmenin rengi nasilki

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canm dikkat etmelisin artık. Şuan 12 haftalık mısın. Eğer kendilerini gösterirlerse 15 gün sonra cinsiyetleri de belli olur inşaallah

Bütün servetimi verebilirim ( serveti; dolaptaki kıyafetler,ayakkabılar ve kıytırık takı) ☺☺☺☺
haha günaydın iyi takıların varmış benim onlarda tüp bebeğe gitti. kıyafet desen acun misali takılıyorum alışveriş sevmem. tek servetim organik gıdalarım, bitkisel şampuanlarım, deterjanlarım

bizim cinsiyetleri 11 de, 12 de, 16 da söylediler. hep erkek dedilerr ve doğru çıktı. yani doğmadan bilemem tabi ama farklı bişey söyleyen çıkmadı henüz :)

Gunaydin arkadaslar

Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Dua edin bebislerim biraz daha disini sıksın.
canım hayırlısı olsun inşallah olabildiğince geç olur tabiiki ama açıkçası ben 35e kadar dayansam çok şükür derim hep korkum var

ya bu arada b12 ve magnezyum benim inanılmaz midemi bulandııryor bi içiyorum bi içmiyorum

canım hayırlısı olsun inşallah olabildiğince geç olur tabiiki ama açıkçası ben 35e kadar dayansam çok şükür derim hep korkum var

Dayanirsiniz Allah'in izniyle. Hep dua ediyorum herkese.
Benimde ictigim ilac sayisi 9a cikti. Vitaminler gercekte cok mide bulandirici ama napalim dayanacagiz.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canm dikkat etmelisin artık. Şuan 12 haftalık mısın. Eğer kendilerini gösterirlerse 15 gün sonra cinsiyetleri de belli olur inşaallah
13 haftaligim.biri zaten 10 haftadan beri bize bakyo digeri cok hareketliymis.e dedim o niye oyle bide onu kafaya takma yakalayamayabiliriz dedi e bu 10 haftadan beri bize dönük ama digerinden 2 gun buyuk☺ bi el salladi bize iste. bize donuk olanida demedi gorunmyomu acaba heryeri dönük anlamadm cidden ben amdi Allah izin verirse 15 haftalik olcam ozman gorunurmu ayy cok heycanladndm ya cok tesekkur ederim

Dayanirsiniz Allah'in izniyle. Hep dua ediyorum herkese.
Benimde ictigim ilac sayisi 9a cikti. Vitaminler gercekte cok mide bulandirici ama napalim dayanacagiz.
Amin Allah razı olsun herkesin duaları kabul olsun bizim de dualarımız seninle inşallah. hangi ilaçları içiyorsun?
ben devit damla, sayna gerro fenol, b12 ve decavit var. akşamda clexan 0,4 iğnem ve progestan hap vajinal.

Decavit
Devit
Ferrum
Magosit × 2
Euthrox tiroid biraz yukselmis onun icin
Nidicard × 2 sanci onleyici
Progestan × 3

Carpi dozlariyla cok fazla oldu sabahtan aksama kadar her saat bir ilac iciyorum neredeyse

Gunaydin arkadaslar

Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Dua edin bebislerim biraz daha disini sıksın.
Allah kolaylık versin canım, kuzuların biraz daha dayanır inşallah, içeride geçen her gün değerli, dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…