2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim de ağrıyor kaburgalarımın üst tarafları

Benim kaşıntılarım önce göğüs bölgesinde başladı sonra dizden aşağısı sonra karın bölgesi ve sırt hariç tüm vücuduma yayıldı kanatıncaya kadar bırakamıyordum öyle bir kaşınma olamaz hayatımda yaşamadım neyse ki şimdilik yok yaralar iyileşti

Benimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.

Onumuzdeki haftaya kadar 2400 olurlar insallah. Bencede riske girme. Allah en hayırlısını nasip etsin.

Kasintisi gebelik kolestazi ile ilgili olabilir, doktorunuza bilgi verin gerekli testleri istesin bence. Karaciger enzimlerine bakiliyor.

Reactions: LaL
Kasintisi gebelik kolestazi ile ilgili olabilir, doktorunuza bilgi verin gerekli testleri istesin bence. Karaciger enzimlerine bakiliyor.
Bende de kolestazdan şüphelendi dr ama tahlil temiz çıktı temiz çıkınca da üstünde durmadık kaşıntılar geçince de sormadım, acaba yükselip hızla düşen bir enzim mi iyileşmeye başlarken mi tahlil yapıldı bilemiyorum o yaşadığım neydi aman kimse yaşamasın zaten ikiz hamilelik başlı başına zorlu bir süreç

Karaciğer enzim değerlerimiz normalse kasintinin riskı yok sadece hamileilk biraz zor geçiyor. Arkadaşta da vardı alerji gibi oluyor o. .ama siz yinede kasindikca muhakkak doktorunuza soyleyin karacigere bakılsın çünkü ileriki aylarda daha çok çıkıyor gebelik kolestazi.

Reactions: LaL
Kızlar progestan kullanıyorum sabah akşam 2şer tane acaip sulu akıntım oluyor her seferinde korkuyorum sizde de oldu mu böyle akıntı çok rahatsız oluyorum

Aşırı boşalma Yok ama gün içinde devamlı akıntı var ıslaklık olunca çok rahatsız oluyorum gece uyumadım bir türlü.haftaya kontrol var sorayım bakalım.

Benimkiler 2100 gram biri diğeri 2150 gram. Bende nette biraz arastirinca Gebelik kolestazina benziyor belirtilerim oda tehlikeliymis riske girmem bebeklere zararliymis haftaya alır doktor büyük ihtimalle.
Geçmiş olsun inşallah korktuğuna uğratmasın Allah
Kızlar progestan kullanıyorum sabah akşam 2şer tane acaip sulu akıntım oluyor her seferinde korkuyorum sizde de oldu mu böyle akıntı çok rahatsız oluyorum
Benimde dozunu yükseltti gümde üçe çıkardı o zamandan beri aynı durumdayım canım. Sürekli bir ıslaklık hissi çok rahatsız ediyor

Hakknda hayirlisi olsn canim masallah gramlari iyi dogsada risk olmaz inss. Surekli tukettgn gibi onemli diyecegn bilgiler varmi bizle paylasirsan cok sevinirim. Benmde 2 2 bucuga ulassk diyorm hep onlara yarick kilo aldrck seleri dusunuyorm. Biri 3000 gr 2100 grdogmstu bi tanidign ama kuvoze girmedi sukur kucuk olan darisi basimiza saglkla inss

Benmde sari akintim coktu gecn hafta krem ve fitil verdi daha once kullandklarm gibi degldi fitili sevmedim bugub kullanp biraktm canimi yakti muadil varmi blmiyorm gebelk icn hafif yazdm demsti. Bugunde kontrole gidemedm kzlar cenazesi ckms doktorn haftaya kaldi merkli bekleyis iyi seler isitelim hepimz ins

Bende enfeksiyon yok doktor hastane çıkışında baktı her ihtimale karşı antibiyotik verdi.kaşıntım Yok sadece sulu akıntı oluyor progestandan sonra.bugün sabam tek koydum sulu akıntım direk azaldı.

Kızlar birde bende acaip Gaz sancısı çekiyorum.ishal kabız değilim ama büyük tuvaletimden önce ve sonra 10 dk kıvranıyorum .

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Bende ileri haftada olanlar özellikle beslenmede neye dikkat etti merak ediyorum

Insallah hepimizin bebisleri saglikla dogsun kuvoze gerek kalmasın.

Ben hic abur cubur ve zararli seyler yemedim. Yani paketli urunler gibi.
Onun yerine duzenli olarak, sebze, et, meyve, bakliyat, sut, yogurt, kuruyemis. Ama en onemlisi su bence gunde 3 lt su icin. Yinede yemeyle alakali oldugunu cok sanmiyorum. Cevremdeki herkes hic bisey yemiyosun diyip kiziyor bana. Normal zamanlarimdan daha az yiyip ictim ama saglikli seyler olmasına dikkat ettim.

Arada ki fark ilerde kapanabiliyor canm. Evet kendilerini gösterirlerse belli olur ama yanılma payı da olabilir. Biz de 14 te tahmin etti ama yanılmış 16da net söyledi cinsiyetleri:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…