- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.081
inşallah geçer. yüksek düşük riski için dedim. tabii ki risk hep var ama en azında yüzde 80 ini atlatmış olayım diyeBende geçmiyor diyordum geçiyor çok şükür, sağlıkla geçsin 12. Hafta niye bir özelliği mi var
Risk hiç bitmez Allah korusun hepsini, geçer merak etmeyin.inşallah geçer. yüksek düşük riski için dedim. tabii ki risk hep var ama en azında yüzde 80 ini atlatmış olayım diye
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelirlerKızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelirler
Canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma....bende aynı çift yumurta çift kese çift plesentaKızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Hayırlı ve sorunsuz bir Doğum olsun arkadaşım, Benim de çift yumurta ve plesanta, bugün perinatolog randevumuz vardı , 24. Hafta biri 820 diğeri 740 Gr ,iri olacaklar dedi doktor ..bunlar iyi zamanların 30. Haftadan sonra çok zorlanacaksın diye de ekledi ..:)) zor mu gerçekten son haftalar??Kızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma....bende aynı çift yumurta çift kese çift plesenta
Benim de öyle :)Kızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Hayırlı ve sorunsuz bir Doğum olsun arkadaşım, Benim de çift yumurta ve plesanta, bugün perinatolog randevumuz vardı , 24. Hafta biri 820 diğeri 740 Gr ,iri olacaklar dedi doktor ..bunlar iyi zamanların 30. Haftadan sonra çok zorlanacaksın diye de ekledi ..:)) zor mu gerçekten son haftalar??
Benim de öyle :)
Kızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
aminn insallahÇok tşk ederim darisi tüm bebek bekleyenlere Rabbim kimseyi bu yolda bunaltmasin
Maşallah nerdeyse sona gelmişsiniz. Sağlıkla kavuşun bebişlere inşallah. Çalışıyor muydunuz? Öyleyse ne zamana kadar çalıştınız öğrenebilir miyim? Ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim. Risk daha az olduğundan 32ye kadar çalışır mıyım diyorum ama çok da kilo alıyorum, kilo zorluyo haliyle. Bide şeker yüklemesi yaptırdınız mı merak ediyorum
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah. Biraz daha kalmasını ister bir sorun yoksa doktorun diye düşünüyorum.Kızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Hayırlı olsun,sağlıcakla doğsunlar inşallahKızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Kızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Benimde çift kese çift plesanta canım cinsiyetleri ne acaba ..rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ..Kızlar cuma günü randevum var sezeryan için gün belli olacak cok heycanlıyım zaman ilk baslarda gecmıyor sanirim risk oldugu ıcın stres yaptıgımızdan inş hayırlısıyla kucagımıza alalım bebeklerımızi bu arada benim ikizlerim cift kese cift plesenta doktor ıkız gebeler arasında sanslı olunan durumlardan demişti baska varmı cift kese cift plesenta olan
Benim de oyle canim. Aydin da yasiyorum burada univ de bir prof da takip ediyor ikizlerimi. Ama prof da olsa perintolog farki bariz belli. Once Allah sonra perintologa guveniyorum. Univ dogum yapma ihtimalima karsi oraninda ozel kismindan takip edilsin istedim. Cunku bildigin gibi sadce dogum yapma durumumuzdan ziyade baska komlike durumlarda olabilir. Esim ankarali biz burada gorev yapiyoruz buyuk bir sehirde olmayi isterdik . ank univ hastanelerinde tedavi olanaklari oldukca iyiymis. Bazen de diyorum iyiki ank degilim belki durumumu cok kurcalardim. Cok arastiran merakli bi yapim oldugundan esim bazi seyleri yasakladi. Velhasil Allah'a emanetiz . takvimine baktim senin dogumun benden onde gorunuyor . cinsiyeylerini ogrenebildin mi kuzucuklarin hangi asamadasin neler yasiyorsun ???Benimde tek plesanta, cift keseyesil_87
Bende cerrahpasada ayda bir perinatolog kontrolune gidiyorum. Ayri bir kadin dogumcum da var.
Ama bize de dua edinCok iyi kimse kimsenin hakkına girmiyorguzel guzel beslensin melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?