- 23 Şubat 2019
- 254
- 124
- 18
- 37
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.301
Amin. Beni uyutsunlar 10 hafta sonra uyanayım diyorum?mmmBu iyi bisi ozaman ins cok etkisi olmaz canim duadan baska elden gelenimiz yok Allah saglk versn bebeklerimize
Önemli bişey yoktur inşallah. Yarın görün doktora aksatma sakın. Ve yorma kendini inan hiçbişey bizden bebeklerimizden daha önemli değil3 ay oldu artik gelmesi korluttu beni buzamana kadar yerlesme kanamasi kusarken olmus bole olcak seninde falanda dendi ama erken zamanlarda olunca tmmda bu düşme tehlikesimi yani 3 aylık bebekte hemen dusabilirmi bole anlamadm korktm halada olyo uarin olsada doktora gitsem ksdin bikti bu olayimdan resmen yine bisey yok dicwk ama korkyom işte durup durup bisey çıkması
onu nereden yapıyoruz tam olarakAmin
Amin. Beni uyutsunlar 10 hafta sonra uyanayım diyorum?mmm
Bütün servetimi verebilirim ( serveti; dolaptaki kıyafetler,ayakkabılar ve kıytırık takı) ☺☺☺☺onu nereden yapıyoruz tam olarak
Gittim bugun ignede attilar haftaya bitane daha atilcskmis hem progestan hem igne.yorma kendini dedi sorladnmi kendini dedi bi vileda yaptm 2 saat sonra basima ne geldi dikkat edin .mumya gibi durcaz artk demekki.istemedigimiz sey ama kirmizi kanaman olursa gel dedi ben smdi 15 gun sinra gitcem de cinsiyet nezman belli olurki yaÖnemli bişey yoktur inşallah. Yarın görün doktora aksatma sakın. Ve yorma kendini inan hiçbişey bizden bebeklerimizden daha önemli değil
Lekelenmenin rengi nasilkiHayirli aksamlar kizlar , ben arada katilabiliyorum size.benim lekelenmem 1 aydir suruyor. Yatmaktan sirtim agirir oldu. Bebekler sol tarafta ve sol tarafima sancilar giriyor bugun sabahtan basladi.Doktorum sehir disinda. Normal midir ?
İkizlerde cinsiyet belirlenemiyo bu testlerde..
Fiyatı nasıl bu testin canım ? Nerede yaptıracaksın bi de
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canm dikkat etmelisin artık. Şuan 12 haftalık mısın. Eğer kendilerini gösterirlerse 15 gün sonra cinsiyetleri de belli olur inşaallahGittim bugun ignede attilar haftaya bitane daha atilcskmis hem progestan hem igne.yorma kendini dedi sorladnmi kendini dedi bi vileda yaptm 2 saat sonra basima ne geldi dikkat edin .mumya gibi durcaz artk demekki.istemedigimiz sey ama kirmizi kanaman olursa gel dedi ben smdi 15 gun sinra gitcem de cinsiyet nezman belli olurki ya
haha günaydın iyi takıların varmış benim onlarda tüp bebeğe gitti. kıyafet desen acun misali takılıyorum alışveriş sevmem. tek servetim organik gıdalarım, bitkisel şampuanlarım, deterjanlarımBütün servetimi verebilirim ( serveti; dolaptaki kıyafetler,ayakkabılar ve kıytırık takı) ☺☺☺☺
canım hayırlısı olsun inşallah olabildiğince geç olur tabiiki ama açıkçası ben 35e kadar dayansam çok şükür derim hep korkum varGunaydin arkadaslar
Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Dua edin bebislerim biraz daha disini sıksın.
canım hayırlısı olsun inşallah olabildiğince geç olur tabiiki ama açıkçası ben 35e kadar dayansam çok şükür derim hep korkum var
13 haftaligim.biri zaten 10 haftadan beri bize bakyo digeri cok hareketliymis.e dedim o niye oyle bide onu kafaya takma yakalayamayabiliriz dedi e bu 10 haftadan beri bize dönük ama digerinden 2 gun buyuk☺ bi el salladi bize iste.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canm dikkat etmelisin artık. Şuan 12 haftalık mısın. Eğer kendilerini gösterirlerse 15 gün sonra cinsiyetleri de belli olur inşaallah
Amin Allah razı olsun herkesin duaları kabul olsun bizim de dualarımız seninle inşallah. hangi ilaçları içiyorsun?Dayanirsiniz Allah'in izniyle. Hep dua ediyorum herkese.
Benimde ictigim ilac sayisi 9a cikti. Vitaminler gercekte cok mide bulandirici ama napalim dayanacagiz.
Amin Allah razı olsun herkesin duaları kabul olsun bizim de dualarımız seninle inşallah. hangi ilaçları içiyorsun?
ben devit damla, sayna gerro fenol, b12 ve decavit var. akşamda clexan 0,4 iğnem ve progestan hap vajinal.
Allah kolaylık versin canım, kuzuların biraz daha dayanır inşallah, içeride geçen her gün değerli, dualarımız seninleGunaydin arkadaslar
Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Dua edin bebislerim biraz daha disini sıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?