- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.321
Allah kolaylık versin canım, kuzuların biraz daha dayanır inşallah, içeride geçen her gün değerli, dualarımız seninle
Selamlar ikiz anneleri, ikizlerimin detaylı ultrasonu vardı bugün tüm organ gelişimleri normal herşey yolunda şükürler olsun, 677 ve 560 gr olmuşlar arada yine fark açılmışdiyabet doktoru ile randevum vardı cihaz verdi her yemekten önce ve sonra kontrol yapacağım şimdilik şeker normal sınırda inş hep öyle devam eder
Sevindim detaylı usg nin iyi geçmesine. Ben de geçen gün acile gitmiştim biri 370 diğeri 337 gramdı hiç bir olumsuzluktan bahsetmediler. Şeker riskin mi var, ondan mı korkutuyorlar seniSelamlar ikiz anneleri, ikizlerimin detaylı ultrasonu vardı bugün tüm organ gelişimleri normal herşey yolunda şükürler olsun, 677 ve 560 gr olmuşlar arada yine fark açılmışdiyabet doktoru ile randevum vardı cihaz verdi her yemekten önce ve sonra kontrol yapacağım şimdilik şeker normal sınırda inş hep öyle devam eder
Allah razi olsun, amin.
Benim bebeklerimde de nerdeyse 100 gr fark oluyordu ama ne perinatolog ne jinekolog bunu hic onemsemedi. Sizi doktorunuz mu telaslandiriyor?
Sevindim detaylı usg nin iyi geçmesine. Ben de geçen gün acile gitmiştim biri 370 diğeri 337 gramdı hiç bir olumsuzluktan bahsetmediler. Şeker riskin mi var, ondan mı korkutuyorlar seni
baya varmış Allah yardımcın olsun son bikaç hafta inşallah güzel günlereee..Decavit
Devit
Ferrum
Magosit × 2
Euthrox tiroid biraz yukselmis onun icin
Nidicard × 2 sanci onleyici
Progestan × 3
Carpi dozlariyla cok fazla oldu sabahtan aksama kadar her saat bir ilac iciyorum neredeyse
Canım geçmiş olsun inşallah biraz şah dururlar seninle bir gün Nike önemli anne karnında. Allah sağlıkla vakti zamanında kavuşmak nasip etsin hepimizeGunaydin arkadaslar
Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Dua edin bebislerim biraz daha disini sıksın.
Aminn canim inss ogunleride gorelimAynı haftadayız gözde eski bi üyeyim 7 haftalıkken burda hamileliğimizi konuşmuştuk uzun süre girmedim. Maşallah 22 olmuşuz darısı 37 38 leri de görmeye inşaallah :)
Aa sende iyi gidiyordun canim yeni olustu demek:s bebisler iyi olsn yeterki yat canim olsn inss o haftalara ulasirsn hepimz ulasalim dualarda birbirimizi analimKızlar bende dua beklerim kepinizden. Rahim ağzı yetmezliği çıktı bende de. 20. Haftada 3.2 ilken bugün 2.2 olmuş artık sürekli yatmaktan Başka çare yok. İnşallah dayanır yavrularım 30 dam sonrasını görürüz rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize
Inss canim biraz daha sabrederlerGunaydin arkadaslar
Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Kızlar bende dua beklerim kepinizden. Rahim ağzı yetmezliği çıktı bende de. 20. Haftada 3.2 ilken bugün 2.2 olmuş artık sürekli yatmaktan Başka çare yok. İnşallah dayanır yavrularım 30 dam sonrasını görürüz rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize
Inss canim biraz daha sabrederlerya ben magneztum icmiyorm kzlar yarin kontrolde soruym doktorada gerkliyse yazsn. Demir hapi bicok sey iceriyo ama arti bisi vermedi. Kemk agrm oluyo arada.
Evet canım ama işte ikiz gebelik hiç belli olmuyor Allah korusun hepimizin yavrularınıAa sende iyi gidiyordun canim yeni olustu demek:s bebisler iyi olsn yeterki yat canim olsn inss o haftalara ulasirsn hepimz ulasalim dualarda birbirimizi analim
Sağol canım annem var o kalacak artık. Kalkmam artık Allah korusun onları bize bağışlasınDayanirlar insallah. Moralini yuksek tut. Uzan cok ayaga kalkma, is yapma. Insallah yardimci olanlarin vardir. Cok gecmis olsun. Allah vaktinde zamaninda kucagina versin bebislerini
Amin insallah sagolasin. Sor tabiki magnezyum kasilma ve agrilar icin onemli ben 14. Haftadan beri kullaniyorum.
Merhaba canım geçmiş olsun inşallah kuzucuklar biraz daha dayanirlar. Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin. Benimde bugün kontrolum vardı. akşama kadar perişan oldum. Karaciğer enzimleri biraz yüksek yine. Birde doktora hafif hafif kaşıntı başladı dedim. İki gün sonra tekrar tahlil yaptırıp değerlerin aynıysa acil doğuma alacam dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Sanci falan yok şükür . Ama doktor çok endişeli davranıyor daha zayıflar kalsınlar istiyorum şaştım kaldım.Gunaydin arkadaslar
Sagolasn canim sorucamDayanirlar insallah. Moralini yuksek tut. Uzan cok ayaga kalkma, is yapma. Insallah yardimci olanlarin vardir. Cok gecmis olsun. Allah vaktinde zamaninda kucagina versin bebislerini
Amin insallah sagolasin. Sor tabiki magnezyum kasilma ve agrilar icin onemli ben 14. Haftadan beri kullaniyorum.
Merhaba canım geçmiş olsun inşallah kuzucuklar biraz daha dayanirlar. Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin. Benimde bugün kontrolum vardı. akşama kadar perişan oldum. Karaciğer enzimleri biraz yüksek yine. Birde doktora hafif hafif kaşıntı başladı dedim. İki gün sonra tekrar tahlil yaptırıp değerlerin aynıysa acil doğuma alacam dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Sanci falan yok şükür . Ama doktor çok endişeli davranıyor daha zayıflar kalsınlar istiyorum şaştım kaldım.
Ben yaşıyorum kaburga ağrısı rahim genişliği ve üstteki bebeğin kaburgaya baskısı yüzünden oluyorMerhaba sevgili ikiz anneleri benim ikizlerimde 24+2 de, umarım hepimiz sağlıkla alırız ikizlerimizi kucağımıza.benim sormak istediğim aramızda kaburga ağrısı çeken var mıdoktorlar rahim büyüdüğü için diyor ama sabah akşam geçmeden ağrı yapıyor çoğu zaman pozisyon değiştirmezsem sanki uyuşuyor kaburgalarım
Benimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.Kaşıntı onemli ama doktorun hakli bence uzulme tabi oncelikle insallah test sonuclarin iyi cikar ama demekki artik bebislerin gelişimi iyi ki doguma almayi dusunuyor. Uzme kendini en hayirli zaman ne zamansa o zaman olsun insallah. Kac gr olmuslar benimkiler persembe gunu 2400duler ama +- 300 gr fark edebilir dedi.
Maşallah bebekler büyümüş, kaşıntılar nasıl acaba ben 14 haftada başlayan ve 21 haftaya kadar süren şiddetli kaşıntılar yaşadım kolestaz çıkmadı kendiliğinden geçti tekrarlar diye korkuyorum sanki her an başlayacak gibiBenimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?