- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.341
Benim de ağrıyor kaburgalarımın üst taraflarıMerhaba sevgili ikiz anneleri benim ikizlerimde 24+2 de, umarım hepimiz sağlıkla alırız ikizlerimizi kucağımıza.benim sormak istediğim aramızda kaburga ağrısı çeken var mıdoktorlar rahim büyüdüğü için diyor ama sabah akşam geçmeden ağrı yapıyor çoğu zaman pozisyon değiştirmezsem sanki uyuşuyor kaburgalarım
Benim kaşıntılarım önce göğüs bölgesinde başladı sonra dizden aşağısı sonra karın bölgesi ve sırt hariç tüm vücuduma yayıldı kanatıncaya kadar bırakamıyordum öyle bir kaşınma olamaz hayatımda yaşamadım neyse ki şimdilik yok yaralar iyileştiMerhaba kızlar nasılsınız?
Ne kaşıntısı bu bahsettiğiniz acaba, vajinal mi? Bende de 3 gündür alt bacaklarımda ve sırtımda kaşıntı var ama baya değişik yani sanki isilik gibi kaşınıyor; görünürde bir şey olmuyor; biyle bir sey var midir aranizda?
Benimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.
Bende de kolestazdan şüphelendi dr ama tahlil temiz çıktı temiz çıkınca da üstünde durmadık kaşıntılar geçince de sormadım, acaba yükselip hızla düşen bir enzim mi iyileşmeye başlarken mi tahlil yapıldı bilemiyorum o yaşadığım neydi aman kimse yaşamasın zaten ikiz hamilelik başlı başına zorlu bir süreçKasintisi gebelik kolestazi ile ilgili olabilir, doktorunuza bilgi verin gerekli testleri istesin bence. Karaciger enzimlerine bakiliyor.
Karaciğer enzim değerlerimiz normalse kasintinin riskı yok sadece hamileilk biraz zor geçiyor. Arkadaşta da vardı alerji gibi oluyor o. .ama siz yinede kasindikca muhakkak doktorunuza soyleyin karacigere bakılsın çünkü ileriki aylarda daha çok çıkıyor gebelik kolestazi.Benim kaşıntılarım önce göğüs bölgesinde başladı sonra dizden aşağısı sonra karın bölgesi ve sırt hariç tüm vücuduma yayıldı kanatıncaya kadar bırakamıyordum öyle bir kaşınma olamaz hayatımda yaşamadım neyse ki şimdilik yok yaralar iyileşti
Kızlar progestan kullanıyorum sabah akşam 2şer tane acaip sulu akıntım oluyor her seferinde korkuyorum sizde de oldu mu böyle akıntı çok rahatsız oluyorum
Aşırı boşalma Yok ama gün içinde devamlı akıntı var ıslaklık olunca çok rahatsız oluyorum gece uyumadım bir türlü.haftaya kontrol var sorayım bakalım.
Geçmiş olsun inşallah korktuğuna uğratmasın AllahBenimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.
Benimde dozunu yükseltti gümde üçe çıkardı o zamandan beri aynı durumdayım canım. Sürekli bir ıslaklık hissi çok rahatsız ediyorKızlar progestan kullanıyorum sabah akşam 2şer tane acaip sulu akıntım oluyor her seferinde korkuyorum sizde de oldu mu böyle akıntı çok rahatsız oluyorum
Hakknda hayirlisi olsn canim masallah gramlari iyi dogsada risk olmaz inss. Surekli tukettgn gibi onemli diyecegn bilgiler varmi bizle paylasirsan cok sevinirim. Benmde 2 2 bucuga ulassk diyorm hep onlara yarick kilo aldrck seleri dusunuyorm. Biri 3000 gr 2100 grdogmstu bi tanidign ama kuvoze girmedi sukur kucuk olan darisi basimiza saglkla inssKaşıntı onemli ama doktorun hakli bence uzulme tabi oncelikle insallah test sonuclarin iyi cikar ama demekki artik bebislerin gelişimi iyi ki doguma almayi dusunuyor. Uzme kendini en hayirli zaman ne zamansa o zaman olsun insallah. Kac gr olmuslar benimkiler persembe gunu 2400duler ama +- 300 gr fark edebilir dedi.
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Bende ileri haftada olanlar özellikle beslenmede neye dikkat etti merak ediyorumBenmde sari akintim coktu gecn hafta krem ve fitil verdi daha once kullandklarm gibi degldi fitili sevmedim bugub kullanp biraktm canimi yaktimuadil varmi blmiyorm gebelk icn hafif yazdm demsti. Bugunde kontrole gidemedm kzlar cenazesi ckms doktorn haftaya kaldi merkli bekleyis iyi seler isitelim hepimz ins
Hakknda hayirlisi olsn canim masallah gramlari iyi dogsada risk olmaz inss. Surekli tukettgn gibi onemli diyecegn bilgiler varmi bizle paylasirsan cok sevinirim. Benmde 2 2 bucuga ulassk diyorm hep onlara yarick kilo aldrck seleri dusunuyorm. Biri 3000 gr 2100 grdogmstu bi tanidign ama kuvoze girmedi sukur kucuk olan darisi basimiza saglkla inss
Bende gün de 3 kez koyuyordum progestan vajinal yoldan şimdi gunde 1 kez koyuyorum. Benimde akıntım oluyor doktora da sordum bişey demedi. Korkma inşallah herşey güzel olacak
Arada ki fark ilerde kapanabiliyor canm. Evet kendilerini gösterirlerse belli olur ama yanılma payı da olabilir. Biz de 14 te tahmin etti ama yanılmış 16da net söyledi cinsiyetleri:))13 haftaligim.biri zaten 10 haftadan beri bize bakyo digeri cok hareketliymis.e dedim o niye oyle bide onu kafaya takma yakalayamayabiliriz dedi e bu 10 haftadan beri bize dönük ama digerinden 2 gun buyuk☺ bi el salladi bize iste.bize donuk olanida demedi gorunmyomu acaba heryeri dönük anlamadm cidden ben amdi Allah izin verirse 15 haftalik olcam ozman gorunurmu ayy cok heycanladndm ya cok tesekkur ederim
Çok aminn:)Aminn canim inss ogunleride gorelim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?