2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Selamlar ikiz anneleri, ikizlerimin detaylı ultrasonu vardı bugün tüm organ gelişimleri normal herşey yolunda şükürler olsun, 677 ve 560 gr olmuşlar arada yine fark açılmış diyabet doktoru ile randevum vardı cihaz verdi her yemekten önce ve sonra kontrol yapacağım şimdilik şeker normal sınırda inş hep öyle devam eder

Allah kolaylık versin canım, kuzuların biraz daha dayanır inşallah, içeride geçen her gün değerli, dualarımız seninle

Allah razi olsun, amin.

Benim bebeklerimde de nerdeyse 100 gr fark oluyordu ama ne perinatolog ne jinekolog bunu hic onemsemedi. Sizi doktorunuz mu telaslandiriyor?

Sevindim detaylı usg nin iyi geçmesine. Ben de geçen gün acile gitmiştim biri 370 diğeri 337 gramdı hiç bir olumsuzluktan bahsetmediler. Şeker riskin mi var, ondan mı korkutuyorlar seni

Allah razi olsun, amin.

Benim bebeklerimde de nerdeyse 100 gr fark oluyordu ama ne perinatolog ne jinekolog bunu hic onemsemedi. Sizi doktorunuz mu telaslandiriyor?
Sevindim detaylı usg nin iyi geçmesine. Ben de geçen gün acile gitmiştim biri 370 diğeri 337 gramdı hiç bir olumsuzluktan bahsetmediler. Şeker riskin mi var, ondan mı korkutuyorlar seni

Şimdiye kadar olan fark için çok risk görmemişlerdi bugün gördüğüm perinatalog büyük olanın haftasından önde gittiğini ve kafasını Doğum kanalına ittiğini erken Doğuma sebep olabileceğini söyledi onun için daha sık kilo takibi yapılsın dedi inş bir sorun çıkmaz, şeker de sürekli takipte olacakmış testler normal ama şekerin üzerinde çok duruyorlar, neyse ki bebeklerin sağlık durumu iyi Allah hepimizi güzel haberlerle sevindirsin

Decavit
Devit
Ferrum
Magosit × 2
Euthrox tiroid biraz yukselmis onun icin
Nidicard × 2 sanci onleyici
Progestan × 3

Carpi dozlariyla cok fazla oldu sabahtan aksama kadar her saat bir ilac iciyorum neredeyse
baya varmış Allah yardımcın olsun son bikaç hafta inşallah güzel günlereee..

Gunaydin arkadaslar

Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Dua edin bebislerim biraz daha disini sıksın.
Canım geçmiş olsun inşallah biraz şah dururlar seninle bir gün Nike önemli anne karnında. Allah sağlıkla vakti zamanında kavuşmak nasip etsin hepimize

Kızlar bende dua beklerim kepinizden. Rahim ağzı yetmezliği çıktı bende de. 20. Haftada 3.2 ilken bugün 2.2 olmuş artık sürekli yatmaktan Başka çare yok. İnşallah dayanır yavrularım 30 dam sonrasını görürüz rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize

Aa sende iyi gidiyordun canim yeni olustu demek:s bebisler iyi olsn yeterki yat canim olsn inss o haftalara ulasirsn hepimz ulasalim dualarda birbirimizi analim

Gunaydin arkadaslar

Dun kontrolum vardi. Sanci cikti. Doktorum 1 doz ciger gelistirici igne yaptirdi. Sanci onleyici hap ve progeston verdi. Magnezyumu da günde 2ye cikardi.
Inss canim biraz daha sabrederler ya ben magneztum icmiyorm kzlar yarin kontrolde soruym doktorada gerkliyse yazsn. Demir hapi bicok sey iceriyo ama arti bisi vermedi. Kemk agrm oluyo arada.

Dayanirlar insallah. Moralini yuksek tut. Uzan cok ayaga kalkma, is yapma. Insallah yardimci olanlarin vardir. Cok gecmis olsun. Allah vaktinde zamaninda kucagina versin bebislerini

Inss canim biraz daha sabrederler ya ben magneztum icmiyorm kzlar yarin kontrolde soruym doktorada gerkliyse yazsn. Demir hapi bicok sey iceriyo ama arti bisi vermedi. Kemk agrm oluyo arada.

Amin insallah sagolasin. Sor tabiki magnezyum kasilma ve agrilar icin onemli ben 14. Haftadan beri kullaniyorum.

Merhaba sevgili ikiz anneleri benim ikizlerimde 24+2 de, umarım hepimiz sağlıkla alırız ikizlerimizi kucağımıza.benim sormak istediğim aramızda kaburga ağrısı çeken var mı doktorlar rahim büyüdüğü için diyor ama sabah akşam geçmeden ağrı yapıyor çoğu zaman pozisyon değiştirmezsem sanki uyuşuyor kaburgalarım

Aa sende iyi gidiyordun canim yeni olustu demek:s bebisler iyi olsn yeterki yat canim olsn inss o haftalara ulasirsn hepimz ulasalim dualarda birbirimizi analim
Evet canım ama işte ikiz gebelik hiç belli olmuyor Allah korusun hepimizin yavrularını
Sağol canım annem var o kalacak artık. Kalkmam artık Allah korusun onları bize bağışlasın

Gunaydin arkadaslar

Merhaba canım geçmiş olsun inşallah kuzucuklar biraz daha dayanirlar. Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin. Benimde bugün kontrolum vardı. akşama kadar perişan oldum. Karaciğer enzimleri biraz yüksek yine. Birde doktora hafif hafif kaşıntı başladı dedim. İki gün sonra tekrar tahlil yaptırıp değerlerin aynıysa acil doğuma alacam dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Sanci falan yok şükür . Ama doktor çok endişeli davranıyor daha zayıflar kalsınlar istiyorum şaştım kaldım.

Sagolasn canim sorucam

Kaşıntı onemli ama doktorun hakli bence uzulme tabi oncelikle insallah test sonuclarin iyi cikar ama demekki artik bebislerin gelişimi iyi ki doguma almayi dusunuyor. Uzme kendini en hayirli zaman ne zamansa o zaman olsun insallah. Kac gr olmuslar benimkiler persembe gunu 2400duler ama +- 300 gr fark edebilir dedi.

Ben yaşıyorum kaburga ağrısı rahim genişliği ve üstteki bebeğin kaburgaya baskısı yüzünden oluyor

Benimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.

Benimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.
Maşallah bebekler büyümüş, kaşıntılar nasıl acaba ben 14 haftada başlayan ve 21 haftaya kadar süren şiddetli kaşıntılar yaşadım kolestaz çıkmadı kendiliğinden geçti tekrarlar diye korkuyorum sanki her an başlayacak gibi

Merhaba kızlar nasılsınız?

Ne kaşıntısı bu bahsettiğiniz acaba, vajinal mi? Bende de 3 gündür alt bacaklarımda ve sırtımda kaşıntı var ama baya değişik yani sanki isilik gibi kaşınıyor; görünürde bir şey olmuyor; biyle bir sey var midir aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…